SnoopDogg Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Най-добрия ...... ама след LOST. Прекалено нареден е тоя сериал, за да е най-добрия. бе не искам да подтиквам нещата към спор кой сериал е по-добър обаче съм съгласен с w00x =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 според мен са различни жанрове и не могат да се сравняват-всеки си е най добър в жанра вече е излязъл 1 епизод от втори сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Свалям го от torrentspy. Надявам се да не е fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Вече гледах първата серия сутринта, втория сезон обещава да е поне толкова интересен, колкото и първи сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 може и да е защото не съм гледал сериала от доста време и ми е липсвал,но почва да става луднииииииик Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Хохохо, липсваше ми това усещане. Имах подозрения, че сценаристите може да "осерат" нещата, но евала, отново ще ни държат на тръни и ще ни карат да драпаме с нокти по бюрото в очакване на следващите епизоди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Тоя сериял направо ме пленява със всяка изминала серия не съм гледам още 1-вата серия от сезон 2 ще изчакам да излезнат още 2 поне и тогава ще си направя кефа да ги гледам 1-вия сезон беше лудник а за втория съм сигорен че ще е по напрегнат и интересен Оценката за филмчето ми няма да падне никога под 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Първият епизод на втория сезон ме убеждава отново,че това е един от най-яките сериали, правени някога! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Някой да свирка кат се покажат субтитрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Някой да свирка кат се покажат субтитрите има ги още от 7-8 часа бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 според мен са различни жанрове и не могат да се сравняват-всеки си е най добър в жанравече е излязъл 1 епизод от втори сезон И какви по-скоро са различните жанрове? Prison Escape и Island Survival? И двата са еднакъв жанр - Трилър. Бях се наканил да влезна в темата и да разкажа целия епизод, но като видях кои хора не са го гледали, реших да не им развалям удоволствието, но обещавам, че в някоя тема ще разкажа нещо, за да си отмъстя за многото пъти в които други хора са ми разваляли удовоствието от филми/сериали с безотговорно блещене по темите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 И какви по-скоро са различните жанрове? Prison Escape и Island Survival? И двата са еднакъв жанр - Трилър. Бях се наканил да влезна в темата и да разкажа целия епизод, но като видях кои хора не са го гледали, реших да не им развалям удоволствието, но обещавам, че в някоя тема ще разкажа нещо, за да си отмъстя за многото пъти в които други хора са ми разваляли удовоствието от филми/сериали с безотговорно блещене по темите. ами за мен лост е фентъзи,а призона е крими трилър Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 И какви по-скоро са различните жанрове? Prison Escape и Island Survival? И двата са еднакъв жанр - Трилър. Бях се наканил да влезна в темата и да разкажа целия епизод, но като видях кои хора не са го гледали, реших да не им развалям удоволствието, но обещавам, че в някоя тема ще разкажа нещо, за да си отмъстя за многото пъти в които други хора са ми разваляли удовоствието от филми/сериали с безотговорно блещене по темите. Смисъл от цялата това да разправяш филма (серията) ? Пък и като видиш , че започва да се разказва в поста серията не чети поста или темата докато не изгледаш самата серия аз така направих и определено втората част ще бъде убиец ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Бях се наканил да влезна в темата и да разкажа целия епизод, но като видях кои хора не са го гледали, реших да не им развалям удоволствието, но обещавам, че в някоя тема ще разкажа нещо, за да си отмъстя за многото пъти в които други хора са ми разваляли удовоствието от филми/сериали с безотговорно блещене по темите. Пиши ве батка. То се вижда когато някой тръгне да разправя кво станало и може да не го чете, а и то кво друго може да се разисква тук освен епизодите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Преди беше по FOX5 , но какво значение има след като 1-2 часа след излъчването е по торентите с HDTV качество. Пускаш си Арената утре към 5-6 часа сутринта и гледаш поне 100-на гладни за шоу как вече дърпат.Луд сериал , просто май-добрия! ne we az znam za torentite ama v momenta sum v USA i ne bqh zasi4al reklma po nikoq TV! gledah go fox, super se izkefih na jivo kato go gledah!!!! are pozdravi i stiga s toq lost,shtoto vuobshte nqma sravnenie! otvorete si tema i sporete po vsi4ki komponenti na scenarii, geroi i drugi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Гледах преди първите 10тина серии и ми се стори много муден и скучен. Едвам го гледах даже..сега обаче пуснах първата серия от втория сезон и е доста по-различно. Харесва ми. Мисля да пропусна каквото не съм гледал и направо втори да следя. Доста по-интересен е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Гледах преди първите 10тина серии и ми се стори много муден и скучен. Едвам го гледах даже..сега обаче пуснах първата серия от втория сезон и е доста по-различно. Харесва ми. Мисля да пропусна каквото не съм гледал и направо втори да следя. Доста по-интересен е. Приятел никой нормален човек няма да гледа първите 10 серии и след това да почне направо от втория сезон земи изгледай целия първи сезон за да знаеш за какво става въпрос а и със всяка изминала серия става все по пленяващт и интересен изпускаш много дазнаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Някой може ли да ми каже дали всеки ден ? Имам предвид кои дни дават серияла за да знам кога да го чакам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Определено и втория сезон ще е интересен,а смятам ,че някои хора много издребняват и вместо да се наслаждават на филмчето ,се чудят за какво да се заядът. А и суб за 1 серия ,2 сезон са излезли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 А някой ше качи ли серията в локала ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 А някой ше качи ли серията в локала ? Ами че още вчера е качена http://movies.co.jp:8085/Serials/Prison.Br...2005)/Season.2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Сега някой ако почерпи и субтитири ще е златен, че нещо немога да ги намеря.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Сега някой ако почерпи и субтитири ще е златен, че нещо немога да ги намеря.. Щe ги намериш тук: Prison Break 2x01 BG Sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 нз олигофрен ли съм.. кво става.. ама немога да си намера в subs.uncas.bg . излизат ми 50 резултата ама не и за 2-рия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 А някой ше качи ли серията в локала ? http://movies.co.jp:8085/Serials/Prison.Br...2005)/Season.2/ нз олигофрен ли съм.. кво става.. ама немога да си намера в subs.uncas.bg . излизат ми 50 резултата ама не и за 2-рия сезон nqma gi oshte v unacs. Svali gi ot DC++ ili mi dai icq/skype na PM, za da ti gi pratq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.