plamen_333 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Аз мисля че беше интересна серията Определено очаквах по някакъв начин да прецакат нащте хора и то така си и стана няма как трябва да има и втори сезон надявам се и той да не отстъпва по нищо на първия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 аз от колко време ти викам гледай го ти се ослушваше сега ще видиш за колко дена ще го изгледаш сега свалям 22 дано да си заслужава края на сезона Аз пък цял месец убеждавах нашите да го гледат, майка ми като седна в неделя изгледа 3 серии, в понеделник-10....и вика:"Аз сега докато не го догледам няма да мога да работя..." .Сега навива и бащата Нашите хора трябва да се измъкнат по някакъв начин сега, защото ако ги върнат в затвора, повече никакво бягане... А какво стана със Сара, изглеждаше нещо ...не много жива А някой качи ли се изобщо в самолета?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 И на мен последната серия ми развали чудесното впечатление от сериала. Очаквах да дадат повече отговори, а вместо това те зададоха още въпроси. От една страна е хубаво, защото ще гледаме и очакваме втори сезон с нетърпение, но от друга не ми се чака чак толкова време. EDIT: Едно голямо ИЗВИНЯвАЙТЕ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Отдавна не съм имал такава рошава топка напрежение в корема си. Приятно усещане. Искам по-бърза тарифаааа! Страхотен сериал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Ееееее ,последния епизод направо ме разби. Толкова неизвестни остави ,че едва ще изчакам 2 сезон. А той кога почва ,че ще ми се изчака ,чакалката Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Ееееее ,последния епизод направо ме разби. Толкова неизвестни остави ,че едва ще изчакам 2 сезон. А той кога почва ,че ще ми се изчака ,чакалката Чак есента няма да си само ти ЕДИТ: czenitel прав си и аз си редактирах поста в който разказах целия филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 И на мен последната серия ми развали чудесното впечатление от сериала. Очаквах да дадат повече отговори, а вместо това те зададоха още въпроси. ************* ********** *********** ********** *********** *********. От една страна е хубаво, защото ще гледаме и очакваме втори сезон с нетърпение, но от друга не ми се чака чак толкова време. От името на всички, които не сме гледали ЦЕЛИЯ сериал ти благодарим сърдечно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Много яка серия... Ама сега чак на есен с песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 От името на всички, които не сме гледали ЦЕЛИЯ сериал ти благодарим сърдечно ! Ми не четете ве.. Хората дето влизат в тази тема, повечето са го изгледали, и кво, за да си пишем нещо, да го правим в бели букви и да се гърчим да си селектваме текстовете заради 2-3-ма дето не са го изгледали и въпреки това се навират да четат тук, аре моля ти се Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Poznai ако искаш въобще да невлизаме във форума ??? виж нагоре колко хора са писали за последната серия но никой нищо не е казал какво става в нея ... като неискаш да пишеш със спойлери и тем подобни по-добре е ти да непишеш отколкото 100 човека да нечетат темата щото аджеба ще разберат кво става през целия филм и няма да има никва тръпка .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Ти с каква идея влизаш в темата, можеш ли да ми обясниш? Общо взето, никой няма право да пише нищо за филма, щото някой може да не е почнал още да го гледа и ще му се развали кефа. Например, мен можеш да ме игнорнеш и няма да ми виждаш мненията, както и всеки друг, който има претенции за това какво се пише в темата и какво не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 poznai, това твоето егоизъм ли е кво е?! ми много ясно, че преди да почна да гледам някой филм ще видя 1-во какво мислят хората за него и тогава евентуално мога да си го сваля то по твоята логика някой да обясни кво става в целия филм в 1-вия пост и изобщо да не гледаме нищо!! по темата: преди малко приключих последната серия и наистина ми е много интересно какво ще стане от тук нататък. свърши доста неочаквано и изненадващо поне за мен, но точно това го прави уникален, че не знаеш какво ще стане всеки един момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Няма нужда да четеш 100 косур поста, споко, в четвъртото мнение от темата е описано за кво става дума, всичко друго са приказки на хора, които вече го гледат и не са длъжни да говорят в темата по апокрифни начини. И е егоизъм, разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Целия свят пише spoiler-ите с бяло, или поне се предупреждава първо с ГЛАВНИ БУКВИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Може.., бунаци колкот щеш Ама да влзенеш в тема като тази на загубените "lost" и всичко отгоре до долу с бели букви, та да натискаш ctrl+a за да може да прочетеш нещо от темата е бати и простотията напрайте си тема no spoilers и там нема влезна, ама тука..., а и не знам кво се зъбите толкоз, като до сега не съм казал кво е станало, ама за да съм виновен, е на ви.., в целия сезон нема бягане от затвора и накрая не фащат самолета .. хахах и някой който има на разположение всички серии и е решил да изчете всички 150 мнения от темата, преди да се накефи на серии и е тъп да прочете това, то да е видял първо подписа ми, писал съм с големи букви ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Вече открих няколко недомислици. Най-фрапиращата е в 11 епизод, когато LJ бута агента в кладенеца. При падането дъските, които го покриват, се трошат. А после другият агент най-спокойно ги придърпва, здрави здравенички. Или аз съм в грешка, или режисьорите са бляли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Може.., бунаци колкот щеш Ама да влзенеш в тема като тази на загубените "lost" и всичко отгоре до долу с бели букви, та да натискаш ctrl+a за да може да прочетеш нещо от темата е бати и простотията напрайте си тема no spoilers и там нема влезна, ама тука..., а и не знам кво се зъбите толкоз, като до сега не съм казал кво е станало, ама за да съм виновен, е на ви.., в целия сезон нема бягане от затвора и накрая не фащат самолета .. хахах и някой който има на разположение всички серии и е решил да изчете всички 150 мнения от темата, преди да се накефи на серии и е тъп да прочете това, то да е видял първо подписа ми, писал съм с големи букви ... ти си no comment, добре че си единичен случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Има и друга хава Когата нашия пич Скофилд тръгна да спасява лекарката успя да стигне до лечебницата, нали? Е, тогава защо после пробиваха дупки в стената като явно имат път до там? Да им е по-широко ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 след 14-15 епизод почна да става тъпо... случва се едно хубаво нещо и веднага след това нещо се преебава ясно е че трябва да има няква интрига ама аз вече като гледам и се сещам за нещо което ще се случи скоро. и кво сега лудия все още не са го хванали, а тея петимата да не би да избягат от полицайте? който са с коли хеликопер и са много повече от тях и реално е невъзможно да избягат...трябваше да се качат на самолета и след тва да дават 1-2 серии в мексико и така да приключи супер яко сезона.най-вероятно втория сезон ще търсят парите на дядката Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Prison Break Season 2 Promo Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 изгледах последната серия и гледах така ми сега на каде ще ходят ония малкия пиклио с карвавата рака се качи при магарето и избяга лудия си кара колелото без раце като някой детски герой а тия наще пичове ги гонят хеликоптери коли и няма кво още не тц вече се чуда на каде ще ходи филма по скоро оная ще направи нещо кадето откри живия президент ли премиер ли кафто ще да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Аре стига сте се разправяли Дайте Sound Tracks и от втората серия " This is War " До септември я камилата я камиларя, не свърши много добре... ама Като гледам интереса да не стане 5 сезона до 2020 година :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Има и друга хава Когата нашия пич Скофилд тръгна да спасява лекарката успя да стигне до лечебницата, нали? Е, тогава защо после пробиваха дупки в стената като явно имат път до там? Да им е по-широко ли? /спойлер ами точно заради бунта според мен е минал по друг път, иначе ако няма бунт няма как да мине по същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Спойлер въпрос: Бихте ли ми обяснили къде по дяволите педофилът беше скрил бръснарското ножче, когато клъцна мафиота? Случват се прекалено много прекалено наредени неща. А това някакси разваля цялото удоволствие от напрежението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Може.., бунаци колкот щеш Ама да влзенеш в тема като тази на загубените "lost" и всичко отгоре до долу с бели букви, та да натискаш ctrl+a за да може да прочетеш нещо от темата е бати и простотията напрайте си тема no spoilers и там нема влезна, ама тука..., а и не знам кво се зъбите толкоз, като до сега не съм казал кво е станало, ама за да съм виновен, е на ви.., в целия сезон нема бягане от затвора и накрая не фащат самолета .. хахах и някой който има на разположение всички серии и е решил да изчете всички 150 мнения от темата, преди да се накефи на серии и е тъп да прочете това, то да е видял първо подписа ми, писал съм с големи букви ... Тук и съм съгласен с познай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.