DELUXe Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Страхооотно, чудесно, довечера ще има какво да гледам още веднъж страхоотно Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 тая серия пак доста интрига Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho1988 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 mnogo qk film kefi ot vsqkude Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 а бе, не знам къде бях прочел - тук или на друго място, че серията (16-та) щяла да бъде предпоследна. с оглед на развитието в нея обаче, силно ме съмнява да е така. някой знае ли колко епизода ще са до края на 2-и сезон? сега като погледнах в www.tv.com виждам, че са отбелязани още 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 а бе, не знам къде бях прочел - тук или на друго място, че серията (16-та) щяла да бъде предпоследна. с оглед на развитието в нея обаче, силно ме съмнява да е така. някой знае ли колко епизода ще са до края на 2-и сезон? Предполагам, че ще са колкото и в 1 сезон. Значи има още няколко епизода. Почти 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Взе да става интИересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 да определено!дали ще има 3 сезон в които те пак ще бъдат в затвора!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 нещо сценаристите почват да се дънят последната серия я чаках да свърши..., доста раздърпано и безинтересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 нещо сценаристите почват да се дънятпоследната серия я чаках да свърши..., доста раздърпано и безинтересно. зъщо така мислиш?какво толково е безинтересно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 fibaman ФБР; ФБР fibaman; Федерално бюро за разследване fibaman; fibaman Федерално бюро за разследване... Белик е опасен Келърман е старо куче и не се хвана в капана на китаеца. Вече си мисля да оставя да се съберат 2-3 серии и тогава да ги гледам, че така от седмица на седмица дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Подочух, че актьорите са подписали наскоро договор за 5-6ти сезон на сериала, той вече почна да избозява лека-полека, представям си кво ще стане дотогава, ако наистина съществува подобен договор, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Подочух, че актьорите са подписали наскоро договор за 5-6ти сезон на сериала, той вече почна да избозява лека-полека, представям си кво ще стане дотогава, ако наистина съществува подобен договор, Стига сте писали глупости всички . Не разбрахте ли, че никой не е подписвал договор за 5-6-7 или там колко сезона. Т'ва са пълни глупости, който някой тъпак си е измислил и написал някъде, а вие само ги преповтаряте. Сериала ще е 2 сезона.Точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Каза ми го приятел, който ги е видял в някой официален сайт и беше доста убеден, ще го пипитам пак. Иначе и аз се надявам да свършва вече, щото стана тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Стига сте писали глупости всички . Не разбрахте ли, че никой не е подписвал договор за 5-6-7 или там колко сезона. Т'ва са пълни глупости, който някой тъпак си е измислил и написал някъде, а вие само ги преповтаряте. Сериала ще е 2 сезона.Точка. А ти от каде знаеш че ще са 2 сезона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 А ти от каде знаеш че ще са 2 сезона? От интервютата със сценаристи, продуценти, актьори и т.н. Убеден съм в това, защото всичко, което съм чел е с доказана достоверност. Първоначално сериала е бил замислен да бъде два сезона. Макар, че създаделите на сериала винаги си остават по една вратичка за трети сезон. Лично мен ме съмнява да има такъв. Важното, че няма да са 5-6-7 сезона. П.С. Някой на предишната сраница беше питал колко серии е втори сезон - колкото първи 22, т.е. остават само 6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 От интервютата със сценаристи, продуценти, актьори и т.н. Убеден съм в това, защото всичко, което съм чел е с доказана достоверност. Първоначално сериала е бил замислен да бъде два сезона. Макар, че създаделите на сериала винаги си остават по една вратичка за трети сезон. Лично мен ме съмнява да има такъв. Важното, че няма да са 5-6-7 сезона. П.С. Някой на предишната сраница беше питал колко серии е втори сезон - колкото първи 22, т.е. остават само 6 . ок.дано да грешиш щото много си ме кефи сериалчето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 ок.дано да грешиш щото много си ме кефи сериалчето! абе теб те кефи, ама ша се разбози много, ако направят даже само 1 сезон отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Нямам нерви! Ако направят още един сезон го заебавам.... Много мразя да гледам безкрайни сериали Ша ми се разтакават те 3 сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Днес не трябваше ли да видим 17 еп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Днес не трябваше ли да видим 17 еп? тая седмица има почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 тая седмица има почивка От каде разбра?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 От каде разбра?? от сайта на филма!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Много тъпо свърши 16 серия ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 nali u6 nqma6e da ima po4ivki Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Добра новина - в понеделник ще се излъчат 2 епизода като компенсация едит: Обаче на 26.02 пак няма да има поне от 05.03 си продължават без прекъсване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.