Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
:smile: Аре някой да каже кога ще излезне 14 епизод на серяла Бягство от затвора :smile:

излезнал е вече провери тук :)

само че няма субтитри все още... :(

А трябваше ли да бъде такава свинщина и да не го качат в локалният а да дърпам от торент ???

Не мога да разбера защо се оплаквате че сваляте от торенти след като поне според мен с торентите е много по удобно а за скоростта на най-търсените файлове да не говорим!Тая серия я свали за 10 мин!

Серийката е яко. Нещата стават годтини. Чакам секс м/у Сара и Майки. От кога го чакам тва :). Иначе ще го гледам втрои път щото без субове не го разбрах на 100 % :(

Не мога да разбера защо се оплаквате че сваляте от торенти след като поне според мен с торентите е много по удобно а за скоростта на най-търсените файлове да не говорим!Тая серия я свали за 10 мин!

Брао на тебе че си е свалил за 10 мин и в арената и в дата бях , повече от 100к не дигнах ......

Начи си направи колко сийдъри наши е имало НИКОЛКО ... и аз чакам някой да ми поднесе на типсия ама не ...... За тва ще мрънкам ........

Серията наистина беше здрава. И не знам защо (може би вече съм забравил) , но защо не всключиха Сара ??? Какво по дяволите стана с нея, че вече забравих? :D

Серията наистина беше здрава. И не знам защо (може би вече съм забравил) , но защо не всключиха Сара ??? Какво по дяволите стана с нея, че вече забравих? :D

А да какво стана със Сара нали ушким тя е ключа към всичко?!?Не видях също и Сукра?!?! :confused :blink:

бееелиииик...бееелииик... :lol: :lol: :lol:

черната мускулеста скала кърти :punk

Да тоя негър съм го виждъл и в още няколко филма голям изрод е!! :punk

Сега остава да чакаме докато намерят Сара за да оправи нещата :D

Бе пичови вий май докато го гледате тоя сериал спите мааму :bgrin: .Ай ши го сложа в бяло за секи случай САРА Я ЗАСТРЕЛЯХА В ДОСКОРОЩНОТО УБЕЖИЩЕ НА БРАТА НА ПРЕЗИДЕНТКАТА(името ми изкочи от главата в момента).А колкото до бай Сукре.Последното,което си спомням за няго беше,че след като скочи от самолета и като се приземи,видя пилота мъртъв и беше насред някфа пустиня май не помня точно [/color] .Ся за епизода-много интересен.Любимия сериал се завърна :punk .Много интересен и напрегнат епизод.Завърши неочаквано естествено.Сега само остава да чакаме следващия да видим какво ще става :punk :love :)

Бе пичови вий май докато го гледате тоя сериал спите мааму :bgrin: .Ай ши го сложа в бяло за секи случай САРА Я ЗАСТРЕЛЯХА В ДОСКОРОЩНОТО УБЕЖИЩЕ НА БРАТА НА ПРЕЗИДЕНТКАТА(името ми изкочи от главата в момента)

Брях :blink:

Серии ли съм изпуснал, що ли... :blink:

Откъде го измисли т'ва..

Бе пичови вий май докато го гледате тоя сериал спите мааму :bgrin: .Ай ши го сложа в бяло за секи случай САРА Я ЗАСТРЕЛЯХА В ДОСКОРОЩНОТО УБЕЖИЩЕ НА БРАТА НА ПРЕЗИДЕНТКАТА(името ми изкочи от главата в момента)

Там не застреляха ли адвокатката ... ?

Аз що си мисля , че застреляха Вероника , а не Сара ;)

Там не застреляха ли адвокатката ... ?

Е адвокадката не са ли казва Сара или аз така съм си мислил :bgrin: .Не беше ли точно момента в който няколко епизода след като се измъкнаха,Бъроуз говореше с нея по телефона,защото тя му са обади да му каже,че е открила брата на президентката и докато говореха,дойдоха онея от тайните служби и я очистиха?!

Е адвокадката не са ли казва Сара или аз така съм си мислил :bgrin: .Не беше ли точно момента в който няколко епизода след като се измъкнаха,Бъроуз говореше с нея по телефона,защото тя му са обади да му каже,че е открила брата на президентката и докато говореха,дойдоха онея от тайните служби и я очистиха?!

Лекарката се казва Сара,не адвокатката. :)

Сара - Лекар, мадамата на Майкъл - все още между живите.

Вероника - Адвокат, мадамата на Линк - нея наистина я застреляха.

Сара - Лекар, мадамата на Майкъл - все още между живите.

Вероника - Адвокат, мадамата на Линк - нея наистина я застреляха.

Оо верно бе.Объркал съм ги нешу :lol: .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...