DaSlayer Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Хехе, аз съм с iTunes и си работи идеално със стрия плъгин. Аз ползвам винамп и едва сега от вас разбирам, че има нов плъгин Всичко си бачкаше наред, макар сега да сложих новия да видя за какво става дума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 иам един сериозен проблем..значи сичко съм направил там както пише...регистрирал съм се,инсталирал съм плугина..но секи път ми изписва CANNOT SEND-HANDSHAKE DIDN'T COMPLETE...колко ли пъти вече преинсталирвах плугина,но все още нищо моля ви помогнете ми щото вече почнах да се изнервямбтв:и инфото на песните е попълнено. някои няма ли да ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Днес си направих група You do not meet the following criteria for joining this group: * You must have the artist Linkin Park in your top 50 Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Пак сдаде багажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Тва с новия скин е яко,но наистина много бавно отваря саита...поне на мен ми е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Само дето от сутрина, не отчита песните Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 При мене си отчита всичко без проблем Просто при подобно огромно натоварване на сайта няма начин да не спира от време на време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 При мене си отчита всичко без проблем Просто при подобно огромно натоварване на сайта няма начин да не спира от време на време... Следобед се оправи и отчете всичко, но сутринта беше в кереча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Е, то дори временно да не отчита нещо на сайта... ти нищо не губиш, защото така или иначе песните се кешират на харда и при първа възможност се изпращат към сървъра едит: на някой зарежда ли му се кутийката за лични като кликнете на някого send message? Че аз всеки път трябва да ходя до кутията и да пиша ръчно името на човека, на когото искам да пратя лично! Малко ме дразни Не че е проблем де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Aз не съм слагал никви нови плъгин-и и си бачка както трябва... Що ги сменяте изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Е, то дори временно да не отчита нещо на сайта... ти нищо не губиш, защото така или иначе песните се кешират на харда и при първа възможност се изпращат към сървъра едит: на някой зарежда ли му се кутийката за лични като кликнете на някого send message? Че аз всеки път трябва да ходя до кутията и да пиша ръчно името на човека, на когото искам да пратя лично! Малко ме дразни Не че е проблем де... На мен ми се зарежда, но бавно. А някаква идея дали има Playlist editor? Така, като гледам, май няма. Може да се трият само песни, слушани от юни месец насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 а забравих да кажа ето ме и мен..цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 А някаква идея дали има Playlist editor? Така, като гледам, май няма. Може да се трият само песни, слушани от юни месец насам Мда, и аз гледах, но само recent може да се трият, а тях ги показва до 30 юни (поне на мене де)... Може по нататък и друго да направят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Аве добре ве мамка му само аз ли имам проблем със сайта ? Когато дам да ми направи "Put on website/blog.." прави го копирам го..и нито в този нито в друг форум не стават..?! До преди време всичко ми беше ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 омръзва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Модифицирана кожа?! Нещо много често започнаха да променят дизайна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Добър е новият дизайн, обаче има някакъв бъг с инбокса и не мога да си чета новите писма и да трия старите Дано го оправят скоро този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 някой може ли да ми обясни защо мойте песни не се сменят от подписа ми а само като влезнеш да видиш какво съм слушал през последното време ... Къде ми е грешката ? около 5пъти проверих дали ми е на "Recent Track" но файда няма ... седът ми си едни и същи песни на тага който съм оставил ... А иначе в мойта страница се местят .. В мен ли е проблема иу ако е в мен няма да лошо някой да подскаже какво да направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Често се случва, забавят ъпдейтите на песните, въпреки, че в профила ти вече са сменени. Може и в теб да е проблемът, но принципно трябва само да се оправи, само трябва да го изчакаш известно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Често се случва, забавят ъпдейтите на песните, въпреки, че в профила ти вече са сменени. Може и в теб да е проблемът, но принципно трябва само да се оправи, само трябва да го изчакаш известно време. проблема ми е сигурно от една седмица ако не и повече .... за update-товете ми е ясно че се забавят но в рамките на 15мин ми се бавиха а сега абсолютно нищо .. да не би да е защото влизам в още три форума и да се е накензало нещо (с извинение) макар че е малко вероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Наистина е малко вероятно. Пробвай да си подновиш подписа, пак да пейстнеш линка и ако не стане вече можеш да започнеш много да се притесняваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Наистина е малко вероятно. Пробвай да си подновиш подписа, пак да пейстнеш линка и ако не стане вече можеш да започнеш много да се притесняваш. значи нова регистрация ще си права ... сменил съм над 20-тине подписа както и да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Аз пък си слушам в сайта Pandora.com .Една добра алтернатива ,препоръчвам ви го . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sZ Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 www.last.fm/user/XeRRoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 гледам, че много потребители са си сложили някакви характерни подписи и реших да проверя какво представляват. тъй като един приятел преди време ме зарибяваше с pandora.com, разбирам че и това е нещо подобно, макар и не съвсем ... влизам в страницата, разглеждам, чета. всичко хубаво - слушаш си предпочитаната музика, намираш подобни изпълнители, потребители, можеш да комуникираш с тях и т.нат. . ... но има нещо което лично мен малко ме притеснява. прочетох цялата тема тук и гледам никой не е засегнал въпроса, та .... нещо не ми вдъхва доверие точката "privacy" по отношение предлаганата услуга. твърдят, че не "тегли" информация за това какъв е източника на музиката, че plugin-а е open source (как при open source ще се предлага и платен "вариант"? не ги разбирам мноо тея хави, но ще се радвам някой с 2-3 изречения да ме просветли) ... а разработчиците имат претенциите за "social music revolution" иначе ми струва интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.