BendJamuH.feat.Lo0k Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 на сайта пише, че ще е тази есен. Ще ми дадеш ли линк!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Току що ги изгледах всички серии на втория сезон минаха на един дъх ебати, лудница просто а за третия сезон като гледам как се очартаха нещата според мен той ще е най добрия просто ще е уникален майна, ще стават невероятно интересни неща в това няма спор очаквам го с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Ще ми дадеш ли линк!? http://www.fox.com/prisonbreak/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Извинявам се ако се повтарям, но откъде мога да сваля епизодите от втори сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Извинявам се ако се повтарям, но откъде мога да сваля епизодите от втори сезон? www.arenabg.com .Може и в zamunda.net да ги има,но нали беше спрян сървъра за доста дълго време та на много от торентите няма сиид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Извинявам се ако се повтарям, но откъде мога да сваля епизодите от втори сезон? Мога да пусна да сийдвам двата сезона, подредени и с български субтитри, ако има мераклий да свалят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Смучете де Извинявам се ако се повтарям, но откъде мога да сваля епизодите от втори сезон? Знаеш как да оставиш да ти сваля само 2-ри сезон.. нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 някои знае ли кога точно на кои Август излиза Prison Break season 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 някои знае ли кога точно на кои Август излиза Prison Break season 3 29 август Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 оооо още месец и нещо мн мн го чакам ама имам чувството че няма да струва иначе първия сезон доста повече ми хареса от втория Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 оооо още месец и нещо мн мн го чакам ама имам чувството че няма да струва иначе първия сезон доста повече ми хареса от втория мисля че ще е доста по добър и от 1-ви и от 2-ри, но времето ще покаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Хайде да прекратим безсмислените мнения в тази тема също. Като почне 3-ти сезон ми се обадете да я отворя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 утре ли излиза Prison Break Season 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Промо за първи епизод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 a koga izliza epizoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Vchera gledah promo-to na sezona po televiziqta. Uff ama kolko shte go razbozqt. Razpravq se za tova che toq zatvor deto gi vkaraha e nqkyv super brutalen i sq vsichkite deto gi vkaraha v zatvora v Panama, trqbva da se syiuzqt, za da mogat da ojiveqt. zabravih da kaja che epizoda izliza na 17-ti septemvri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Това ли е промото : http://youtube.com/watch?v=E8tzkPj9xug Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 А бе да попитам последно днес или другия понеделник излиза 1-вия епизод на 3-ти сезон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_kras Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 А бе да попитам последно днес или другия понеделник излиза 1-вия епизод на 3-ти сезон... днес - 1 еп. 3 сезон за проверка на епизодите(не само за prison break) - http://subs.sab.bz/forum/index.php?act=calendar&cal_id=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 отново се почва с наркотика наречен prison break Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 И горе-долу след колко време ще е достъпен? Имам предвид след колко време ще го има в торент сайтовете със субтитри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 И горе-долу след колко време ще е достъпен? Имам предвид след колко време ще го има в торент сайтовете със субтитри?Както и при предишните сезони. Утре вечер, най късно в сряда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Еее, супер. А някой знае ли през какъв интервал ще ги дават и колко ще са на брой? /edit: Aquila, мерси! Сори за глупавите въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Еее, супер. А някой знае ли през какъв интервал ще ги дават и колко ще са на брой?Ех, ама ти започна да задаваш глупави въпроси, като новобранците.http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Хайде очакваме някой да качи серията и да започваме "Зомбирането" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.