Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
С риск да питам за не знам си кой път,не ми се рови из истраниците,някой може ли да каже кога го излъчват сериала,и кога го има в нета вече? Вторник? Или сряда?

Prison.Break.S02E17.HDTV.XViD-NoTV @ ArenaBG

Prison.Break.S02E17.HDTV.XViD-NoTV @ Zamunda

;)

Незнам за вас хора.. ама аз след като я изгледах тая серия (17) и няма да мога да издържа на напрежението да чакам до следващатата седмица.... Филма е толкова як.. че лично аз немога да го опиша с думи....Като се сетя че една седмица сам се двуомял дали да го гледам или не...(тва става въпрос дали да почна да гледам сериите от 1 сезон) просто ме е много яд..Иначе мисля че сериалчето с 2 сезона ша си е най-яко и ще го гледма отново и отново :love

...

не очаквах това от Т-бег :blink:

..

... а аз го очаквах. даже си мислех, че "рекапитулацията" ще се осъществи малко по-напред.

btw интерсно е, че въпроса с парите вече не се е засягал ... а доколкото си спомням те бяха в него, което би трябвало да значи, че "продължаването" на неговия персонаж във всички случаи ще е свързно с тях, и по-точно - какво ще ги прави (мноо ме съмнява да последва най-логичесното поведение - да си ги остави за себе си)

... а аз го очаквах. даже си мислех, че "рекапитулацията" ще се осъществи малко по-напред.

btw интерсно е, че въпроса с парите вече не се е засягал ... а доколкото си спомням те бяха в него, което би трябвало да значи, че "продължаването" на неговия персонаж във всички случаи ще е свързно с тях, и по-точно - какво ще ги прави (мноо ме съмнява да последва най-логичесното поведение - да си ги остави за себе си)

Да както каза това е най-логично,но пък до сега много пъти ни се е доказвало,че в този сериал стават неща обратни на логиката :) .Серията определено много добра и интригуваща.Ще видим какво ще напрай оня негър.Дали наистина ще се докопа до Скофилд и Бъроуз и ще ги предаде на Мъхоун(или както там се пише).Работата със Сукре също най-накрая се разви.Сигурно ше избягат нанякаде с любимата и куките нема ги намерат,но нищо не се знае :punk :)

Да както каза това е най-логично,но пък до сега много пъти ни се е доказвало,че в този сериал стават неща обратни на логиката

Така е.Ама това дразни.Вече на тоя Скофийлд не мога да му гледам сурата.Адски бездарен тип.Не могат да завършат сезона без да стане боза.Вече стана.Бомакс,от 30 стотинки,хубава,гъста.Очаквам в другата серия да дойде Джон Ленън и да каже,че брата на Скофийлд всъщност е извънземен и това е опит...ей така за кеф.

Така е.Ама това дразни.Вече на тоя Скофийлд не мога да му гледам сурата.Адски бездарен тип.Не могат да завършат сезона без да стане боза.Вече стана.Бомакс,от 30 стотинки,хубава,гъста.Очаквам в другата серия да дойде Джон Ленън и да каже,че брата на Скофийлд всъщност е извънземен и това е опит...ей така за кеф.

:lol: и мен ме дразни Скофийл-чо :D погледа му е много ... измислен. Но не остана още много и дано сериала да е само 2 сезона :ghost

И аз се надявам да е само 2 сезона , защото вече започва да омръзва...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...