Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

още 2 епизода, а по начина, по който се разви 20-и все си мисля, че краят на сезона ще е "претупан" .... освен ако няма още един, разбира се.

Prison.Break.S02E20.PROPER.HDTV.XviD-2HD

или

Prison.Break.S02E20.HDTV.XviD-LOL

??? :ghost

на release-а на LOL има едно място, където картината "забързва" за секунда и става нещо като превъртане (незначително е) ... даже в титри е отразено, като репликата е само довършена.

за другия не знам

тея субтитри от subs-a нещо не са много читави или аз имам проблем с комп-а!? На някой друг да му се е случило да не станат субтитрите нещо? Т.е. въобще да ги няма като стартираш серията!

sorry че пиша тук за подобен проблем ама става въпрос само за този епизод 20! Да му го .......

Свалих субтитрите от суб юнака и са бомба... каго гледам незнам дали свършвам ама на тоя етап не му мърда още 1 сезон :blink:

ЕДИТ:Сега видях трейлъра... 2 сезона ще е да... последните 2 епизода ще са претрупани и това е хубаво :)

ЕДИТ:Сега видях трейлъра... 2 сезона ще е да... последните 2 епизода ще са претрупани и това е хубаво :)

Добре че ще е 2 сезона ама накрая ще се осерат мощно според мене. Последните два епизода усещам че ще са най-слабите от 2-та сезона и ще осерат готиния сериал. Ще се изтрпят според мене в последните две серий. Даже вероятно в последната ще се изпотрепят. Махоун ще гръмне Ким, някой ще гръмне Махоун, братята ще дръпнат готината докторка, съпротивата от на баща им хората ще се намесят, Сукре ще препикае надзирателя или Т-баг ще го освитка иииии де да знам какво още. Няква такава боза ще стане. Прекалено много неизяснени работи останаха за накрая и ще ги осерат мама му стара. От 2-3 епизода насам вече почва да смуче сериозно сериала ама има няква надежда все пак. Дано да не съм прав.

П.С. Пропуснах да кажа, че нещо или някой ще препикае Франклин. Със сигурност ще го преебат някак си.

Типичния Американски сериал свършва добре за Франклин и семейството му,за Сукре и приятелката му и за Скофийлд,Линкълн и докторката.Т-бег ще бъде убит някъде,оня китаец с четвъртита глава Ким също някой ше го упатка според мен,НО в следващите два епизода ще се доизяснят нещата.Пък и преди страница-две някой бее пуснал интервю с продуцента на сериала,който каза че в трети сезон пак ще се доизяснят някои неща :) .Иначе този епизод си беше интересен.Даже много интересен-ще видим какво ще става :)

За 2 серии не виждам как ще свърши сериала ! Определено ще има и 3ти сезон, който аз мисля да пропусна да гледам. Или ще изчакам да излезе целия и тогава. Сега едвам издържам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...