Exploit Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Ако може сьвет кав рутер марка и т.н. да си зема че ми трябва..Ако може сьвети да не се натькна на нещу скапано...Трябва ми да има 5-6 изхода..Тьи като не разбирам и нз колко с колко сьрвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 za kakuv po to4no ruter stava vupros,wireless ili obiknoven samo sus rj45 imam nabludenia vurhu dva modela koito polzvam,edinia e asus WL-530G koito mi e vku6ti a drugia koito mi e na rabotata e Canyon CN-WF514,i dvata sa wireless sus 4 porta rj45 rabotyiat perfektno, po moite skromen opit moga da te posuvetrvam da si kupi6 koito ti haresa kato cena,nezavisimo ot markata samo da ne e sus Realtek chipset-pogolemii bokluci ot relatek niama na tozi sviat ,no tova e moe mnenie,onzi koito 6te ti go prodade sigurno 6te ti kaje dosta dobri dumi za realtek no tova e razbiraemo-nali 6te ti vzeme parite uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.