liquid Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Качиха ви я, пак почна тоя буламач . Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Качиха ви я, пак почна тоя буламач . Като са ни я качили,и не те кефи тоя "буламач"... shut up and... drive ако искаш Има хора,които харесват "буламача"...от хот гайс МММ пак ще ги месят едни тоя сезон ми се струваа...найс старт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Нямам книжка, къде да карам? Казах, че са ви качили Кафеза, сваляйте си го. Всеки да си харесва каквото иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Субтитрите на български са на 40% готови-до довечера трябва да са качени в sub.sab (или както там се пише ) .Сега има качени,но на англииски Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Доволно начало на сезона. Мина ми яда от сбозясването в края на предишния. Колелото пак се завъртя Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Айде пак ще гледаме бягство от затвора (буквално).Не им ли писна да бягат вече. Бтв Белик е мноо секси с дъждобрана в "тоалетната" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Тоя сериал се изтърка още края на първи сезон.Имам секретна информация за сюжета на 4 сезон.Скофийлд го заточват на свръхсекретен затвор на Марс.Съюзява се пак с брат му с който са се скарали в 3 сезон и планират бягство което да ги върне на Земята.Кулминацията е на Луната и засега не е решено дали ще снимат 5 сезон с работно заглавие"Бягство от Ада". Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Началото на сезона беше добро-определено ми хареса.Пак ще има екшън .Ще видим нататък какво ще прави батко ви Скофиилд BTW-съгласен съм-Белик е невероятно сексапилен Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 заслужаваше си чакането!!! сезона ще е много добър, както и обещаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 имах чувството, че започвам да гледам друг сериал ... като че ли я няма спойката от предишните 2 сезона. повторно бягство от затвора (доста изкуствено пресъздаден) някак си не е на място. определено съм разочарован как почва 3-и сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Е къде е този филм ? аз нещо немоа го вида ;] Ше ме извинявате ама ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Еми като за начало не е филм а сериал а най новата серия можеш да дръпнеш от тук http://zamunda.net/details.php?id=100649 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 на мен ми липсва поетапното развитие на плана за бягство от 1-ви и от части във втори сезон ,ама ще видим може да го докарат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 имах чувството, че започвам да гледам друг сериал ... като че ли я няма спойката от предишните 2 сезона. повторно бягство от затвора (доста изкуствено пресъздаден) някак си не е на място. определено съм разочарован как почва 3-и сезон. Да вече всичко е някакси супер нереално и нищо общо почти със старите сезони. И сега всичко което стана в 1вия епизод, в следващите най-малко 10-15 серии ще се обяснява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Смениха мястото, но целта е същата- бягство от затвора. Нз как ще се развие действието в другите епизоди, но лично на мен пак ще ми е интересно. Кога излиза 2-ри епизод? Има ли обявени дати за следващите епизоди? Опс... Погледнах предишната страница и от линка на Aquila => Season 3, Episode 1: Orientación Original Air Date: 17 September 2007 Season 3, Episode 2: Fire/Water Original Air Date: 24 September 2007 Season 3, Episode 3: Call Waiting Original Air Date: 1 October 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 4ти сезон очаквайте бягство от боливийски затвор, 5ти сезон - от бразилски иначе новият сезон започва много заинтригуващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ако избягат първите 5-6 епизода и след това стане нещо друго добре, ама ако цял сезон мъдри план за бягство и в последната серия прескочи оградата определено сериала ще изгуби доста от чара си Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Има със сигорност има още какво да се види в тоя сериал занапред. Найстина действията се повтарят от първия сезон , но обърнете внимание на заглавието - Prison break ... бягството от затвора явно не е само 1вия сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ама ако цял сезон мъдри план за бягство и в последната серия прескочи оградата определено сериала ще изгуби доста от чара си Дано не се окажеш прав....Иначе сезона започва интересно,да видим как ще го доразвият Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 ако избягат първите 5-6 епизода и след това стане нещо друго добре, ама ако цял сезон мъдри план за бягство и в последната серия прескочи оградата определено сериала ще изгуби доста от чара си Е едва ли ще стане така, нали има 1 седмица да намери Уислър. Цял сезон едва ли ще похабят за 1 седмица. Иначе мисля, че началото на сезона е добро, но не ми харесва тоя "затвор", прекалено нереално е според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Трябва да си свикнал, че тая 1 седмица ще бъде променена, сделката в 90% от филма се променя. Става по-заплетено, защото нашия пич(или злите пичове) намират или научават нещо ново и променят предварителната уговорка. Доста плоско от много гледни точки. Третия сезон започва много глупаво според мен, колкото глупаво завърши и 2рия. Беше нелепо да бягат отново, но нищо. Още от втори сезон се старая да не свързвам цялата история с първи, който наистина беше готин. Измениха изцяло идеята на филма. А в трети сезон отново концепцията отново е променена и сякаш гледам трети различен филм. Основата на първи сезон не беше бягането от затвора, а плана за бягането от затвора, докато сега макар че пак е в затвор и вероятно пак ще бяга липсва основното - план за бягство. Сега вече може да си татуира и краката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Аз не мога да рабера защо съдите за целия сезон само по 1 епизод. Това първо и второ - на мен ми хареса - все пак това е сериял и там нещата си следват определен сценарий. Защо тръгвате да търсите кусури, че това или онова били нереални - ами да, това е филм, не е риалити тв! На мен като цяло серияла ми харесва главно заради това, че ме забавлява и ми е интересно какво ще стане по-нататък. Не може да се мери с Изгубени(поне според мен), но пак е интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Тъй като повечето се оплаквате,че този сезон все едно започваме да гледаме друг сериал-продуцентите и режисиорите си го бяха казали-в 3 сезон очаквайте нещо невиждано до сега в сериала-много повече насилие(и така нататък вие си знаете ) .Аз си мисля,че ако бяха проточили още един сезон тва с бягството им,щеше да стане дълга,навързана боза.Сега почват от начало,по-интригуващо и по-зрелищно....поне според мен Втората серия излиза днес-демек за нас утре ще е по тракерите .Субтитри ще има вечерта сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Тъй като повечето се оплаквате,че този сезон все едно започваме да гледаме друг сериал-продуцентите и режисиорите си го бяха казали-в 3 сезон очаквайте нещо невиждано до сега в сериала-много повече насилие(и така нататък вие си знаете ) .Аз си мисля,че ако бяха проточили още един сезон тва с бягството им,щеше да стане дълга,навързана боза.Сега почват от начало,по-интригуващо и по-зрелищно....поне според мен проблемът е, че сме го гледали дали ще има 2-3 повече заклани е все тая, ако ще и да ги колат и да ги правят на пържоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 кога излиза 2рата серия бе мом4ета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.