Jump to content
BulForum.com

Prison Break

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
е аз казах че в момента свалям 18ти...

Да наистина има 18 епизод,а няма 17,което е доста странно :blink:

е аз казах че в момента свалям 18ти...

Аз пък ти казвам че са излезнали само до 16.Това което сваляш едва ли е 18ти :)

Чекни официалния сайт ако искаш ;)

http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_guide.html

Погледнете датите,кога излизат сериите....

Викам с това да прекатим спора :)

Ами аз в момента гледам 18ти епизод с много доволно качество :) разбира се че горепосочената информация може да е официална за тва кога ще се пусне по телевизиите, но не значи че филма вече не е заснет, явно някой е успял да открадне тоя рилийз, макар че малко кофти да се гледа 18 преди 17 :)

Аз "споря" за нещо което в момента виждам с очите си ;) Повярвай ми тва е 100000000 % 18ти епизод, съветвам ти да си го свалиш, стават невероятни неща :)))

Ами аз в момента гледам 18ти епизод с много доволно качество :) разбира се че горепосочената информация може да е официална за тва кога ще се пусне по телевизиите, но не значи че филма вече не е заснет, явно някой е успял да открадне тоя рилийз, макар че малко кофти да се гледа 18 преди 17 :)

Аз "споря" за нещо което в момента виждам с очите си ;) Повярвай ми тва е 100000000 % 18ти епизод, съветвам ти да си го свалиш, стават невероятни неща :)))

Ти хубаво сега гледаш 18 епизод,ама после няма ли да ти е тъпичко да гледаш 17 :P А иначе всичките епизоди след подновяването на сериала излизат по-рано,зашото някой е откраднал PressRelease-ите :tongue

Ти хубаво сега гледаш 18 епизод,ама после няма ли да ти е тъпичко да гледаш 17 :P А иначе всичките епизоди след подновяването на сериала излизат по-рано,зашото някой е откраднал PressRelease-ите :tongue

Ами уж си го свалих колкото да ми се намира и да изчакам 17 ама може ли човек да устои на такъв сериал .. той просто кърти тотално, а в 18та серия определено има кво да се види.

Да са ни живи и здрави крадците ама дано в бъдеще крадът по професионално, че на тва да ми краде само 18 без 17 леко съкс наистина :)

Аз пък ти казвам че са излезнали само до 16.Това което сваляш едва ли е 18ти :)

Чекни официалния сайт ако искаш ;)

аве човек ти не си ли са устил още че последните серий излиза 5 дена преди датите си... така и тази излезна доста по-рано, но нещо няма 17та. пиша за да знам дали някой знае нещо и виждам че наистина още е няма. ко да ти го глеам сайта...

Аз викам да видиш това http://www.mininova.org/tor/273286 и с това да прекратим спора...

ех ама като почне някой така да знае много и...

• 2 weeks later...

Най-после на своя земя. Относно спора коя серия коя е, тази която се водеше уж 18-та определено е 19-та. Утре рано сутринта по тракерите ще е качена 18 в HD формат, а по-късно надявам се и при "японците".

Приятно гледане!

това сериалче 'къртеше'

вече стана суууууупер тъпо... всяка нова идея се преебава по-някакъв начин.Явно са им свършили идейте и за да завършат поне първи сезон почнаха да правят супер измислици..... вече не ме кефи както в началото

като цяло идеята за филма е много добра но вече изпълнението е много зле .... след 14 епизод някъде....

Нали ше свърши филма, ако идеята не се провали...

Не го гледай кат' не те кефи :bgrin:

да ама работата е там че ме кефеше супер много :)

бих дал и точни примери с кое не ме кефи и става супер глупаво но има хора които сега са почнали да го гледат и ако прочетат тея примери после ще им е тъпо...

Ами да не четат бе, кой ги кара.

Аз ги изгледах 17-те серии за 3 вечери. Докато не ми окапаха очите вечер, няма споране просто. :P

аз така изгледах първите 2 сезона на the o.c :) цял ден и цяла нощ :) xaxa

утре ще гледам 18 и 19 на Prison Break

в 17-ти епизод беше много тъпо как гепиха малкия...заради тъпата бабка... ама нали е филм :)

както и ония лудия като каза 'Кой си ти ?' а нашия изкара ебати мъчението да стигне до него...

a be kva 18 i 19 samo mi e interesno ot kade gi svalqsh zashtoto az ot 1 sedmica svalqm vse 18 i e super defektna samo nai gore se vigda nqkakva razmazana kartina!

a v movies.co.jp mi dava nqkakva greshka!

a 19?????

kade moje da se namerqt subs za 18 4e ne raboti unacs

a be kva 18 i 19 samo mi e interesno ot kade gi svalqsh zashtoto az ot 1 sedmica svalqm vse 18 i e super defektna samo nai gore se vigda nqkakva razmazana kartina!

a v movies.co.jp mi dava nqkakva greshka!

a 19?????

kade moje da se namerqt subs za 18 4e ne raboti unacs

18 и 19(обаче се води 18DVDSCR) от арената както и по другите тракери като data, bol, и т.н.

Суб за 18-та - сподкрепата на Арена

mersi mnogo za infoto! 18 e super!nai interesnoto e 4e namerih 19ta ama pak e kato pri starite 18ti samo gore se vijda neshto razmazano! ne moga da razbera kade e problema!

мда и аз от арената си ги свалям

Пичове даите някви useri i pas за арената :D

А относно сериала стигнал съм до 10 серия и ми е супер интересно :)

Току що изгледах и 18 серия

това филмче няма грешка просто

с нетърпение очаквам и следващите серии които се очартават да са много интересни

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...