DeVoLvEr Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 А на мен не ми работи Profile+Tag Editor-a.Като сикам да изтрия лайната дето е насрал брат ми се бъгва и пише само deleting и нищо не става.Абе като цяло сайта си е доста бъгав. angry1.gif Еми Tag Editor-a е бета версия още. Има си бъгчета Кажи му на брат ти да си пуска музиката с някъф друг плейър просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Ей го моя account ако някой го интересува кво слушам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Моето не ще да се ъпдейтва хептен. Топ артистс и топ тракс ми стои от октомври миналата година... Има ли начин да го форсна да се рефрешне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 В застой са за сега. Give us a chance this week, please OK, we're going to be very slow to respond this week, because we've just moved into our new offices and we currently have no internet connection (thank you BT!). We're going to have to share a 128kbps connection between 16 people, which will be tricky. In addition, a lot of us are off on a short holiday on Thursday (inconvenient timing, yes, but we booked it several months ago). The first thing this will affect is the weekly charts, which are already delayed while we work on the new charts system. They should be done by Thursday. Hopefully everything should be back into gear next Monday (8th). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Еми май така ще стане ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Четох , четох и нищо не разбрах Прочети пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 http://www.last.fm/user/dONbaROGYzaRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Ко да са случва на мен най-редовно не ми го отваря но за сметка на това ми ъпдейтва плейлиста Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Не работи от късния следобед.Първо имаше някакво съобщение/което забравих/,което не беше никак смислено,а сега въобще не го зарежда. Току що почти го зареди..май има леки промени в скина и разположението на някои неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Вече работи сайтчето. Има доста нововъведения. Явно чакането си заслужаваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 При мен цял ден си работи идеално. Явно мен си ме обичат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Ами ЕТО ме и мен ако го интересува някой... Сайтчето е много яко ама и на мен не ми изписва всички песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 иам един сериозен проблем..значи сичко съм направил там както пише...регистрирал съм се,инсталирал съм плугина..но секи път ми изписва CANNOT SEND-HANDSHAKE DIDN'T COMPLETE...колко ли пъти вече преинсталирвах плугина,но все още нищо моля ви помогнете ми щото вече почнах да се изнервям бтв:и инфото на песните е попълнено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Работи на пълни обороти и е страхотно,всичко е много по-пригледно и цветно Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Новия скин е ужасен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Доста яко са го направили определено Макар все още да се ориентирам малко бавно, доста от нововъведенията са адски на място... А и отделно, че горе до кутийката с профила има едно бутонче за смяна на скина и освен червеното има и черно Супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 А и отделно, че горе до кутийката с профила има едно бутонче за смяна на скина и освен червеното има и черно Супер! Загасва се осветлението . Няма ли опция да си пусна стария скин, този ми е малко... червен, чернобелия също не ме радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Днес си направих група - цък, обаче като кликна на members показва че съм единствен член в нея. Jaummo също е член обаче, навсякъде пише че групата има 2ма члена, в статистиката участваме 2мата, в профилът му пише, че е член... Някой знае ли защо е така и какво евентуално трябва да нарпавя аз за да се появи и той при членовете? П.С. Направо ми се изтриха копчетата ч, л, е и н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Не знам що и wallpaper-a ми е част от скрийншота.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Аха, ясно, явно е трябвало малко време за да реагира. 10х. П.С. /офф тапетът се появява така ако имаш 2 монитора или си включен към телевизор... /он групата е отворена за всеки, който не слуша чалга и бритни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Защо не са обновяват листите? Да няма някакъв бъг, след като сложиха новия скин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Сменен е плъгина, който праща информацията, а новия е ужасен Сега са сляли в една програма радио плейъра и плъгина, който праща това, което слушате в момента. Това значи, че всеки път когато си пуснете winamp да речем, една малка гадна прозорка се пръква и ви дава (вярно, приятна и полезна) информация за това, което в момента слушате, но сте принудени да държите прозорката винаги най-малкото минимайзната долу при часовника. Абе гадна история, дано го оправят в следващия ъпдейт. Новият работещ плъгин е тук: http://www.last.fm/tools/downloads/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Защо не са обновяват листите? Да няма някакъв бъг, след като сложиха новия скин?Заради апдейта няма да се обновяват листите тази седмица мисля. Сменен е плъгина, който праща информацията, а новия е ужасен Сега са сляли в една програма радио плейъра и плъгина, който праща това, което слушате в момента. Това значи, че всеки път когато си пуснете winamp да речем, една малка гадна прозорка се пръква и ви дава (вярно, приятна и полезна) информация за това, което в момента слушате, но сте принудени да държите прозорката винаги най-малкото минимайзната долу при часовника. Абе гадна история, дано го оправят в следващия ъпдейт. И аз се надявам да го оправят. Така е по-неудобно. Трябва да са включени и Уинампа, и радиото на ЛастФм, за да ми отчита песните, което ме дразни, а и натоварва компютъра ми доста повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Хехе, аз съм с iTunes и си работи идеално със стрия плъгин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.