Fibaman Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 защо на 24-тата минута и няква секунда там ми спира филма ?! пробвах със сякакви плеъри пак същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 сваляй пак.аз нямам проблем.всичко с ивърви идеално и няма разминаване в тайминга.серията пак свърши уникално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 сваляй пак.аз нямам проблем.всичко с ивърви идеално и няма разминаване в тайминга.серията пак свърши уникално свалих го но този път от арената и всичко си е наред благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Spoilers: Оле-е-е-е-е, ще убият Сара ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Оле-е-е-е-е, ще убият Сара ! Нищо не се знае още. Ти знаеш какъв е сериала, винаги има много големи обрати и никога не можеш да предвидеш какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Аз ще изчакам да мине този месец и какво тъм сабрал ще почвам да го гледам че вече не издържам (много ми е интересно какво става) а и все още не се знае колко серии ще бъде сезон 2 може да е 25-26 не ми се чака толкова време Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Нищо не се знае още. Ти знаеш какъв е сериала, винаги има много големи обрати и никога не можеш да предвидеш какво ще стане. Аз не виждам друго решение освен на тоя да му званне телефона и да му променят мнението Иначе ще я удави като шопар Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 ПИСНА МИ id_ivo Като пишеш таквиа работи слагай СПОЙЛЕР ПРЕДИ КАЗАНОТО И ГО НАБРАВИ С БЕЛИ ДУМИ ПОСТА АМАН НЯКОЙ ДА РАЗВАЛЯ КЕФА ОТ ФИЛМА!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Много яко сериалче, като наркотик е, като го гледам чак тръпки ме побиват в някой моменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Много яко сериалче, като наркотик е, като го гледам чак тръпки ме побиват в някой моменти Да и аз изпитвам същотото като теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Много яко сериалче, като наркотик е ... Наркотик , който взимаш само 1 път в седмицата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Spoilers: Оле-е-е-е-е, ще убият Сара ! Няма Нищо не се знае още. Ти знаеш какъв е сериала, винаги има много големи обрати и никога не можеш да предвидеш какво ще стане. Аз мога да предвидя (не с точност, но крайния резултат ще е същия) какво ще стане. Ако щяха да я убият, щяха да я убият през тоя епизод. А щом оставиха за следващия, няма да умре. Или поне няма да умре сега. Ето това е един от наредените моменти в сериала. Както примерно онзи глупавия, още като го вързаха, като видях за къде го вързаха, знаех, че ще си остави ръката там за радиатора. И някой може ли да ми каже какви са тия проследяващи устройства които показват чак със сгради и то различни по големина. Айде молим... чак пък толкова.... А колкото до тия които не харесват LOST и им бил бавен, изчакайте края, пък тогава да видим дали всичко което става сега е безсмислено и скучно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 id_ivoКато пишеш таквиа работи слагай СПОЙЛЕР ПРЕДИ КАЗАНОТО И ГО НАБРАВИ С БЕЛИ ДУМИ ПОСТА АМАН НЯКОЙ ДА РАЗВАЛЯ КЕФА ОТ ФИЛМА!!!!!!!! Съжелявам, човече ! Не съм запознат с форумите и разните му там spoilers. Даже още не съм наясно какво е това Ще се старая да не говоря конкретно, макар че не виждам какво толкова казах? Не съм гледал следващата серия ( както и вие ) и не знам какво ще стане... П.П. Мисля, че схванах какво трябва да се прави : пиша Spoilers: и с бели букви. Пък който иска да прочете трябва да маркира ! Ясно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Не издаржах и гледах 4-5-6 серия от сезон 2 ебати направо се размазах няма такъв сериял но другите серии ще ги остава за друг път да му се насладя максимално а хората които го следат по НОВА ще останат леко казано розачаровани след приключването на 1 сезон ( защото кой знай кога ще излъчат 2-рия поради простата пречина че вмомента се правят сериите от него ) Сериялчето няма грешка такаче не пишете отрицателни отзиви спрямо него Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 ....Сериялчето няма грешка такаче не пишете отрицателни отзиви спрямо него 'що? 'щото ти каза ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 'що? 'щото ти каза ли? ми кат гледам това напоследък е по разпространеното мнение-че призона е доста по добър от другите сериали Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 ми кат гледам това напоследък е по разпространеното мнение-че призона е доста по добър от другите сериали ... ами и на мен по ми харесва от другия "модерен" напоследък сериал - "изгубени", но това не означава, че при него няма слаби моменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Сериялчето няма грешка такаче не пишете отрицателни отзиви спрямо него тва го казваш ти, все пак има и хора с друго мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Извинявам се ако се повтарям, но къде мога да намеря 12ти и 13ти епизод от 2ри сезон ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 12 след няколко дена, а 13 седмица след 12ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 12 след няколко дена, а 13 седмица след 12ти. В грешка си 12 серия се излъчва тази вечер в USA и утре ще има из нета а 13 на 11/27/2006 в USA a из нета за download на следващия ден 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Той пита Извинявам се ако се повтарям, но къде мога да намеря 12ти и 13ти епизод от 2ри сезон ? Което ще рече, че не може да ги свали тази вечер. Вече ако търси субтитри утре вечер-вдругиден ги има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Не пиша често в този топик и не знам дали сте говорели за това ама....има един филм KEN PARK, нещо любопитно за него - в тоя филм играе Белик (много извратена роля, той и филма си е извратен де) изрод си е тоя навсякъде бахти гнусаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 бах мааму вече не мога да чакам по една седмица за нов епизод.тва си е бахти наркотика-не знам кво ша гледам кат свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.