ralexes Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 излезнал е 18ти епизод, но няма 17ти. Някой да знае нещо по въпроса :/ До 16 епизод са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 До 16 епизод са. е аз казах че в момента свалям 18ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 е аз казах че в момента свалям 18ти... Да наистина има 18 епизод,а няма 17,което е доста странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 е аз казах че в момента свалям 18ти... Аз пък ти казвам че са излезнали само до 16.Това което сваляш едва ли е 18ти Чекни официалния сайт ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
woman_2000 Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 18ти епизод е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_guide.html Погледнете датите,кога излизат сериите.... Викам с това да прекатим спора Link to comment Share on other sites More sharing options...
woman_2000 Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_guide.html Погледнете датите,кога излизат сериите.... Викам с това да прекатим спора Ами аз в момента гледам 18ти епизод с много доволно качество разбира се че горепосочената информация може да е официална за тва кога ще се пусне по телевизиите, но не значи че филма вече не е заснет, явно някой е успял да открадне тоя рилийз, макар че малко кофти да се гледа 18 преди 17 Аз "споря" за нещо което в момента виждам с очите си Повярвай ми тва е 100000000 % 18ти епизод, съветвам ти да си го свалиш, стават невероятни неща ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Ами аз в момента гледам 18ти епизод с много доволно качество разбира се че горепосочената информация може да е официална за тва кога ще се пусне по телевизиите, но не значи че филма вече не е заснет, явно някой е успял да открадне тоя рилийз, макар че малко кофти да се гледа 18 преди 17 Аз "споря" за нещо което в момента виждам с очите си Повярвай ми тва е 100000000 % 18ти епизод, съветвам ти да си го свалиш, стават невероятни неща ) Ти хубаво сега гледаш 18 епизод,ама после няма ли да ти е тъпичко да гледаш 17 А иначе всичките епизоди след подновяването на сериала излизат по-рано,зашото някой е откраднал PressRelease-ите Link to comment Share on other sites More sharing options...
woman_2000 Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Ти хубаво сега гледаш 18 епизод,ама после няма ли да ти е тъпичко да гледаш 17 А иначе всичките епизоди след подновяването на сериала излизат по-рано,зашото някой е откраднал PressRelease-ите Ами уж си го свалих колкото да ми се намира и да изчакам 17 ама може ли човек да устои на такъв сериал .. той просто кърти тотално, а в 18та серия определено има кво да се види. Да са ни живи и здрави крадците ама дано в бъдеще крадът по професионално, че на тва да ми краде само 18 без 17 леко съкс наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Аз пък ти казвам че са излезнали само до 16.Това което сваляш едва ли е 18ти Чекни официалния сайт ако искаш аве човек ти не си ли са устил още че последните серий излиза 5 дена преди датите си... така и тази излезна доста по-рано, но нещо няма 17та. пиша за да знам дали някой знае нещо и виждам че наистина още е няма. ко да ти го глеам сайта... Аз викам да видиш това http://www.mininova.org/tor/273286 и с това да прекратим спора... ех ама като почне някой така да знае много и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 a be az ne znam kvo tolkova se razpravqte, malko retrospekciika 6te ima ama tova pak si e filmov pohvat! koito iska da si svaq i da gleda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Най-после на своя земя. Относно спора коя серия коя е, тази която се водеше уж 18-та определено е 19-та. Утре рано сутринта по тракерите ще е качена 18 в HD формат, а по-късно надявам се и при "японците". Приятно гледане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Хора и аз започнах да го гледам! К'во да кажа освен, че сериалчето е невероятно Много яко е измислено!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 И аз го започнах снощи, какво да кажа.. това сериалче кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 това сериалче 'къртеше' вече стана суууууупер тъпо... всяка нова идея се преебава по-някакъв начин.Явно са им свършили идейте и за да завършат поне първи сезон почнаха да правят супер измислици..... вече не ме кефи както в началото като цяло идеята за филма е много добра но вече изпълнението е много зле .... след 14 епизод някъде.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Нали ше свърши филма, ако идеята не се провали... Не го гледай кат' не те кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Нали ше свърши филма, ако идеята не се провали...Не го гледай кат' не те кефи да ама работата е там че ме кефеше супер много бих дал и точни примери с кое не ме кефи и става супер глупаво но има хора които сега са почнали да го гледат и ако прочетат тея примери после ще им е тъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Ами да не четат бе, кой ги кара. Аз ги изгледах 17-те серии за 3 вечери. Докато не ми окапаха очите вечер, няма споране просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 аз така изгледах първите 2 сезона на the o.c цял ден и цяла нощ xaxa утре ще гледам 18 и 19 на Prison Break в 17-ти епизод беше много тъпо как гепиха малкия...заради тъпата бабка... ама нали е филм както и ония лудия като каза 'Кой си ти ?' а нашия изкара ебати мъчението да стигне до него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 a be kva 18 i 19 samo mi e interesno ot kade gi svalqsh zashtoto az ot 1 sedmica svalqm vse 18 i e super defektna samo nai gore se vigda nqkakva razmazana kartina! a v movies.co.jp mi dava nqkakva greshka! a 19????? kade moje da se namerqt subs za 18 4e ne raboti unacs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 a be kva 18 i 19 samo mi e interesno ot kade gi svalqsh zashtoto az ot 1 sedmica svalqm vse 18 i e super defektna samo nai gore se vigda nqkakva razmazana kartina!a v movies.co.jp mi dava nqkakva greshka! a 19????? kade moje da se namerqt subs za 18 4e ne raboti unacs 18 и 19(обаче се води 18DVDSCR) от арената както и по другите тракери като data, bol, и т.н. Суб за 18-та - сподкрепата на Арена Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 mersi mnogo za infoto! 18 e super!nai interesnoto e 4e namerih 19ta ama pak e kato pri starite 18ti samo gore se vijda neshto razmazano! ne moga da razbera kade e problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 мда и аз от арената си ги свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 мда и аз от арената си ги свалям Пичове даите някви useri i pas за арената А относно сериала стигнал съм до 10 серия и ми е супер интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Току що изгледах и 18 серия това филмче няма грешка просто с нетърпение очаквам и следващите серии които се очартават да са много интересни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.