Stenli Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 като не ви кефи може да се намери много лесно решение на вашия проблем -> спирате да го гледате. не виждам кво толкова сложно има Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Абе сериала е готин много тръпка в него особедно първия сезен беше нещо лудо не че втория е по малко луд де иначе добре е измислен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 като не ви кефи може да се намери много лесно решение на вашия проблем -> спирате да го гледате. не виждам кво толкова сложно има Точно така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Мен до сега най-много ма радваше мафиота(забравих вече как се казва).Сега любимия ми персонаж е Сукре.А относно Скофийлд-тоя поглед вече и мен зе да ма дразни.Се едно са му бутнали бутилка отзаф .Но не може да се каже,че сериала забозва според мен,защото всеки епизод има някъкво развитие не като един друг сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 като не ви кефи може да се намери много лесно решение на вашия проблем -> спирате да го гледате. не виждам кво толкова сложно има Е да, но предполагам и тебе не те кефи даскалото, но ходиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Е да, но предполагам и тебе не те кефи даскалото, но ходиш напротив, даскалото ме кефеше и ако имаше начин да се върна щях да ходя с най-голямо удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 напротив, даскалото ме кефеше и ако имаше начин да се върна щях да ходя с най-голямо удоволствие Примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiridedra Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 филма е просто върха кой не му харесва да не го гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 .Но не може да се каже,че сериала забозва според мен,защото всеки епизод има някъкво развитие не като един друг сериал Е, ти направо натвърди кой е той Съгласна съм с теб. При PB по-бързо се развиват събитията и все още има напрежение (тук-там). А сигурно говориш за Абруци (с мазната коса) че ти е бил любим. На мен също. Не трябваше да умира толкова рано. Само той и Т-Бег ги бива като актьори, аисторийката на Майк с докторката е толкова бозава, че отива повече на 7-класниците. Иначе май кулминацията наближава Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Джон Абруци Като истински сицилианец отиде лично да си отмъсти, което мен много ме ядоса, но . . . Т-Бег - изключително удоволствие ми доставя да слушам как пронизва думите през устата си - много мазно Нещо не му отива да е добър , беше жестоко типче, но така си ми харесваше. Скофийлд - no comment , този тип верно изразява всяко настроение със заучения пред огледалото поглед тип " аз съм путьо ама гле'ам лошо ". Вярно е обаче, че той уж е главния, но нещо остава все изолиран. Може би това е съзнателно - явно сценаристите са разбрали за липсата на талант в него. Аз съм си казал: ако сериала не свърши през този сезон, третия ще го оставя на по-търпеливите да го гледат ! ! ! Все пак имам и други неща, които мога да си гледкам. Айде, не се дразнете от мнението ми. То няма много смисъл ама Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 neska ne trqbva6e li da izleze 18 epizod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 neska ne trqbva6e li da izleze 18 epizod Дам, има го в торентите Ако някой набара суб да казва ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Епизод 18 - ггбитския тракер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Епизод 18 - ггбитския тракер Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 тука некви субтитри има http://korn666.hit.bg/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Тоя епизод изтрепа всичко.Бозицата е пълна.Как ги мислят тея дивотии.Те май искат да го правят комедия.Трябва да включат и извънземни,че да стане малко по реалистично..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 кранк, ти някакъв мазохист ли си?! като не ти харесва защо продължаваш да го гледаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 http://subs.unacs.bg/get.php?id=30943 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Тоя епизод изтрепа всичко.Бозицата е пълна.Как ги мислят тея дивотии.Те май искат да го правят комедия.Трябва да включат и извънземни,че да стане малко по реалистично..... hater мисля,че сего ще има зарибявка по няколко сюжетни линии и в последния епизод всичко ще се развие докрай Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 И на мен този епизод не ми хареса особено. В края вече непрекъснато поглеждах колко остава от серията защото не ми се гледаше вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 И на мен този епизод не ми хареса особено. В края вече непрекъснато поглеждах колко остава от серията защото не ми се гледаше вече... защо толкова да не ти е харесала?какво по точно?на мене лично ми хареса тази сериа и с нетърпение чакам следващата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 защо толкова да не ти е харесала?какво по точно?на мене лично ми хареса тази сериа и с нетърпение чакам следващата Серията не беше лоша ама проблемът е в това,че с нетърпение чакаме всяка следваща и нещата се трупат и трупат и малко става шитаво (поне за мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Докато първият сезон на тоя сериал можеше да ме накара да кажа, че това е един от най-добрите сериали правени някога, вторият сезон доста ме разочарова за сега, действието е мудно, блудкаво и скалъпено, а това което най ме дразни е, че така правят сериала, че да си оставят вратички и за 3-ти, 4-ти, 5-ти...сезон. Последните три серии съм си ги свалила, ама нещо нямам особено желание да ги гледам, все се каня и все си мисля, че това ще са изгубени 40 мин за всяка серия. Можеби накрая ще ми стане интересно до къде са докарали историята, ама трябва да съм мнооого отегчена, за да седна да гледам тоя сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 действието е мудно, блудкаво и скалъпено е тва е най-голямата тъпотия,която съм чувал досега за сериала всяка серия се развиват по няколко сюжетни линии,а пък първите няколко епизода от сезона всички бягаха,стреляха и правеха и други мудни дейности Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Аз си обяснявам нехаресването на втория сезон, заради факта, че повечето тук са го гледали наведнъж свален нацяло от Warez-a и така тръпката и задъхаността на сюжета не ги е пуснала, както сега става с по една серия на седмица. Хората се изнервят, писва им и се разваля магията на гледането серия-след-серия. Сериала е най добрия правен някога, според мен и втория сезон е не по-лош от първия. Очаквам един прекрасен завършек на цялата история в края му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.