Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

а бе, не знам къде бях прочел - тук или на друго място, че серията (16-та) щяла да бъде предпоследна. :huh: с оглед на развитието в нея обаче, силно ме съмнява да е така.

някой знае ли колко епизода ще са до края на 2-и сезон?

сега като погледнах в www.tv.com виждам, че са отбелязани още 3

а бе, не знам къде бях прочел - тук или на друго място, че серията (16-та) щяла да бъде предпоследна. :huh: с оглед на развитието в нея обаче, силно ме съмнява да е така.

някой знае ли колко епизода ще са до края на 2-и сезон?

Предполагам, че ще са колкото и в 1 сезон. Значи има още няколко епизода. Почти 10 :)

нещо сценаристите почват да се дънят

последната серия я чаках да свърши..., доста раздърпано и безинтересно.

зъщо така мислиш?какво толково е безинтересно?

fibaman ФБР; ФБР fibaman; Федерално бюро за разследване fibaman; fibaman Федерално бюро за разследване... Белик е опасен :)

Келърман е старо куче и не се хвана в капана на китаеца. Вече си мисля да оставя да се съберат 2-3 серии и тогава да ги гледам, че така от седмица на седмица дразни.

Подочух, че актьорите са подписали наскоро договор за 5-6ти сезон на сериала, той вече почна да избозява лека-полека, представям си кво ще стане дотогава, ако наистина съществува подобен договор,

Подочух, че актьорите са подписали наскоро договор за 5-6ти сезон на сериала, той вече почна да избозява лека-полека, представям си кво ще стане дотогава, ако наистина съществува подобен договор,

Стига сте писали глупости всички :angry1 . Не разбрахте ли, че никой не е подписвал договор за 5-6-7 или там колко сезона. Т'ва са пълни глупости, който някой тъпак си е измислил и написал някъде, а вие само ги преповтаряте. Сериала ще е 2 сезона.Точка.

Каза ми го приятел, който ги е видял в някой официален сайт :) и беше доста убеден, ще го пипитам пак.

Иначе и аз се надявам да свършва вече, щото стана тъпо.

Стига сте писали глупости всички :angry1 . Не разбрахте ли, че никой не е подписвал договор за 5-6-7 или там колко сезона. Т'ва са пълни глупости, който някой тъпак си е измислил и написал някъде, а вие само ги преповтаряте. Сериала ще е 2 сезона.Точка.

А ти от каде знаеш че ще са 2 сезона? :)

А ти от каде знаеш че ще са 2 сезона? :)

От интервютата със сценаристи, продуценти, актьори и т.н. Убеден съм в това, защото всичко, което съм чел е с доказана достоверност. Първоначално сериала е бил замислен да бъде два сезона. Макар, че създаделите на сериала винаги си остават по една вратичка за трети сезон. Лично мен ме съмнява да има такъв. Важното, че няма да са 5-6-7 сезона.

П.С. Някой на предишната сраница беше питал колко серии е втори сезон - колкото първи 22, т.е. остават само 6 :punk .

От интервютата със сценаристи, продуценти, актьори и т.н. Убеден съм в това, защото всичко, което съм чел е с доказана достоверност. Първоначално сериала е бил замислен да бъде два сезона. Макар, че създаделите на сериала винаги си остават по една вратичка за трети сезон. Лично мен ме съмнява да има такъв. Важното, че няма да са 5-6-7 сезона.

П.С. Някой на предишната сраница беше питал колко серии е втори сезон - колкото първи 22, т.е. остават само 6 :punk .

ок.дано да грешиш ;) ;) щото много си ме кефи сериалчето! ;)

ок.дано да грешиш ;) ;) щото много си ме кефи сериалчето! ;)

абе теб те кефи, ама ша се разбози много, ако направят даже само 1 сезон отгоре :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...