George_131 Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Ето и субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 За скараните с торенти и шитс няма ли да я качите вече и в локалния...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Лошото според мен е,че гледаме серия за серия и ни идва прекалено късо,но пък кой има търпението да изчака месец и да гледа 4 серии на веднъж,а? Аз чакам да излезнат до 10ти епизод, и ще отделя един цял ден да ги изгледам Страшно ми хареса първия, и сега честно казано трудно се стърпявам при положение, че вече имам 3 епизода свалени, но всеки път устоявам на изкушението Айде стига сте го плюли сериала, интересно ми е защо го гледате като не ви кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 За скараните с торенти и шитс няма ли да я качите вече и в локалния...? И аз това се питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Ами сдобрете се с торентите. Все пак не е ядрена физика.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 За скараните с торентите, направете като мен - аз си го дръпнах от DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 става все по интересно.миналата серия нещо не ми хареса,но тая свърши много яко.ся още една седмица до другата...направо незнам как ще изтрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 става все по интересно.миналата серия нещо не ми хареса,но тая свърши много яко.ся още една седмица до другата...направо незнам как ще изтрая Цаката е да гледаш много сериали .Аз примерно следа Lost,Prison Break,Stargate sg-1,Stargate Atlantis,The War at Home,Joey(макар че го спряха) и Battlestar Galaktica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 tnx to the upload crew Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 става все по интересно.миналата серия нещо не ми хареса,но тая свърши много яко.ся още една седмица до другата...направо незнам как ще изтрая Напълно те подкрепям. Тази серия направо ме разби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Ако някой знае името на MILF-чето от къщата да казва. Яка мадама е :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Ако някой знае името на MILF-чето от къщата да казва. Яка мадама е :Д ХАхахахххх яка мадама, която е три пъти по-възрастна от теб ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Ей сега вече нз как ще се измъкнат . Просто 7-ма серия (2-ри сезон) ще да е била най-трудната за режисьорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Ей сега вече нз как ще се измъкнат . Просто 7-ма серия (2-ри сезон) ще да е била най-трудната за режисьорите Е все пак за това са режисьорите . Но до сега са се измъквали от доста по-сложни ситуации, така че и с тази ще се справат, можем да се надяваме да е само по по-оригинален начин Кофти само, че хванахе малкия!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Prison break по НОВА ТВ.Скоро сщяли да го пускат.Гледах само реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Prison break по НОВА ТВ.Скоро сщяли да го пускат.Гледах само реклама Да и аз ги гледах, но едва ли ще го гледам, защото ми е тъпо да гледам нещо по хуляди пъти! А и Нова както дават сериалите сигурно преди да почне втори сезон, ще въртят първи по 2-3 пъти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Prison break по НОВА ТВ.Скоро сщяли да го пускат.Гледах само реклама Да им имам "скоро"-то на НОВА,за Prison Break по НОВА откога се говори,по последни данни ще го дават догодина в началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 7-ма серия е вече излязла, моля качете в локала Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 В torrents.linkos.bg също я има, но серията там е 700.1 mb голяма. Някой може ли да ми обясни защо??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 В torrents.linkos.bg също я има, но серията там е 700.1 mb голяма. Някой може ли да ми обясни защо??? High Definition .. or .. High Resolution .. Rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Ааааа шит..баси серията Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 сериала продължава да дължи в напрежение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotteskrieger Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Много яко ще стане като го пуснат по нова тв.Ще се популяризира в България най-якият сериал от "Спасители на плажа" до наши дни А между другото, някак си не мога да си обясня, по каква причина я няма библията на силикона, в която ролята на Господ играе Дейвид Хасълхоф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 ... само не мога да разбера какъв е тоя FoV на сървъра, след като навсякъде е LOL ... за по-забавно сигурно, да се учим да си синхронизираме титрите благодаря ви, че целия епизод ми стана ясен на кадри, синхорнизирайки титрите от наличната за LOL версията! btw преди 487 позиция има няколко непреведени реплики Prison.Break.S02E07.Buried.PROPER.HDTV.XviD_FoV.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Да , и аз се чудя това, но като започнах да гледам серията, забравих и за субтитрите и за всичко. Тази серия беше направо върхът и с нетърпение очаквам следващата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.