cskasforce Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Колко епизода ще е втори сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Колко епизода ще е втори сезон? 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 С риск да питам за не знам си кой път,не ми се рови из истраниците,някой може ли да каже кога го излъчват сериала,и кога го има в нета вече? Вторник? Или сряда? Prison.Break.S02E17.HDTV.XViD-NoTV @ ArenaBG Prison.Break.S02E17.HDTV.XViD-NoTV @ Zamunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Prison.Break.S02E17.HDTV.XViD-NoTV @ ArenaBG Prison.Break.S02E17.HDTV.XViD-NoTV @ Zamunda И в нашия тракер го има вече @ intense До колкото знам в Понеделник вечерта в 8 се излъчва и се пуска из нета Сряда рано сутрин Link to comment Share on other sites More sharing options...
cskasforce Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 vladi_peshev, благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgmgrand Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Само че ,до колкото знам се случва да се изпусне седмица чат пат и серията да не излезне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 a koga6te go slagat v ( co.jp Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgmgrand Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Днес излезе 17 еп!!!Приатно гледане на всички!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ako nqkoi nameri Subtitri za 17 epizod da kaje sita ili da gi ka4i v http://bt.wrzru.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 има няква грешка-разминават ми се еми мноо ясно-кат съм дръпнал субтитрите за миналата серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 хуу де дайте суб Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_kras Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 бати до ся не са се бавили толкоз бе маина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Аз почти цялата е гледах и ... айде нищо няма да казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_kras Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopi...view=getnewpost е та тава е баце време беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopi...view=getnewpost е та тава е баце време беше My Webpage За хората, които нямат рег във форума на subs.unacs.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ето link и за субтитрите на tato. Хайде и аз като Fibaman Тук за тези, които нямат рег в subs.sab.bz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 nali u6 6tqha da slagat dve serii na vednaj...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Незнам за вас хора.. ама аз след като я изгледах тая серия (17) и няма да мога да издържа на напрежението да чакам до следващатата седмица.... Филма е толкова як.. че лично аз немога да го опиша с думи....Като се сетя че една седмица сам се двуомял дали да го гледам или не...(тва става въпрос дали да почна да гледам сериите от 1 сезон) просто ме е много яд..Иначе мисля че сериалчето с 2 сезона ша си е най-яко и ще го гледма отново и отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 отново уникална серия не очаквах това от Т-бег ся още една седмица пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 ...не очаквах това от Т-бег .. ... а аз го очаквах. даже си мислех, че "рекапитулацията" ще се осъществи малко по-напред. btw интерсно е, че въпроса с парите вече не се е засягал ... а доколкото си спомням те бяха в него, което би трябвало да значи, че "продължаването" на неговия персонаж във всички случаи ще е свързно с тях, и по-точно - какво ще ги прави (мноо ме съмнява да последва най-логичесното поведение - да си ги остави за себе си) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 ... а аз го очаквах. даже си мислех, че "рекапитулацията" ще се осъществи малко по-напред.btw интерсно е, че въпроса с парите вече не се е засягал ... а доколкото си спомням те бяха в него, което би трябвало да значи, че "продължаването" на неговия персонаж във всички случаи ще е свързно с тях, и по-точно - какво ще ги прави (мноо ме съмнява да последва най-логичесното поведение - да си ги остави за себе си) Да както каза това е най-логично,но пък до сега много пъти ни се е доказвало,че в този сериал стават неща обратни на логиката .Серията определено много добра и интригуваща.Ще видим какво ще напрай оня негър.Дали наистина ще се докопа до Скофилд и Бъроуз и ще ги предаде на Мъхоун(или както там се пише).Работата със Сукре също най-накрая се разви.Сигурно ше избягат нанякаде с любимата и куките нема ги намерат,но нищо не се знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Да както каза това е най-логично,но пък до сега много пъти ни се е доказвало,че в този сериал стават неща обратни на логиката Така е.Ама това дразни.Вече на тоя Скофийлд не мога да му гледам сурата.Адски бездарен тип.Не могат да завършат сезона без да стане боза.Вече стана.Бомакс,от 30 стотинки,хубава,гъста.Очаквам в другата серия да дойде Джон Ленън и да каже,че брата на Скофийлд всъщност е извънземен и това е опит...ей така за кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Така е.Ама това дразни.Вече на тоя Скофийлд не мога да му гледам сурата.Адски бездарен тип.Не могат да завършат сезона без да стане боза.Вече стана.Бомакс,от 30 стотинки,хубава,гъста.Очаквам в другата серия да дойде Джон Ленън и да каже,че брата на Скофийлд всъщност е извънземен и това е опит...ей така за кеф. и мен ме дразни Скофийл-чо погледа му е много ... измислен. Но не остана още много и дано сериала да е само 2 сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 И аз се надявам да е само 2 сезона , защото вече започва да омръзва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.