Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

Ееееее тоз "последен" епизод просто развали и без това вече умиращото желание в мен да го следя сериала :sick :sick :sick

С този 3-ти сезон който се очаква съвсем се загуби връзката - име на сериала и история.

I'm deeply hurted by the writers of PB ! ! !

Аз съм до тук с Призън Брейк (макар че ще си оставя сигнатура същият) просто забравям че съм чул за 3-ти сезон :zzz

edit: Дано Доминик Пърсел (Линкълн Бъроуз) се махне от PB и се навие за 2-ри сезон на Джон Доу (сериалчето РУЛИРАше) !

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
I'm deeply hurt by the writers of PB ! ! !

Аз си знаех просто, че ще го сгомнясат сериала. Нямаше как. Сега Майкъл пак ще бяга. Още едно Холивудско бягство. Ужас. Ще го обърнат в стил LOST. Никой да не знае какво в същност става на края на сериала и защо в крайна сметка го оставят да бяга от затворите и "това е целта" им. Да не го ползват, за да подобряват сигурността на затворите си :D . Общо взето глупава история.

Аз си знаех просто, че ще го сгомнясат сериала. Нямаше как. Сега Майкъл пак ще бяга. Още едно Холивудско бягство. Ужас. Ще го обърнат в стил LOST. Никой да не знае какво в същност става на края на сериала и защо в крайна сметка го оставят да бяга от затворите и "това е целта" им. Да не го ползват, за да подобряват сигурността на затворите си :D . Общо взето глупава история.

Ще почакаме пак ще се види .......

тва с 3-тия сезон беше велика тъпотия :angry: досега защитавах винаги сериала, но с това преля чашата. ся 3ти сезон майкъл ще бяха, после в 4ти пак ще бягат от полицията, само че с нови затворници, а в 5ти някой друг ще бяга от затвора и така един вечен кръговрат :lol:

тва с 3-тия сезон беше велика тъпотия :angry: досега защитавах винаги сериала, но с това преля чашата. ся 3ти сезон майкъл ще бяха, после в 4ти пак ще бягат от полицията, само че с нови затворници, а в 5ти някой друг ще бяга от затвора и така един вечен кръговрат :lol:

Един кръговрат на бягащи хора :laughing: .Иначе те хората си казаха,че сериала ще има трети сезон и,че в него ще има невиждано насилие.Като гледам в какъв затвор го вкараха определено насилието ще е на ниво само дето аз се надявах на нова сюжетна линия и чат пат да се появява някой от старите герои.На тоя Скофиилд ми писна да му гледам тъпия поглед.Да бяха вкарали Линкълн в затвора ма той пък нямаше да може да избяга сам :D .Последния епизод беше разочароващ като цяло,НО въпреки всичко отново чакам с нетърпение трети сезон да видим ко ши скалъпат режисиорите на сериала и дали най-накрая Скофиилд ше смени тоя поглед тип "иам вибратор в задника извадете го" :bgrin:

Аз съм склонен да мисля, че СЕНА (или както там беше) не е затвор. Защо полицаите го придружиха само до вратата? По-скоро ще е някакво свърталище на отрепки, които ще искат да го схрускат :)

Каквото и да е, тръпката отдаааавна я няма.

според мен сега линкълн ще влезе нарочно в затвора да спасява майкъл :woot

И Сара ще почне работа в затворническата лечебница :D

Този сериал одавна изпростя и се изтърка.Трябваше да се спрат ама като още се гледа ще се правят нови сезони.Междудругото един от малкото добри актьори в Prison break-Робърт Кнепър ,е в България за снимките на Hitman.Преди няколко дена видях в София снимачният екип но бързах и ме е яд че не го видях да си взема автограф.

аве пичове да не свърши 2-рия сезон ве майна

а уж сериалът щял да е в 2 сезона

като го изгледам 2-рия сезон ша си кажа мнението

сега на сляпо не давам коментар освен че каквото съм изгледал до сега всяка една серия ми е хареса

Нали сериала се казва Prison Break.Сега вече беше обявено официално на Линкълн че е освободен.Не мисля че бягството което започна в 22 епизод има нещо общо със заглавието Prison break :wacko:

доста добър сериал поне за мен от които и точки да се погледне имаше и тръпка и сичко беше измислено нямаше простащини като по някои други филми дано режисиорите да ни зарадват с 3 сезон на бягство от затвора :)

Aз лично трети сезон няма да го гледам. Ще чакам да пишете мнения и ако е добър тогава може и да се реша , но едва ли. Много исках да свърши с втори сезон ама...

Aз лично трети сезон няма да го гледам. Ще чакам да пишете мнения и ако е добър тогава може и да се реша , но едва ли. Много исках да свърши с втори сезон ама...

Ми аз сериите още не съм ги гледал но съм сигорен че това разводняван го прават с някаква цел не само да направят повече сезони

а и винаги ще го гледам филмчето дори и да има и 4-ти сезон

просто няма чак толкова богат избор на добри сериалчета

и за това си поставям Prison Break на 1-во място

Малко превзето звучи "няма да го гледам пък" :)

Например на Day Break страшно се разочаровах още на втория епизод, ама продължих да гледам и като цяло съм доволен.

Същата работа и с Prison Break. В крайна сметка е по-добре човек да зяпа нещо, отколкото да бездейства.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...