Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

е тва е най-голямата тъпотия,която съм чувал досега за сериала :lol:

всяка серия се развиват по няколко сюжетни линии,а пък първите няколко епизода от сезона всички бягаха,стреляха и правеха и други мудни дейности :lol:

Развиват се няколко сюжетни линии, НО за цялостносто развитие на действието нищо не се прави, ако не се лъжа главната история във филма е за една голяма правителствена(и извън правителствена) конспирация и един невинно осъден човек и след толкова много серии лошите са си все така недосегаеми, а нашите хора все още си бягат. В първия сезон по пътя към бягството както нещата си вървяха гладко и изведнъж се появяваше пречка, нашите хора я преодоляваха, всички бяха доволни и щастливи. Идеята на втория сезон мисля вече не е бягството, а доказването на невиността и кво става тамън нещата почнат да се нареждат(ужким) стане нещо и...и нещата се връщат пак в началото, затворници все така си бягат, чат пат умира по някой, а конспираторите са все така недосегаеми. Това имам предвид като казвам, че действието е мудно.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Много добра серийка!!! :) Този път ме хвана...

Да, вкараха нова интрига. Добре го измислиха това сценаристите с президента. Как ли сега ще се измъкват. Аз съм сигурна, че Майк веднага е имал нов безпогрешен план, но тъкмо да го сподели и серията свърши :lol:

Ееее най-накрая намерих време да изгледам епизода :) Не беше лош ама много го разтягат този сериал и нз дали това е за добро или не :ghost

Почиват си хората :) Няма лошо :)

НЕщо почна да се размива този сериал ( за съжаление) Сега пак тамът да тръгнат и ония ФБР ще ги догонят и пак бягай, бягай. Нещо почна да ми омръзва :(

Някой може ли да ми каже от къде да го дръпна 20тия епизод. В wrzru.com има някакъв проблем....

Просто трябваше да прочетеш 4 поста преди твоя и щеше даразбереш , че няма от къде да го друпнеш още.Може би другата седмица ;)

Е що да го забозват сериалчето.Аз мисле,че му се вижда края.Ся остава една серия,в която ще се качат на кораба,после в последната серия ще покажат как свършва всеки от живите още затворници пък за 21 епизод не мога да прогнозирам :P .Но както всички знаем тук нещата обикновено не стават както ние ги предвиждаме така,че нищо не се знае :ghost :)

Сезон 2, Епизод 20 - "Panama"

Премиера – 19/03/2007 година

Сара жертва себе си за безопасността на Майкъл и отплаването им с Линкълн към свободата. Белик изнудва и принуждава Сукре да не прекратяват партньорството си по търсенето на изчезналите пари. Ти-Бег, и неговия властващ терор продължават на юг от границата. Махоун най-накрая отговаря за своите действия. Планът за финалното бягство на братята може да претърпи корабокрушение. Един беглец, най-накрая вкусва свободата.

:P

Създателят и изпълнителен продуцент на Prison Break - Paul Scheuring, обещава, че ще създаде нова сюжетна линия ако бъде решено сериала да има трети сезон.

Изпълнителният продуцент казва, че новото бягство – очаква се да започне в САЩ по FOX тази есен – ще бъде „много повече изпълнена с бруталност и насилие версия на сериала, която не сме виждали преди” и тогава първите два сезона „ще изглеждат кротки в сравнение с трети.”

В интервю за Digital Spy, Scheuring добавя, че около 80% от съществуващата сюжетната линия на сериала ще бъдат завършени с краят на текущият сезон (Сезон 2).

„Все още няма официално решение за започване на работа по Сезон 3. Но той изглежда неизбежен,” казва Scheuring за шансовете за продължаване на шоуто. „Нашият рейтинг е един от най-високите във FOX… ние ще се върнем.”

източник: http://www.foxriver-bg.com/

Не знам дали това е радостно или не, но изглежда трети сезон ще има.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...