Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
Определено след тази серия се връща интригата, и тая кутия малеее, кой да очаква...

Неможе и дума да става затва... несъм си го помислял и за секунда , но ... :( жалко ..

Ся става много интересно найстина;] Апък като се сета , че чак другия вторник излиза и ....

Много яка серийка, трябва да умират и героите които никой не е мислил че ще пукнат. така има интрига.

Ама ме самнява някой от двамата братя да бъде заличен :punk

Много яка серийка, трябва да умират и героите които никой не е мислил че ще пукнат. така има интрига.

Ама ме самнява някой от двамата братя да бъде заличен :punk

все си мисля че Линк го изиграха с тая кутия

Офф незнам сериала пак нещо яко се завърза...ама то така по-добре де... а моето мнение е че тва в кутията не е било онова за което го мислят.... нещо ддз.... тъпо е така..макар че съм съгласен че .. тряя да има смърт.. то и продуцентите са го казали че тоя сезон ще е по-брутален и така натаък...ама да видим има още мноо време....но сезона почва обещаващо :punk :punk

все си мисля че Линк го изиграха с тая кутия

Abe i mene neshto me samnqva cqlata taq rabota okolo kytiqta.Moje da e hod,za da go nakarat da im sadeistva i da ne se opitva vtori pat da gi izmakne ;) .No chak pak takava realistichnost da pridadat.Ne se znae.Az po-skoro sam liybopiten kak shte se razvie bqgstvoto na Maikal :P

Възможно е да е това което казват че е. Щото и на предната серия така и не и дадоха лицето, та си мисля че може артистката да е отебала сериала. Ама мое и да греша, де да знам. Ама така като гледам на Майкъл голямата любов не е подписала договор за 4-ти сезон :) Ще трябва нова голяма любов да си търси :)

... Ама така като гледам на Майкъл голямата любов не е подписала договор за 4-ти сезон :) Ще трябва нова голяма любов да си търси :)

и според мен е нещо такова. не са се разбрали с продуцентите и просто са нагласили сюжета така, че да я изкарат от играта (за мен доста неправдоподобен).

общо взето много слаб сезон за сега.

Възможно е да е това което казват че е. Щото и на предната серия така и не и дадоха лицето, та си мисля че може артистката да е отебала сериала. Ама мое и да греша, де да знам. Ама така като гледам на Майкъл голямата любов не е подписала договор за 4-ти сезон :) Ще трябва нова голяма любов да си търси :)

в интервю което четох Сара казва, че в момента не знае дали сценаристите ще включат пак в сериала, но не се е отказала. понеже е родила лятото сега се занимава с бебето си. до средата на сезона сигурно ще се разбере дали тва с кутията е истина (дано да не е че ми стана тъпо).

Изключително глупав,разводнен и слаб сезон,сигурен съм,че повечето го гледаме "по инерция"заради новаторския първи сезон.

Аз специално чакам LOST! :punk

Nas pak naish li kak na interesyva che 4aka6 LOST a :angry: .Tyka e temata za Prison Break.

I ne badi tolkova sigyren :D :D :D

То пъм Lost се едно е малка боза. Не е толкова зле сезона. Сценария мисля е поодрискан и то доста, но все още имат някъв шанс да оправят нещата. Аз мисля да го изгледам целия сезон пък да видим какво ще излезне. Лошото е, че ще има минимум още един сезон. Просто няма начин всичко да се подреди в един сезон, освен ако не го претупат като последната серия на Междузвездни войни или като третата Матрица.

Не беше лош епизода. Как познах обаче какво ще има в кутията! :) Малко е нагласено, че Сукре е гробар и че ще помага на Майкъл ама нали все пак е филм.

То пъм Lost се едно е малка боза. Не е толкова зле сезона. Сценария мисля е поодрискан и то доста, но все още имат някъв шанс да оправят нещата. Аз мисля да го изгледам целия сезон пък да видим какво ще излезне. Лошото е, че ще има минимум още един сезон. Просто няма начин всичко да се подреди в един сезон, освен ако не го претупат като последната серия на Междузвездни войни или като третата Матрица.

Абсолютно съгласен.Отдавна си изгуби чара сериалчето.Трябваше да го завършат с 2-ри сезон ама айде че има интерес да го направим 7 сезона (Money is the root of all evil :P ).

Шанс да оправят нещата????Абе вие замисляте ли се откъде се почна и докъде се стигна и не ли ви се струва малко като хардкор сапунен сериал.Отдавна стана супер банално,сценаристите смучат през пръсти злобно разтеглената история от първият сезон и наблъскват небивалици и небивалици.И за толкова време пред екрана скофийлдчо не се научи да играе.На всяка негова реплика настръхвам от ужас колко е бездарен като актьор.Не ви ли дразнят малоумните извъртания за по 1 епизод които да те държат в напрежение,ей така за пълнеж на серията,повечето от които са безумно банални.В този сериал не е останало нищо смислено,този сериал се превърна в една малоумна комерсиална повърня-машина за пари.

Шанс да оправят нещата????Абе вие замисляте ли се откъде се почна и докъде се стигна и не ли ви се струва малко като хардкор сапунен сериал.Отдавна стана супер банално,сценаристите смучат през пръсти злобно разтеглената история от първият сезон и наблъскват небивалици и небивалици.И за толкова време пред екрана скофийлдчо не се научи да играе.На всяка негова реплика настръхвам от ужас колко е бездарен като актьор.Не ви ли дразнят малоумните извъртания за по 1 епизод които да те държат в напрежение,ей така за пълнеж на серията,повечето от които са безумно банални.В този сериал не е останало нищо смислено,този сериал се превърна в една малоумна комерсиална повърня-машина за пари.

ми не го гледайте, квото го казвате все едно някой пък ви задължава да го следите.

Този сериал беше точно сезон и половина. След това, без да се замислят и за секунда, бастисаха и размиха едни от най-добрите образи, които съм гледал последните години. Това в момента е ниско бюджетен филм, сниман в БГ за третия свят, в който играят същите актьори, а имената на образите просто съвпадат :D

... малко като хардкор сапунен сериал.

това е доста точно определение :P

в последно време почнаха да се зареждат подобни сериалчета, които на външен вид са "мноо яки", ама сюжетната линия, персонажите бая куцат :)

Незнам защо но си мисля че работата която стана със Сара поне това което ни карат да си мислим не е вярна, сигорен сьм че нарочно ни заблуждават че е мъртва, на ли помните когато братът на Майкал му каза " дай снимката на Сара за спомен когато всичко свърши " ма ще видим след някоя друга серия да ли съм прав :)

Спойлър: Е те сигурно са го замислили тая снимка да му остане като спомен за нея и като разбере че е умряла ще тръгне "да си отмъщава" и ей ти го 4ти сезон :)

BlackGuardian

Според мен не си прав ма всички може само да гадаем след време ще видим кой е прав и кой не

а междодругото вярно ли е че този понеделник няма да се изъчва новата серия предвидена е чак за другия понеделник

тъкмо смятах да почвам да ги свалям без да ги гледам докато не посъбера повечко епизода че така само по един на седмице не е интересно и се нерва мноо

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...