Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

Сериалчето е добро.Но има страшно много недостатъци които дразнят.Слабо място е актьорската игра.И по точно тази на Wentworth Miller (Майкъл демек).Има една мимика с която кара 2 сезона(оня блуждаещия поглед)...абе направо на моменти си казваш-тоя пич да се стегне малко бе все пак това е PRISON BREAK,мамка му.Брат му се справя доста по-добре.Некадърността на главните герои кара актьорските умения на другите да изпъкват и става смешно.Примерно Peter Stormare(Абруци) беше удоволствие да го гледаш и да слушаш диалозите му..направо настръхваш от кеф.Или пък Robert Knepper (Ти Бег).Плачевно е като Майкъл трябва да е в една сцена с тея двамата(а и някой други) и ти се върти в главата 1 въпрос-Абе тоя само заради влажния мастийски поглед ли са го избрали???

Друго....евтините номера и обрати които те"държат" в напрежение....малко попрекаляват с тях и става досадно.По едно време ти се струва че ша ги убият всичките ама някой ще се телепортира от бъдещето и ще предотврати всичко...след като свърши епизода те оставят да си блъскаш главата...е ся няма как да се измъкнат просто....но уви измъкват се по доста нареден начин.Викаш си първия път..е може..вторият..да бе да..и третия вече чакаш марсианците да кацнат и да им свалят белезниците.

И въпреки всичко това е един доста добър сериал които просто не бива да е повече от 2 сезона.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
Аз казах ама кой да гледа ... но важното е че си прескочил постовете :)

=> Нашите хора нали заключиха вратата и това попречи на пазачите , докато Малоун (знаейки какво става) мина по друг път . :) <=

Относно въпорса ти на предната страница. спойлери:):) ==> Аз го гледах няколко пъти тва и май тя нарисува сърце. Гледай го пак :)<===

Сериалчето е добро.Но има страшно много недостатъци които дразнят.Слабо място е актьорската игра.И по точно тази на Wentworth Miller (Майкъл демек)...

Да бе,толкова слаб актьор е,че просто случайно е номиниран за Златен Глобус :lol:

Номиниран е заради сериала....не заради актьорската игра..ако е заради второто значи има адски занижени критерии...както вече споменах в сериала има доста по добри актьори и на фона на тяхната игра е просто смешен.

Интересно ми е защо при положение че са братя, двамата се казват Michael Scofield и Lincoln Burrows.

Интересно ми е защо при положение че са братя, двамата се казват Michael Scofield и Lincoln Burrows.

Ми много интересен въпрос :lol: . Не съм сигурен, но си мисля, че Майкъл е приел името на приемното семейство, в което е отишъл след смъртта на майка им.

Номиниран е заради сериала....не заради актьорската игра..ако е заради второто значи има адски занижени критерии...както вече споменах в сериала има доста по добри актьори и на фона на тяхната игра е просто смешен.

але ей момче я се осазнай малко чуваш ли се какво говориш..Майкал не бил добър актьор.Ти пък от къде се зе и от къде разбираш толкова от филми :lol: я недей говори глупости моля ти се :angry:

Твое мнение...само без хлапетийски дивотии от рода на "ти откъде се взе","много ли го разбираш".

HouseLovers е прав.Krank даже гледах,препоръчвам го оспами.Иначе сериала до сега какви награди е взел?Актиорската игра на Майкъл наистина не може да се сравнява с тази на Т-бег,но в никакъв случей не е ЧАК толкова лоша!

П.П.Сега вече всичко в ясно :D

Човека е прав.Даже гледах,препоръчвам го оспами.Иначе сериала до сега какви награди е взел?

а на теб нищо не ти се разбра.кой човек за кво е прав? какво си гледал? какво се оспамва?

поне последното изречение ти е смислено ;)

иначе аз подкрепям кранкчо относно слабата актьорска игра на майкъл. и се радвам че бързо се оттърваха от адвокатката, щото тя беше още по-зле.

а най ми е забавно кат почнат да ги сравняват и обявят линк за "едрия" или "по-големия" ("the big guy" в оригинал) и да му се плашат...

ей заради сума ти таквиз недомислици сериала няма да види награда. или пък греша. може и да види, ако събере достатъчно тийн публика, които си мислят, че е много куул да бегаш от затвора и да се татуираш понеже си много умен и не можеш да запомниш всичко от ПЛАНът........

историята беше увлекателна, сега вече е разтегната. то не беха локуми то не беше чудо. а чудесата в сериите са обсъждани нееднократно. тази история ако се случваше преди 2000 години, щяха да за запишат в Библията, като пример за намеса на Шефа.

Аааа,ясно!Значи номинираните за най-добър актьор/актриса се избират в зависимост от филма ,в който участват,а не заради нивото на актьорската им игра :wacko: :lol: Умно наистина,благодаря ти че ми изясни концепцията на всички филмови/телевизионни награди ;)

а на теб нищо не ти се разбра.кой човек за кво е прав? какво си гледал? какво се оспамва?

поне последното изречение ти е смислено ;)

иначе аз подкрепям кранкчо относно слабата актьорска игра на майкъл. и се радвам че бързо се оттърваха от адвокатката, щото тя беше още по-зле.

а най ми е забавно кат почнат да ги сравняват и обявят линк за "едрия" или "по-големия" ("the big guy" в оригинал) и да му се плашат...

ей заради сума ти таквиз недомислици сериала няма да види награда. или пък греша. може и да види, ако събере достатъчно тийн публика, които си мислят, че е много куул да бегаш от затвора и да се татуираш понеже си много умен и не можеш да запомниш всичко от ПЛАНът........

историята беше увлекателна, сега вече е разтегната. то не беха локуми то не беше чудо. а чудесата в сериите са обсъждани нееднократно. тази история ако се случваше преди 2000 години, щяха да за запишат в Библията, като пример за намеса на Шефа.

Мен ей това тука ме подразни. Знам че е на филм ама ти били седнал да учиш телефонния указател. Този план да не е плана на моята стая. Говорим за затвор - голям при това. А идеята с татуса много ми хареса на мен. Супер яко е измислено. Няма друг начин да се запамети всичко. Аз не съм филмов критик да казвам кой как си играел ролята, ама Майкъсл си наред според мен.

тоя филм получи повече критики тук отколкото от филмовите критици в Америка.

тва с татуса беше измислено супер яко и поне аз не съм го виждал другаде (може и да го има).

само Prison Break :punk

тази история ако се случваше преди 2000 години, щяха да за запишат в Библията, като пример за намеса на Шефа.

Е тоя израз тука вече е cool.

За сериала не веднъж съм давал примери колко е нареден, но явно никой не го забелязва освен мен. Историята е интересна, но ако нямаше толкова наредени моменти, можеше да разтегнат с поне още един сезон.

аз пък мисля,че няма смисъл да се удължава излишно историята щото става като сапунка.сериала до сега си е толкова надървен и динамичен и логично си отива към своя завършек.появи се и голямата риба,която движи нещата и вече се загатва,че наближава кулминацията.смятам че 40-50 епизода са напълно достатъчни за един сериал,не че примерно не ме кефи шотландеца дето сяка серия трепе по един лош и си спомня кога са се спречкали ама се пак :rolleyes:

аз пък мисля,че няма смисъл да се удължава излишно историята щото става като сапунка.сериала до сега си е толкова надървен и динамичен и логично си отива към своя завършек.появи се и голямата риба,която движи нещата и вече се загатва,че наближава кулминацията.смятам че 40-50 епизода са напълно достатъчни за един сериал,не че примерно не ме кефи шотландеца дето сяка серия трепе по един лош и си спомня кога са се спречкали ама се пак :rolleyes:

Току що изгледах епизода и мога да кажа, че още когато предния епизод започнаха да "трият" Келърман от тук и от там, разбрах, че ще мине на другата страна. Не може, след като толкова години е работил за тях, да се върже на историята с "връщането на работа". Сигурно и той самия е изпълнил кой знае колко поръчки от този тип. Не очаквах да убие Махоун, но очаквах да мине на другата страна. Ако това си имал на предвид като непредвидимо, съжалявам, но трябва да те разочаровам. :)

Сега ще кажа какво очаквам да стане следващия епизод.

Т-bag ще се издъни по някакъв начин, за да може да го заловят и после паричките да идат в нашите момчета.

Друго не мога да предвидя, но пък ако можех, изобщо нямаше да гледам сериала.

Да и аз като видях как взеха да се отнасят с Келърман предположих ( а и както стана ) че капана няма да е за нашите а в него ще попадне Махоун ( но не мисля че го е убил може само да го е ранил, ще видим )

а тук се придобива малка представа за следващия епизод

Prison Break S2 E14 Preview

а именно Келърман ще ги заведе право при Терн Стедман

абе от тук нататък ще почва да идва развръзката със всяка изминала серия ( ще гледа ме и ще мъ се наслаждава ме :) )

• 2 weeks later...
Току що изгледах епизода и мога да кажа, че още когато предния епизод започнаха да "трият" Келърман от тук и от там, разбрах, че ще мине на другата страна. Не може, след като толкова години е работил за тях, да се върже на историята с "връщането на работа". Сигурно и той самия е изпълнил кой знае колко поръчки от този тип. Не очаквах да убие Махоун, но очаквах да мине на другата страна. Ако това си имал на предвид като непредвидимо, съжалявам, но трябва да те разочаровам. :)

Сега ще кажа какво очаквам да стане следващия епизод.

Т-bag ще се издъни по някакъв начин, за да може да го заловят и после паричките да идат в нашите момчета.

Друго не мога да предвидя, но пък ако можех, изобщо нямаше да гледам сериала.

И аз мога да предвиждам миналото с точност 100%.

И аз мога да предвиждам миналото с точност 100%.

Миналото? Кое минало съм предвидил по-точно? Говоря за следващия епизод. Аз даже забравих какво ставаше във филма и не мога да те оспоря като хората. Даже не помня за кой епизод говорех.

за хората, които го раздават някъв вид критици са следващите редове.

Когато запитали Зоил защо толкова остро критикува творците, той отвърнал " Искам да съм като тях, а не мога"

а това е за хората, дето им се вързват

В критичната оценка винаги има нещо лично и свръхлично, тя е субективна.

и накрая ще ви помоля да ходите да си гледате бозавия лост, дето е 432423 сезона и да спрете да спамите темата :sick ние не пишем във вашата тема колко е тъп и колко мудно се развива действието и че най-вероятно в 10ти сезон ша се разбера евентуално закво става въпрос изобщо, ако авторите знаят кво правят :/

Миналото? Кое минало съм предвидил по-точно? Говоря за следващия епизод. Аз даже забравих какво ставаше във филма и не мога да те оспоря като хората. Даже не помня за кой епизод говорех.

Ами говореха за теб че все си предвиждал какво ставало. Освен това ти написа какво си знаел че ще стане в 13-ти епизод и то СЛЕД като си го гледал. Та за това и аз написах че мога да предвиждам миналото с голяма точност. Иначе мен сериала си ме кефи. А тоя ЛОСТ гледах а сега де 3 или 5 сезона един след друг и не знам защо го направих. Най-големия Хабсурд дето си спомням беше някъв черен кон на сред джунглата

Бягство РУЛЗЗЗЗЗЗ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...