Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
Качиха ви я, пак почна тоя буламач :(.

Като са ни я качили,и не те кефи тоя "буламач"... shut up and... drive ако искаш :) :D Има хора,които харесват "буламача"...от хот гайс :rolleyes: :woot

МММ пак ще ги месят едни тоя сезон ми се струваа...найс старт.

Субтитрите на български са на 40% готови-до довечера трябва да са качени в sub.sab (или както там се пише :P :D ) .Сега има качени,но на англииски :)

Тоя сериал се изтърка още края на първи сезон.Имам секретна информация за сюжета на 4 сезон.Скофийлд го заточват на свръхсекретен затвор на Марс.Съюзява се пак с брат му с който са се скарали в 3 сезон и планират бягство което да ги върне на Земята.Кулминацията е на Луната и засега не е решено дали ще снимат 5 сезон с работно заглавие"Бягство от Ада".

Началото на сезона беше добро-определено ми хареса.Пак ще има екшън :P .Ще видим нататък какво ще прави батко ви Скофиилд

BTW-съгласен съм-Белик е невероятно сексапилен :laughing:

имах чувството, че започвам да гледам друг сериал ... като че ли я няма спойката от предишните 2 сезона. повторно бягство от затвора (доста изкуствено пресъздаден) някак си не е на място. определено съм разочарован как почва 3-и сезон.

на мен ми липсва поетапното развитие на плана за бягство от 1-ви и от части във втори сезон ,ама ще видим може да го докарат....

имах чувството, че започвам да гледам друг сериал ... като че ли я няма спойката от предишните 2 сезона. повторно бягство от затвора (доста изкуствено пресъздаден) някак си не е на място. определено съм разочарован как почва 3-и сезон.

Да вече всичко е някакси супер нереално и нищо общо почти със старите сезони.

И сега всичко което стана в 1вия епизод, в следващите най-малко 10-15 серии ще се обяснява :bgrin:

Смениха мястото, но целта е същата- бягство от затвора. :)

Нз как ще се развие действието в другите епизоди, но лично на мен пак ще ми е интересно.

Кога излиза 2-ри епизод? Има ли обявени дати за следващите епизоди?

Опс... :) Погледнах предишната страница и от линка на Aquila =>

Season 3, Episode 1: Orientación

Original Air Date: 17 September 2007

Season 3, Episode 2: Fire/Water

Original Air Date: 24 September 2007

Season 3, Episode 3: Call Waiting

Original Air Date: 1 October 2007

4ти сезон очаквайте бягство от боливийски затвор, 5ти сезон - от бразилски :ghost

иначе новият сезон започва много заинтригуващо :)

ако избягат първите 5-6 епизода и след това стане нещо друго добре, ама ако цял сезон мъдри план за бягство и в последната серия прескочи оградата определено сериала ще изгуби доста от чара си

Има със сигорност има още какво да се види в тоя сериал занапред.

Найстина действията се повтарят от първия сезон , но обърнете внимание на заглавието - Prison break ... бягството от затвора явно не е само 1вия сезон.

ама ако цял сезон мъдри план за бягство и в последната серия прескочи оградата определено сериала ще изгуби доста от чара си

Дано не се окажеш прав....Иначе сезона започва интересно,да видим как ще го доразвият :)

ако избягат първите 5-6 епизода и след това стане нещо друго добре, ама ако цял сезон мъдри план за бягство и в последната серия прескочи оградата определено сериала ще изгуби доста от чара си

Е едва ли ще стане така, нали има 1 седмица да намери Уислър. Цял сезон едва ли ще похабят за 1 седмица. Иначе мисля, че началото на сезона е добро, но не ми харесва тоя "затвор", прекалено нереално е според мен.

Трябва да си свикнал, че тая 1 седмица ще бъде променена, сделката в 90% от филма се променя. Става по-заплетено, защото нашия пич(или злите пичове) намират или научават нещо ново и променят предварителната уговорка. Доста плоско от много гледни точки. Третия сезон започва много глупаво според мен, колкото глупаво завърши и 2рия. Беше нелепо да бягат отново, но нищо. Още от втори сезон се старая да не свързвам цялата история с първи, който наистина беше готин. Измениха изцяло идеята на филма. А в трети сезон отново концепцията отново е променена и сякаш гледам трети различен филм. Основата на първи сезон не беше бягането от затвора, а плана за бягането от затвора, докато сега макар че пак е в затвор и вероятно пак ще бяга липсва основното - план за бягство. Сега вече може да си татуира и краката :)

Аз не мога да рабера защо съдите за целия сезон само по 1 епизод. Това първо и второ - на мен ми хареса - все пак това е сериял и там нещата си следват определен сценарий. Защо тръгвате да търсите кусури, че това или онова били нереални - ами да, това е филм, не е риалити тв! На мен като цяло серияла ми харесва главно заради това, че ме забавлява и ми е интересно какво ще стане по-нататък. Не може да се мери с Изгубени(поне според мен), но пак е интересен.

Тъй като повечето се оплаквате,че този сезон все едно започваме да гледаме друг сериал-продуцентите и режисиорите си го бяха казали-в 3 сезон очаквайте нещо невиждано до сега в сериала-много повече насилие(и така нататък вие си знаете :D ) .Аз си мисля,че ако бяха проточили още един сезон тва с бягството им,щеше да стане дълга,навързана боза.Сега почват от начало,по-интригуващо и по-зрелищно....поне според мен :rolleyes:

Втората серия излиза днес-демек за нас утре ще е по тракерите :) .Субтитри ще има вечерта сигурно :)

Тъй като повечето се оплаквате,че този сезон все едно започваме да гледаме друг сериал-продуцентите и режисиорите си го бяха казали-в 3 сезон очаквайте нещо невиждано до сега в сериала-много повече насилие(и така нататък вие си знаете :D ) .Аз си мисля,че ако бяха проточили още един сезон тва с бягството им,щеше да стане дълга,навързана боза.Сега почват от начало,по-интригуващо и по-зрелищно....поне според мен :rolleyes:

проблемът е, че сме го гледали :rolleyes:

дали ще има 2-3 повече заклани е все тая, ако ще и да ги колат и да ги правят на пържоли :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...