Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

Виж
клипче .

мерси но този жерав който се показжа на това клип4е е некадарен и не е у4аствал във филма

не това тарсих но мерси на всички които се опитаха да ми помогнат

с малко тарсене в гугала оспях да си намеря това което тарся

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Относно Жеравите - оригами от филма.

Аз имам кижка за оригами. Татко ми я беше купил като малък и можех да правя всякакви животни от хартия :) За жалост сега съм позабравил ,но с помоща на книгата пак мога да ги правя :)

новия епизод пак ме изненада и това е супер :punk иначе паузата ще е кратка за наше щастие. на 22 януари 07 г. излиза новия епизод :D .

може би най-слабия епизод досега. :sick

Напротив ей сега става вече интересно ;). В смисъл винаги е интерсно ама скоро започва гибелта на кучката - президентката :)

(Отварянето на снимката е на ваша отговорност , за да няма после мрън мрън ... )

Моля и човекът , който евентуално ще ми отговори да се съобразява с останалите , който не желаят да разбират какво е станало в новия епизод ! (да го напише в бяло :) )

Кой по дяволите беше този чичко и какво => правеше Сара с това бръснарско ножче ? <= :ghost

този епизод е специално за woox който предвиждаше целия сериал досега :)

Мерси за посвещението, но като го изгледам ще си кажа мнението :)

(Отварянето на снимката е на ваша отговорност , за да няма после мрън мрън ... )

Моля и човекът , който евентуално ще ми отговори да се съобразява с останалите , който не желаят да разбират какво е станало в новия епизод ! (да го напише в бяло :) )

Кой по дяволите беше този чичко и какво => правеше Сара с това бръснарско ножче ? <= :ghost

ами този чичо сигурно ще играе основна роля в следващите епизоди.той ще бъде така да се каже черешката на тортата :)

а сара правеше вуду магии :woot майтапа на страна,тва със сара наистина беше доста интересно

Наистина униклна серия.Не знам как ще издържа цели 2 месеца без наркотика PRISON BREAK :wacko:

И аз това се чудя. А колкото до серията наистина си беше доста интересна.

И аз днес изгледах от 4 до последната за сега 13

направо се размазах всяка серия ме държеше в напрежение

наистина кофти че ще има пауза ( на нали и те са хора :) )

13 серия голямо напрежение имаше на моменти

относно новата глава мaй тоя ще е над президентката, така мисля ( но това ще се разбере сигорно в следващите епизоди )

сериялчето няма грешка просто му се наслаждавам със всяка серия

preview епизод 14

22.01.07 г.

само да няма протести от хора дето не са гледали още 13-та серия :inqn :inqn :inqn

То ако има протести, ще са за по-горните няколко поста :) Хубаво, че ги прескочих, иначе отново щях да съм жертва на разказвачи и чудещи се.

/- Преден Спойлер

Според мен Сара се чудеше дали да не си клъцне вените и това трябваше да са драматични секунди, в които зрителя да съпреживява мъката и объркаността на горката женица и да й съчувства за безизходицата. ама щото сте безчувствени копелета не можахте да го усетите:D . слушайте музиката бе!

колкото до сукре - това си беше чиста проба нагласистика. а тъпите братя, които се чудеха до последно дали да възнат хич не ща да ги коментирам, щото там стремежа да се дига адреналина си беше очеваден. а как всеки човек в тоя филм се кротва кат му насочат оръжие?! а агентите им поставят капан и не успяват да ги стрелнат когато хукнат?! и как така само малоун влезе в тунелите от цялата тълпа охранители?! тия хора не знаят ли колко ша им орежат заплатите зарди изтърването на точно тия пичове?!

Заден Спойлер /

като цяло обаче конкретната серия ме изненада приятно - много по-малко логически запънки и поводи за заяждане имаше.

То ако има протести, ще са за по-горните няколко поста :) Хубаво, че ги прескочих, иначе отново щях да съм жертва на разказвачи и чудещи се.
(да го напише в бяло :) )

Аз казах ама кой да гледа ... но важното е че си прескочил постовете :)

...и как така само малоун влезе в тунелите от цялата тълпа охранители?!

=> Нашите хора нали заключиха вратата и това попречи на пазачите , докато Малоун (знаейки какво става) мина по друг път . :) <=

Поредния размазващ епизод.Свърши супер неочаквано.Въобще тоя сериал слаб епизод няма.Браво,браво на сценаристите и на акиорите,че така добре си вършат работата :) :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...