sandman Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Кой пък участва и в спешно отделение? Аз за нито един не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Само за по някой и друг епизод, сигурно е от това, че са на фокс актьори. Няколко пъти вече стана да засичам по фокс лайф познати физионимии и за това ми стана интересно. От 11-те с най-много епизоди тези са участвали: Wentworth Miller ... Michael Scofield Amaury Nolasco ... Fernando Sucre Wade Williams ... Captain Brad Bellick Robert Knepper ... Theodore 'T-Bag' Bagwell Paul Adelstein ... Secret Service Special Agent Paul Kellerman Stacy Keach ... Warden Henry Pope Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Аз се сещам само за актьора, който играе Линк - участва във филма Джон Доу (главната роля). Чудя се дали прякора на Линкълн - мивката идва от това: Link = Sink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BendJamuH.feat.Lo0k Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 хора сега гледам в fox саита че другата сериа ще е чак след 9 дена! това вярно ли е?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Той линк играе и в Blade Trinity главния гаден вампир Х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Аз се сещам само за актьора, който играе Линк - участва във филма Джон Доу (главната роля). Чудя се дали прякора на Линкълн - мивката идва от това: Link = Sink? Link The Sink му викат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water-Melon Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 хора сега гледам в fox саита че другата сериа ще е чак след 9 дена! това вярно ли е?! Най-новата серия ще излиза утре. Страшен е този трети сезон. Мисля че ще е най-якия от всички. Сега и с драмата около Сара стана супер интересно. Как ли ще реагира Майки? Четох в интервю с Уент че героят му коренно ще се промени. Аето и какво казва самият той: How far across the line can a good man go before he can no longer call him good? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Преди следях сериала с голям интерес, но сега не ми остава време, пък и нещо ме изгуби като фен. Работата е там, че все пак от чисто любопитство ми е интересно какво горе-долу се случва. Някой може ли да ми каже сайт или нещо такова, където мога да чета нещо като резюме за епизодите без да си губя времето да ги гледам? Предварително благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water-Melon Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Ами общо взето снана много интересно. Не знам как има хора които се отказват от гледането. Тозr сериал е върха просто. А иначе ето и линк към един BG сайт цък и към сайта на FOX цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Страшен е този трети сезон. Мисля че ще е най-якия от всички. за мен това е най-слабия сезон до сега. дано да няма 4-и, 'щото по-зле от това просто не виждам на къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Ако погледнете началото на тая тема или някъде в средата беше..Споменах, че бях чул, че са подписали договор за 7 сезона..надявам се да не е така, но с излизането на 3-ти сезон и убийството на Сара..почвам си мисля, че е вярно :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 не вярвам да е 7 сезона ама 4 не му мърдат. сега вече епизодите през 2 седмици ли ще ги дават? тва е супер гадно, сигурно още снимат и затова правят паузи. иначе на 6-ти ноември серията ще бъде супер или поне така изглежда в you tube. П.П. тая смърт все още ме съмнява Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 не вярвам да е 7 сезона ама 4 не му мърдат.сега вече епизодите през 2 седмици ли ще ги дават? тва е супер гадно, сигурно още снимат и затова правят паузи. иначе на 6-ти ноември серията ще бъде супер или поне така изглежда в you tube. П.П. тая смърт все още ме съмнява С тая смърт така забозиха нещата,че ако наистина са убили Сара сценарият става ебати бозата: Майкъл и оня другия дет се му забравям името бягат от затвора,после Майкъл разбира,че любимата му е мъртва,тръгват да отмъщават(срещу цялата компания естествено без нинакво уръжие-Линкълн има супер големи баници закво са им пистолети ) .Намират оная жена-убиват я,после убиват и някой от нейните шефове и айде-в хиляда двеста осемдесет и втори епизод очаквайте как Майкъл разбира че има дете от жената на сина на Линкълн,който всъщност е осиновен и по произход е ром Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 С тая смърт така забозиха нещата,че ако наистина са убили Сара сценарият става ебати бозата:Майкъл и оня другия дет се му забравям името бягат от затвора,после Майкъл разбира,че любимата му е мъртва,тръгват да отмъщават(срещу цялата компания естествено без нинакво уръжие-Линкълн има супер големи баници закво са им пистолети ) .Намират оная жена-убиват я,после убиват и някой от нейните шефове и айде-в хиляда двеста осемдесет и втори епизод очаквайте как Майкъл разбира че има дете от жената на сина на Линкълн,който всъщност е осиновен и по произход е ром е що разказа филма бе, сега няма да ми е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 е що разказа филма бе, сега няма да ми е интересно ...Ами то си има правила за спойлерите, ама кой да гледа.Няма нищо де поне вече разбрахме как ще се развие действието във филмчето, което беше доста добро в първия си сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Аето и какво казва самият той: How far across the line can a good man go before he can no longer call him good? това не е вярно граматически според мен трябва да се използва himself а не him. ако беше they тогава трябва да е him. но предполагам че повечето схванаха смисъла. иначе сериала се завърза и пак ми стана интересен, след супер нагласения финал на миналия сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 и кво имаше пред вид с тва че е бил нагласен финала на миналия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 и кво имаше пред вид с тва че е бил нагласен финала на миналия сезон ами имам предвид,че всичко бе супер измислено с щастлив финал и в последните 10 секунди на последния епизод, така отникъде се прецака всичко. искам да кажа, че май сериала е бил замислен първоначално за 2 сезона, но след големия интерес и сключването на новия договор за 3ти, 4ти и незнам още колко сезона се е наложило да се вмъкне някакси завръзката за следващия сезон, което е направено супер плоско и нагласено. иначе като цяло сериала е супер логичен, реален и измислен добре и такива недомислени неща лъсват на фона на якия сценарии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 новия кога излиза момци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water-Melon Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Другата седмица и ще е 80 мин така се говори поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 За 5тия епизод - какво означаваше това, че можели да изиграят единия пазач, който стои на кулата, като му вземат чашите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 За 5тия епизод - какво означаваше това, че можели да изиграят единия пазач, който стои на кулата, като му вземат чашите... Кфи чаши бе батка .Ааааа да да да сетих се .Еми той пича нали пие кафе по 2 пъти на ден.Може би като земат чашите се надяат да го забавят.Абе де да го знам Скофийлдчо ко му е пак в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Другата седмица и ще е 80 мин така се говори поне Що толкова много? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water-Melon Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Ми щото тая седмица нямаше и така. Да не останем прецакани публиката. Мислят за нас. А верно кво си мрънкаше Махоун, че май само той си разбра главната мисъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Като цяло идеята куца много могъщо в тоя сезон. Ебахти смешния затвор. И някаква супер могъща организация не можа да хване двама снайперисти дето да застрелят глупаците на вишките и всички да си избягат като пичове. Тъпотия като за американци. И Майкъл мисли някакви супер сложни схеми, след като бягството и първолак може да го измисли за 3 минути. Тъпа работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.