Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Само за информация - Епизод 15 "Съобщението"(The Message) ще се излъчи на 5-ти февруари понеделник от 20:00 (демек 04:00 наше време) което означава - ръш в мининова от 05:00 :excl:

Серията беше върха! Този сериал наистина надмина всичките ми очаквания! Но най-добре е да разплетат тази каша този сезон, защото проточат ли го сериала наистина ще писне! И това при положение че съм фен на филмчето! Дано не го проточат прекалено много :)

Серията беше върха! Този сериал наистина надмина всичките ми очаквания! Но най-добре е да разплетат тази каша този сезон, защото проточат ли го сериала наистина ще писне! И това при положение че съм фен на филмчето! Дано не го проточат прекалено много :)

Разбрах, че ще е 7 сезона..ти прецени дали ще се разреши и проточат нещата :D

Иначе е свалям и ще е гледам малко по-късно, но като гледЪм коментарите ще е яка.. :)

Иначе е свалям и ще е гледам малко по-късно, но като гледЪм коментарите ще е яка.. :)

7 сезона :blink: Откъде разбра?

Ще ми изсъхне оная работа докато ги изгледам :bgrin:

ти пък 7... откаде го чу тва ? 2 сезона ще е филма.

прекалено бързо се развива действието, за да е 7 сезона филмът. все пак знае ли човек кво ша измислят, но ако стане 7 сезона ша е като сапунката "загубени" :angry:

Може пък да направят 2 сезона едната история и останалите да започне съвсем друга , със същите герои...

Може пък да направят 2 сезона едната история и останалите да започне съвсем друга , със същите герои...

Да докато са на Хавайския бряг и всичко е много спокойно идва Махоун и решил че тряа да им отмащава почва да ги преследва заедно с цял отряд Ловци на глави :lol: .Малко тъпичко ми изглежда тая теория,но пък незнам кфо ша измислят :D

Нека си е два сезона да се развие да свърши да спре, а некато тва LOST. Дето и коне от джунглата излизат и изобщо дори и STAR WARS изглежда без фантазии пред него :)

От къде чувате тея 7 сезона не знам :wacko: . За сега са планувани 2 сезона ! Най-много още един да направят. Това е официалното инфо от сценаристите и продуцентите.

някой пусна мухата,че в трейлър бил гледал че някой от актьорите казал-6 сезона...ся станаха 7 :woot

какво искате,да стане като ония дет паднаха на острова ли?

Аз лично не вярвам да е дори 3 сезона. Както взеха да измират геройте, пък и артистите станаха прекалено известни да се задържат в сериал. Виждате какво стана с О.С. като започнаха да измират скоростно геройте и да въвеждат нови постоянно, и едвам ще завършат 3ти сезон. А пък камо ли за 7.

Хахах , сигурно ще ги хванат пак и пак ще бягат и така вечно в един омагьосан кръг до края на 7-мия сезон:lol:,какъвто много ме съмнява да има ;)

В 15 епизод (слушайте, от кухнята е инфото) началната сцена е в мотела. Появява се совалка (Майкъл нарочно е искал да има космодрум наоколо) и те излитат до Кейп Канаверал сумати щати далеч. Седят в пустинята. Оня от ФБР се нерви, и както си киснат и се чудят какво да правят, се появява дон Осуалдо де Сукре. По стечение на обстоятелствата неговата съпруга Хорхиня е прелъстила доведения брат на мадамата на Т-Баг. В търсене на отмъщение на честта на имението и фамилното си име, дон Сукре се съюзява с нашите бегълци. Те ще му помогнат след като намерят президента. Откриват Т-Бег и го гърмят 16 пъти в тиквата и сърцето. По някаква щастлива случайност той оживява след като се лекува при майката-знахарка на сър Ескандон (нов персонаж). Президента пък се оказва с мътно минало - танцувала в стриптийз клуб Стедман'с Хаус. Примамен от Сара, Д-р Ким се среща с нея и го канят на дуел, където той намира смъртта си, промушен от сабята на сир Микеле Скофилде.

ПС надявам се не ви е неприятен този сбит разказ на новата серия. Може да го изтрия...

В 15 епизод (слушайте, от кухнята е инфото) началната сцена е в мотела. Появява се совалка (Майкъл нарочно е искал да има космодрум наоколо) и те излитат до Кейп Канаверал сумати щати далеч. Седят в пустинята. Оня от ФБР се нерви, и както си киснат и се чудят какво да правят, се появява дон Осуалдо де Сукре. По стечение на обстоятелствата неговата съпруга Хорхиня е прелъстила доведения брат на мадамата на Т-Баг. В търсене на отмъщение на честта на имението и фамилното си име, дон Сукре се съюзява с нашите бегълци. Те ще му помогнат след като намерят президента. Откриват Т-Бег и го гърмят 16 пъти в тиквата и сърцето. По някаква щастлива случайност той оживява след като се лекува при майката-знахарка на сър Ескандон (нов персонаж). Президента пък се оказва с мътно минало - танцувала в стриптийз клуб Стедман'с Хаус. Примамен от Сара, Д-р Ким се среща с нея и го канят на дуел, където той намира смъртта си, промушен от сабята на сир Микеле Скофилде.

ПС надявам се не ви е неприятен този сбит разказ на новата серия. Може да го изтрия...

Очаквам го с нетърпение :excl: :laughing: :P :wacko:

:bgrin: Аре кажете кога излиза ж мувиеса 15 серия или в аренабг.Ако някой нау4и не6то да ми кже веднага

Не е ли утре... или се бъркам?

сряда или четвартак според мен, тряа да чакаме 15 серия от якия сеиал

Миналата серия в арената цъфна на 2007-01-23, 04:50:33 :) Сигурно и тази ще е някъде по това време.

:P В арената жече излезна 15 серия.Аз лично я гледах мн е яка но няма да ви казвам какво да става за да ви е интерестно

Аре вижте на този линк и друпнете серията www.arenabg.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...