Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

има ли някакъв обобщителен епизод, който да припомня събитията преди 3-и сезон?

тая сюзън е един от най-неубедителните и слаби образи в новия сезон ....

....има ли някакъв обобщителен епизод, който да припомня събитията преди 3-и сезон?

Има, само ще трябва да почакаш да пуснат Арена-та (поне там го видях вчера)

Много загадъчност нещо вкараха сега ще е цял сезон обяснения кое, защо, как.... Иначе сериялчето според мен си остава едно от най-добрите :love

Има, само ще трябва да почакаш да пуснат Арена-та (поне там го видях вчера)

Гледам има и други фенове на Хаус !

Иначе по темата 2-рият епизод беше отчасти доста скучен (все пак го гледах точно след Heroes и като че ли нищо интересно не ставаше в сравнение с Героите).Сега остава само плана за бягство да се измисли (again :| ).

Идеята ми беше друга ама нищо. Не всеки се е регнал във форума (въпреки че аз съм) и има време през един час да следи темата за да разбере дали са излезнали или не. :)

Просто ако на някой му попаднат за следващите епизоди може да прасне един линк! Ако няма желание да направи това е отделен въпрос!

Майкъл Скоуфийлд, частен prison breaker (избягвач от затвори звучи тъпо) - на вашите услуги.

Секретарката ми ще ви обясни тарифите ми.

Защо ми се струва, че сценаристите са си изсмукали всичко от пръстите и в момента глозгат пилешки крачета...

Идеята ми беше друга ама нищо. Не всеки се е регнал във форума (въпреки че аз съм) и има време през един час да следи темата за да разбере дали са излезнали или не. :)

Просто ако на някой му попаднат за следващите епизоди може да прасне един линк! Ако няма желание да направи това е отделен въпрос!

Ами дадох този линк защото ги имаше само във форума а още не бяха одобрени в сайта .

Според вас какво имаше в кутията ? Аз казвам че е ухо :bgrin:

...Според вас какво имаше в кутията?...
Пръстче. :) Но пък ми се струва твърде тривиално да е част от тяло. Мисля, че ще има изненада.

Би ми се искало да има отрязана глава ама се съмнявам. :)

Мисли си че нещата ще се повторят от 1-вия затвор и Майкъл ще изкара пак една тумба народ със себе си!

Би ми се искало да има отрязана глава ама се съмнявам. :)

Мисли си че нещата ще се повторят от 1-вия затвор и Майкъл ще изкара пак една тумба народ със себе си!

групата според мен ще е: Майкъл, Уистлър, Махоун, Белик, Т-Баг, Лечеро, (може и МакГрейди, все пак върши работа момчето)

Сезончето ще е интересно, не ми се вярва да се развива само в затвора, интересно е как ще се измъкнат по всичко личи че няма да са само дватата с Уистлър ще има и други макар и невъзможно да ми се вижда точно това го прави интересен

На тази снимка тва в кутията ми прилича повече на ... айде да не казвам коя мъжка част :) Докато когато го гледах го спрях на пауза и повече на ръка или крак ми приличаше...

На тази снимка тва в кутията ми прилича повече на ... айде да не казвам коя мъжка част :) Докато когато го гледах го спрях на пауза и повече на ръка или крак ми приличаше...

Незнам,но по изражението на Линкълн определено беше нещо...нещо кофти.И тфа не им харесвам на Американските сериали-се свършват на най-интересното мамицата му :D :bgrin:

Ейй, големи несерьозници сте! Вчера - понеделник, 08.10 по Фокс5 в Атланта дават епизод 4, а вие още не сте разбрали какво е това чудо в кутията. Като сметнем часовата разлика е било преди няколко часа, ама все пак. Даже и чичо Гуги не знае още...

;);)

Или аз бъркам, или го намерих онлайн, но съм на компютър със слаба връзка до довечера. Ако на някой му се гледа да пробва:

http://www.megavideo.com/ep_gr.swf?image=h...mp;u=4052578200

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...