nakatak_zick Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Първоначално мислях ,че сериала не енищшо особенно и "еуфорията" е само за първите 10-15 сериуй примерно(защото след това ще свършат свежите идей),но на мен ми стана доста интересен в момента гледам първи сезон по Нова а по-нататъка мисля да продължа на компа Сериела е интересен,изпълнен с обрати,но и понякога много предсказуем,но е заинтригуващ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 SUBS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 SUBS На мен субтитрите не ми тръгнаха. Къде може да е проблема. Дали в РЕДАЛАЙТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 На мен субтитрите не ми тръгнаха. Къде може да е проблема. Дали в РЕДАЛАЙТ Нз ... на мен ми вървят без проблем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 може би най-слабия епизод досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Наистина...доста слаб епизод.А btw който иска да дойде в ИРЦ #prisonbreak, гледам, че бая хора има....аз съм с ник Lincoln_Burrowz. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 SPOILERS: Много издишаща серия, всичко бе толкова мудно и ясно. И не издържам вече: сега вече как ще се измъкнат двамата братя ?! Сигурно на агента ще му падне метеорит от космоса върху главата?! А защо не ... влак примерно. Би трябвало в следващите 5 секунди да ги застреля и двамата, както стори с онзи младия тип - брутално му пръсна черепа. Обаче... Мога да се изказвам скептично, но пак си е най-якото сериалче и отново ще мине цяла седмица до следващата доза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Наистина...доста слаб епизод.А btw който иска да дойде в ИРЦ #prisonbreak, гледам, че бая хора има....аз съм с ник Lincoln_Burrowz. ; ) Хехех чатърска работа :-) Мм .. иначе да епизода е малко слаб .. и кат се знае че чак догодина ... следващия епизод ппфу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 тцтц...може ли да направят такъв малоумен епизод...напраоо е*и му майката..... айде и аз да напиша някой спойлер тоя агента е бати нострадамуса...как само като беше в къщичката и видя стъпката и разбира се реши че това е посоката ,в която трябва да продължи и после как така при сблъсака дойде от страни ??!?!? а калърман си беше запушил ушите за да не чува как водата се източва... филма не е тва ,което беше!Вече е голям боклук благодарение на простите сценаристи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Хехех чатърска работа :-) Мм .. иначе да епизода е малко слаб .. и кат се знае че чак догодина ... следващия епизод ппфу Всъщност има още 1 епизод другата седмица и тогава е паузата Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Какво?! Ще има пауза цял един месец. Е-е-е-е не ! Това истина ли е? Още един епизод и чак след нова година? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Какво?! Ще има пауза цял един месец. Е-е-е-е не ! Това истина ли е? Още един епизод и чак след нова година? Само дето няма да е един месец,а ще са три,четири ,някъде през март по-всяка вероятност ще се завърне Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 споко бе.то ся идват празници-студенски,именни дни,прасета на мезета...все някак си ще се превъзмогне липсата на сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Хахахх а между другото и аз не виждам какво ще стане за да не застреля Махоун двамата братя, сигурно наистина метеорит трябва да му падне на главата...Просто започва да става фантастика сериала. ; )Аа-а--а сетих се, сигурно майкъл ще го изнуди нещо с оня мъртвия в градината му. ; ) Спойлери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 все някой от 'лошите' трябва да премине към 'добрите' мисля че калърман ще е точно този човек а престрелката беше супер тъпа...що бащата не утепа дебила ? щото тряа продължи да ги гони ... как го уцели куршума отпред а той не реагира и продължи да си стреля а после даже тичаше към колата ако беше някои екшън направо с един шамар в главата щеше да умре :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Спойлер що пък трябва да ги убива, неговата цел беше да ги хване. сега ще ги арестува и най вероятно ще се измъкнат по някакъв начин. тва поне е най логично според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Spoiler та Spoiler ми хуу То е ясно,че ще има някакъв "невероятен" обрат,за да не ги убие,което хич няма да се връзва с цялостната картинка,която добихме досега за Махоун.Виж Сукре вече не знам какво може да го спаси,може би ще скача с парашут Promo клипчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Спойлер: А,бе,според мен,Сукре си е вече мъртвец.Един по един ще почнат да измират.Т'ва си е моя версия. Иначе на Махоун братята въобще не му трябват живи.Нали говори с онова мазното китайче и не си спомням да са се разбирали,че трябва да ги хваща.Просто да ги убие.Шибаният Келърмън ми е много противен - хищникът се превръща в плячка - това много ме кефи. П.П. Много ме успокои с това че ми казваш че чаааааак март месец ще почне пак.През това време ще снимат сигурно 3-4 и 5 сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivan Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 някои знае ли как се прави жерава или както се нарича онова хартиеното животинче което братята си разменяха ако има такива хоря моля да ме научите пи6ете ми ЛС или тарсете на скаип stivan89 за да ми обясните ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 някои знае ли как се прави жерава или както се нарича онова хартиеното животинче което братята си разменяха ако има такива хоря моля да ме научите пи6ете ми ЛС или тарсете на скаип stivan89 за да ми обясните ty google.com ключова дума "origami crane" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 google.com ключова дума "origami crane" Само дето този е съвсееееем друг жерав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 някои знае ли как се прави жерава или както се нарича онова хартиеното животинче което братята си разменяха ако има такива хоря моля да ме научите пи6ете ми ЛС или тарсете на скаип stivan89 за да ми обясните ty Виж клипче . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Аз току що изгледах 12 епизод и пак ми хареса .За мен дося тоя сериал слаб епизод-няма.Във всеки се случва нещо интересно.ААааа някой ще ми каже ли с две думи кога излиза следващия епизод и след кой епизод ще е паузата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Аз току що изгледах 12 епизод и пак ми хареса .За мен дося тоя сериал слаб епизод-няма.Във всеки се случва нещо интересно.ААааа някой ще ми каже ли с две думи кога излиза следващия епизод и след кой епизод ще е паузата Сега във вторник е последния епизод за годината. Другите не е много ясно кога да ги чакаме. Иначе съм абсолютно съгласен, че Prison Break слаб епизод няма, за разлика от някой други сериалчета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Каквото съм чакал тва е като дойде във вторник серията ще ги почвам защото един бог знае колко време ще е паузата само се надявам сезончето да е с повече серии 25-26 мисял че ще приемливо ( се пак се води че втория сезон ще е последен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.