Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
сваляй пак.аз нямам проблем.всичко с ивърви идеално и няма разминаване в тайминга.серията пак свърши уникално

свалих го но този път от арената и всичко си е наред ;) благодаря все пак :)

Оле-е-е-е-е, ще убият Сара ! :angry: :cry

Нищо не се знае още. Ти знаеш какъв е сериала, винаги има много големи обрати и никога не можеш да предвидеш какво ще стане.

Аз ще изчакам да мине този месец и какво тъм сабрал ще почвам да го гледам че вече не издържам (много ми е интересно какво става)

а и все още не се знае колко серии ще бъде сезон 2 може да е 25-26 не ми се чака толкова време

Нищо не се знае още. Ти знаеш какъв е сериала, винаги има много големи обрати и никога не можеш да предвидеш какво ще стане.

Аз не виждам друго решение освен на тоя да му званне телефона и да му променят мнението :)

Иначе ще я удави като шопар

ПИСНА МИ

id_ivo

Като пишеш таквиа работи слагай СПОЙЛЕР ПРЕДИ КАЗАНОТО И ГО НАБРАВИ С БЕЛИ ДУМИ ПОСТА

АМАН НЯКОЙ ДА РАЗВАЛЯ КЕФА ОТ ФИЛМА!!!!!!!!

Spoilers:

Оле-е-е-е-е, ще убият Сара ! :angry: :cry

Няма

Аз мога да предвидя (не с точност, но крайния резултат ще е същия) какво ще стане. Ако щяха да я убият, щяха да я убият през тоя епизод. А щом оставиха за следващия, няма да умре. Или поне няма да умре сега.

Ето това е един от наредените моменти в сериала. Както примерно онзи глупавия, още като го вързаха, като видях за къде го вързаха, знаех, че ще си остави ръката там за радиатора. И някой може ли да ми каже какви са тия проследяващи устройства които показват чак със сгради и то различни по големина. Айде молим... чак пък толкова....

А колкото до тия които не харесват LOST и им бил бавен, изчакайте края, пък тогава да видим дали всичко което става сега е безсмислено и скучно.

id_ivo

Като пишеш таквиа работи слагай СПОЙЛЕР ПРЕДИ КАЗАНОТО И ГО НАБРАВИ С БЕЛИ ДУМИ ПОСТА

АМАН НЯКОЙ ДА РАЗВАЛЯ КЕФА ОТ ФИЛМА!!!!!!!!

Съжелявам, човече ! Не съм запознат с форумите и разните му там spoilers. Даже още не съм наясно какво е това :wacko:

Ще се старая да не говоря конкретно, макар че не виждам какво толкова казах? Не съм гледал следващата серия ( както и вие ) и не знам какво ще стане...

П.П. Мисля, че схванах какво трябва да се прави : пиша Spoilers: и с бели букви. Пък който иска да прочете трябва да маркира ! Ясно !

Не издаржах и гледах 4-5-6 серия от сезон 2

ебати направо се размазах няма такъв сериял :bgrin:

но другите серии ще ги остава за друг път да му се насладя максимално

а хората които го следат по НОВА ще останат леко казано розачаровани след приключването на 1 сезон ( защото кой знай кога ще излъчат 2-рия поради простата пречина че вмомента се правят сериите от него )

Сериялчето няма грешка такаче не пишете отрицателни отзиви спрямо него

'що? :blink: 'щото ти каза ли? :huh:

ми кат гледам това напоследък е по разпространеното мнение-че призона е доста по добър от другите сериали

ми кат гледам това напоследък е по разпространеното мнение-че призона е доста по добър от другите сериали

... ами и на мен по ми харесва от другия "модерен" напоследък сериал - "изгубени", но това не означава, че при него няма слаби моменти ;)

Сериялчето няма грешка такаче не пишете отрицателни отзиви спрямо него

тва го казваш ти, все пак има и хора с друго мнение

12 след няколко дена, а 13 седмица след 12ти.

В грешка си

12 серия се излъчва тази вечер в USA

и утре ще има из нета

а 13 на 11/27/2006 в USA a из нета за download на следващия ден 28 :)

Той пита

Извинявам се ако се повтарям, но къде мога да намеря 12ти и 13ти епизод от 2ри сезон ?

Което ще рече, че не може да ги свали тази вечер. Вече ако търси субтитри утре вечер-вдругиден ги има.

Не пиша често в този топик и не знам дали сте говорели за това ама....има един филм KEN PARK, нещо любопитно за него - в тоя филм играе Белик (много извратена роля, той и филма си е извратен де) изрод си е тоя навсякъде бахти гнусаря :sick

бах мааму :ghost вече не мога да чакам по една седмица за нов епизод.тва си е бахти наркотика-не знам кво ша гледам кат свърши :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...