LaN Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Значи дръпнах я от познатият ви сайт за игри,гледам има "install" файл,пускам го, той ме кара да променям конфогурацията на машината (видео,звук,.....ала-бала) .Разбирам че играта е стара и не може да разпознае текущите ми компоненти а иска да е с нещо познато й от преди 10-ина години ,обаче аз незнам примерно по тогавашните видео и звукови карти кои най-се доближават до сегашните модели (по-скоро драйверите им да имат някаква близка основа) .Както и да е ,предполагам че не само на мен ми е излизал този проблем,някой ако е успял да я запусне тази игра на съвременна машина - да каже как моля Едит: става дума за следната игра - http://gamez.com.tw/info.php?id=787 не ми се иска просто да купувам някаква стара машина само и само за да я играя отново тази игрица (според мен е най-сполучлива по отношение на анимацийките от цялата поредица ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jino_69 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Не съм тествал точно тази версия която цитираш аз си имам моя. При мен работи със звук. Не знам каква ти е звуковата карта но пробвай номер "0" от предложените от нея ако не става 8,9. Успех. Ако имаш съмнения във конкретната игра обади се ще ти дам моята версия през DC++. Архивирана e 7 mba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 Не съм тествал точно тази версия която цитираш аз си имам моя. При мен работи със звук. Не знам каква ти е звуковата карта но пробвай номер "0" от предложените от нея ако не става 8,9.Успех. Ако имаш съмнения във конкретната игра обади се ще ти дам моята версия през DC++. Архивирана e 7 mba. Ами значи аз изобщо не съм стигнал до момента на инсталирането да ти кажа.Каквито и опций на видео карти да избера (предполагам проблема идва от там предимно - несходство на видеото) и все инстал пакета не тръгва да инсталира а направо си излизам в Win-a . Видео картата на тази машина ми е Ge Force MX 440 .Ти като си инсталира играта подобни проблеми - запитвания за избор на видео,звук, и-нет връзка срещна ли ? Ако "да", какво избра ? Как успя да я подкараш да се инсталира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Пробвай да я пуснеш през dosbox, проблема едва ли е в хардуера. За видео не съм сигурен какво трябва да избереш (освен ако няма "VESA compatible"), но за звука в общия случай би трябвало да е sound blaster compatible. И все пак според мен проблема е от това че играта не е за Win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 И все пак според мен проблема е от това че играта не е за Win. Аз я подкарах под ХР без да разбирам нищо по тактиката с пробата и грешката. Стана някакси, но не мога да обясня как. Картата ми също е ДжиФорс МъНъ 440. НЕ че помагам, ама да знаеш, че е възможно просто Пак оттук я теглих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jino_69 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Видеото трябва да е Vesa. Lan ти е написал много правилно какви настройки да направиш за видео и аудио. Instal на тази игра не инсталира играта а само прави настройки. След като свършиш с настройките стартирай Heroes.exe Извинявай JDFU ти е написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 Видеото трябва да е Vesa. ...............................Instal на тази игра не инсталира играта а само прави настройки. След като свършиш с настройките стартирай Heroes.exe Да.Мерси.Точно това е.Малко ми беше необичайно,но е точно така.Инстал пакета не инсталира по познатият ни начин,но без правилно зададените настройки в него *.exe-то не тръгва.А ,да ,има и още нещо - трябва в CD-to да има някакъв диск (може дори и празен да е ) ,иначе *.exe-to тръгва,но зацикля.Мерси на всички ви Отдавна исках да я поиграя наново таз игрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.