adibas Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 приятели съм го гледал сигурно по 4 пъти всяка серия и сега го следя-от 18.30 по фоксавойната също е уникален смях,ама призона си е съвсем друг жанр.просто кажи,че те кефят комедии,а не крими-трилъри или там къвто жанр е тоя сериал Ти не си ме разбрал...напротив аз обожавам крими трилъри ама не на сериал разбираш ли или поне не в тоя вид в който е представено тука....за сериал стават само комедийките Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Определено с този епизод PB отново се издигна в очите ми. Завързаност, неочаквани обрати, постояно напрежение - това е, което искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Определено с този епизод PB отново се издигна в очите ми. Завързаност, неочаквани обрати, постояно напрежение - това е, което искам. Това е Prison Break Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Дам, серията беше интересна, дано и останалите серии до края на сезона са поне толкова интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 на мен, досега (4 серии), втория сезон ми изглежда някак си "форсиран", претупват се детайлите, прекалено бързо развитие (на моменти нелогично) на някои образи (в частност - ченгето от фбр), за да могат и те да "влезнат" в картината .... първия сезон беше някак си изпипан. от друга страна, все пак "вътре" пространството беше ограничено, действието се развиваше бавно и това донякъде не може да ме настрои към развитието "навън" ... а бе, не е лош сериала, ама дано не се превърне като 2-ия сезон на изгубени Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 да ви питам сега ... ама без да гледате ибмд ... знаете ли как се казва очарователното девойче (украинка май беше .. демек стриптизьорката), което помага на Майкъл ;p жокер: преди беше известна поп повица .. ама залезе май заради бременност ;p демек истинското и име ... аде, който отгатне пръв ако не е обърнал внимание до сега .. печели бонус по избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 да ви питам сега ... ама без да гледате ибмд ... знаете ли как се казва очарователното девойче (украинка май беше .. демек стриптизьорката), което помага на Майкъл ;p жокер: преди беше известна поп повица .. ама залезе май заради бременност ;p демек истинското и име ... аде, който отгатне пръв ако не е обърнал внимание до сега .. печели бонус по избор oo mai se seshtam koq e ama kak i beshe imeto.... abe edna s edin sin pantalon i edni caisi . mn qka beshe na klipa... tq li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 czenitel Ето го твойто момиче Holly Valance Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Лелеее не се бях сетил до ся и не бях обърнал внимание Иначе на мацката бях обърнал внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 czenitelЕто го твойто момиче Holly Valance Само кадето той беше казал без ИМДБ, ама както и да е... Все пак аз познах . какво печеля ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 е винаги ще се намери някой хитруша .. на печелившите честито .. печелят линк за неин клип ;p Kiss Kiss .. друга "известна" нейна песен е и Down Boy .. пак с "апетитен" клип ;p enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 5-ти епизод в арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 5-ти епизод в арената има го и в локалния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ако някой намери субтитри да ги дава . едит: @MyH4o Мерси все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Субтитри за пети епизод,не гарантирам,че са качествени,ама на някой ако не му се чака до утре да ги пробва Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Сега изгледах серията и отново нямам търпение за следващата. Този сериал е много добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Сега изгледах серията и отново нямам търпение за следващата. Този сериал е много добър. Аз го гледах още снощи . Сериала е един от най-добрите който съм гледал. Ако не и най-добрия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Аз го гледах още снощи . Сериала е един от най-добрите който съм гледал. Ако не и най-добрия . Подкрепям те за коментара Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 абе само да ва питам: на всяка серия ли ще повтаряте едно и също? ако нямате какво да кажете по конкретния епизод - замълчете. ето например аз си мълча вече, щото глупостите станаха очевадни и всички зеха да се дразнят, няма нужда и аз да наливам масло в огъня. и мен ме е яд, когато принципно добри идеи се затриват, за да се "удължи" успеха и да се изцеди всяка капчица оригиналност от идеята, докато изчезне съвсем.... ама си мълча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 и мен ме е яд, когато принципно добри идеи се затриват, за да се "удължи" успеха и да се изцеди всяка капчица оригиналност от идеята, докато изчезне съвсем.... ама си мълча. голямо мълчане му направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 голямо мълчане му направи... що? и ти ли се дразниш от безсмислени коментари? пък и нека и аз да понатрупам малко постове, докато си мълча.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Типично за българското мислене: а бе то няма по-добър ама този е много тъп!!! Истина е,че има вече прекалено много неща в сценария,които ми вадят очите.Т'ва със съборения силос и цяло село на негово място направо ме утрепа! Истина е обаче,че чакам с нетърпение следващата серия, наравно със вас,които най-много плюете сериалчето! Лошото според мен е,че гледаме серия за серия и ни идва прекалено късо,но пък кой има търпението да изчака месец и да гледа 4 серии на веднъж,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Кво е тва силос ли квото се води там , че ми е инетересно какво трябваше да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 И аз не съм много наясно, но ще се опитам да ти обясна това , което знам. Силос - нещо като резервоар (склад), в който се складират неща.В случая с Prison Break сигурно е имало пшеница.Силоси има по пътя за Карлово от ляво точно при разклона за Хисаря. П.С. Сега видях в речника, че се пише СИЛОЗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 http://www.arenabg.com/details.php?id=5500...ewcomm#comments Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.