Fibaman Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 кога излиза 2рата серия бе мом4ета? http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495071372 Хихи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495071372Хихи... Ми то днеска беайде като го качат някъде на зарадвайте със линкченце Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Абе квото и да говорите тоя сериал не може да стане тъп,никога...поне за мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ми то днеска беайде като го качат някъде на зарадвайте със линкченце Prison Break S03E02 HDTV XViD-Caph Prison Break S03E02 HDTV XviD-XOR Zamunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Prison Break S03E02 HDTV XViD-CaphPrison Break S03E02 HDTV XviD-XOR Zamunda Видях видях,че го имало вече ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 има ли някакъв обобщителен епизод, който да припомня събитията преди 3-и сезон? тая сюзън е един от най-неубедителните и слаби образи в новия сезон .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ....има ли някакъв обобщителен епизод, който да припомня събитията преди 3-и сезон? Има, само ще трябва да почакаш да пуснат Арена-та (поне там го видях вчера) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Много загадъчност нещо вкараха сега ще е цял сезон обяснения кое, защо, как.... Иначе сериялчето според мен си остава едно от най-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Има, само ще трябва да почакаш да пуснат Арена-та (поне там го видях вчера) Гледам има и други фенове на Хаус ! Иначе по темата 2-рият епизод беше отчасти доста скучен (все пак го гледах точно след Heroes и като че ли нищо интересно не ставаше в сравнение с Героите).Сега остава само плана за бягство да се измисли (again :| ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Смучете ли новата серийка! Ако се появят субтитри свиркайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Смучете ли новата серийка! Ако се появят субтитри свиркайте. http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopi...15&start=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Идеята ми беше друга ама нищо. Не всеки се е регнал във форума (въпреки че аз съм) и има време през един час да следи темата за да разбере дали са излезнали или не. Просто ако на някой му попаднат за следващите епизоди може да прасне един линк! Ако няма желание да направи това е отделен въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 айде хора дърпайте New arena bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Майкъл Скоуфийлд, частен prison breaker (избягвач от затвори звучи тъпо) - на вашите услуги. Секретарката ми ще ви обясни тарифите ми. Защо ми се струва, че сценаристите са си изсмукали всичко от пръстите и в момента глозгат пилешки крачета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Идеята ми беше друга ама нищо. Не всеки се е регнал във форума (въпреки че аз съм) и има време през един час да следи темата за да разбере дали са излезнали или не. Просто ако на някой му попаднат за следващите епизоди може да прасне един линк! Ако няма желание да направи това е отделен въпрос! Ами дадох този линк защото ги имаше само във форума а още не бяха одобрени в сайта . Според вас какво имаше в кутията ? Аз казвам че е ухо Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Според вас какво имаше в кутията ? Аз казвам че е ухо няма да се разбере Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 ...Според вас какво имаше в кутията?...Пръстче. Но пък ми се струва твърде тривиално да е част от тяло. Мисля, че ще има изненада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 ..... Аз казвам че е ухо Доста кръвчица имаше , едва ли ще е само ухо или пръст, ама ще видим де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Би ми се искало да има отрязана глава ама се съмнявам. Мисли си че нещата ще се повторят от 1-вия затвор и Майкъл ще изкара пак една тумба народ със себе си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Според вас какво имаше в кутията ? Screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Би ми се искало да има отрязана глава ама се съмнявам. Мисли си че нещата ще се повторят от 1-вия затвор и Майкъл ще изкара пак една тумба народ със себе си! групата според мен ще е: Майкъл, Уистлър, Махоун, Белик, Т-Баг, Лечеро, (може и МакГрейди, все пак върши работа момчето) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Сезончето ще е интересно, не ми се вярва да се развива само в затвора, интересно е как ще се измъкнат по всичко личи че няма да са само дватата с Уистлър ще има и други макар и невъзможно да ми се вижда точно това го прави интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 На тази снимка тва в кутията ми прилича повече на ... айде да не казвам коя мъжка част Докато когато го гледах го спрях на пауза и повече на ръка или крак ми приличаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 На тази снимка тва в кутията ми прилича повече на ... айде да не казвам коя мъжка част Докато когато го гледах го спрях на пауза и повече на ръка или крак ми приличаше... Незнам,но по изражението на Линкълн определено беше нещо...нещо кофти.И тфа не им харесвам на Американските сериали-се свършват на най-интересното мамицата му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Ейй, големи несерьозници сте! Вчера - понеделник, 08.10 по Фокс5 в Атланта дават епизод 4, а вие още не сте разбрали какво е това чудо в кутията. Като сметнем часовата разлика е било преди няколко часа, ама все пак. Даже и чичо Гуги не знае още... ;) Или аз бъркам, или го намерих онлайн, но съм на компютър със слаба връзка до довечера. Ако на някой му се гледа да пробва: http://www.megavideo.com/ep_gr.swf?image=h...mp;u=4052578200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.