Jump to content
BulForum.com

Heroes of Might and Magic 1996-та

LaN

Recommended Posts

Значи дръпнах я от познатият ви сайт за игри,гледам има "install" файл,пускам го, той ме кара да променям конфогурацията на машината (видео,звук,.....ала-бала) .Разбирам че играта е стара и не може да разпознае текущите ми компоненти а иска да е с нещо познато й от преди 10-ина години :) ,обаче аз незнам примерно по тогавашните видео и звукови карти кои най-се доближават до сегашните модели (по-скоро драйверите им да имат някаква близка основа) .Както и да е ,предполагам че не само на мен ми е излизал този проблем,някой ако е успял да я запусне тази игра на съвременна машина - да каже как моля :)

Едит: става дума за следната игра - http://gamez.com.tw/info.php?id=787

не ми се иска просто да купувам някаква стара машина само и само за да я играя отново тази игрица (според мен е най-сполучлива по отношение на анимацийките от цялата поредица :) ).

Не съм тествал точно тази версия която цитираш аз си имам моя. При мен работи със звук. Не знам каква ти е звуковата карта но пробвай номер "0" от предложените от нея ако не става 8,9.

Успех. Ако имаш съмнения във конкретната игра обади се ще ти дам моята версия през DC++. Архивирана e 7 mba.

Не съм тествал точно тази версия която цитираш аз си имам моя. При мен работи със звук. Не знам каква ти е звуковата карта но пробвай номер "0" от предложените от нея ако не става 8,9.

Успех. Ако имаш съмнения във конкретната игра обади се ще ти дам моята версия през DC++. Архивирана e 7 mba.

Ами значи аз изобщо не съм стигнал до момента на инсталирането да ти кажа.Каквито и опций на видео карти да избера (предполагам проблема идва от там предимно - несходство на видеото) и все инстал пакета не тръгва да инсталира а направо си излизам в Win-a . Видео картата на тази машина ми е Ge Force MX 440 .Ти като си инсталира играта подобни проблеми - запитвания за избор на видео,звук, и-нет връзка срещна ли ? Ако "да", какво избра ? Как успя да я подкараш да се инсталира ?

Пробвай да я пуснеш през dosbox, проблема едва ли е в хардуера. За видео не съм сигурен какво трябва да избереш (освен ако няма "VESA compatible"), но за звука в общия случай би трябвало да е sound blaster compatible. И все пак според мен проблема е от това че играта не е за Win.

И все пак според мен проблема е от това че играта не е за Win.

Аз я подкарах под ХР без да разбирам нищо по тактиката с пробата и грешката. Стана някакси, но не мога да обясня как. Картата ми също е ДжиФорс МъНъ 440. НЕ че помагам, ама да знаеш, че е възможно просто :) Пак оттук я теглих.

Видеото трябва да е Vesa.

Lan ти е написал много правилно какви настройки да направиш за видео и аудио. Instal на тази игра не инсталира играта а само прави настройки. След като свършиш с настройките стартирай Heroes.exe

Извинявай JDFU ти е написал.

Видеото трябва да е Vesa.

...............................Instal на тази игра не инсталира играта а само прави настройки. След като свършиш с настройките стартирай Heroes.exe

Да.Мерси.Точно това е.Малко ми беше необичайно,но е точно така.Инстал пакета не инсталира по познатият ни начин,но без правилно зададените настройки в него *.exe-то не тръгва.А ,да ,има и още нещо - трябва в CD-to да има някакъв диск (може дори и празен да е ) ,иначе *.exe-to тръгва,но зацикля.Мерси на всички ви :) Отдавна исках да я поиграя наново таз игрица :punk :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...