Jump to content
BulForum.com

Проблем със тонколонки

Recommended Posts

Ами честно за ви кажа преди да започна да пиша, че не разбирам много от те, неща и затова може да прозвучи малко глупаво поста ми, та вчера си купих такива колонки 5.1, досега никога не съм си имал работа с такива неща и всичко си направих както трябва според указанието, вързал съм всичко както трябва и си излиза звук отсякаде като изключим централната колонка, само от нея нищо не излиза и нямам представа защо, тъй като към инсталираните програмки със драйверите има и едно приложение дето се казва Multi channel audio demo и там има някви имитации на звуци и картинка с една стая и колоните в нея и как минава звука през всички колони, и тогава си свири и тази централната, така че, не мисля, че в свързването е проблема

По принцип като слушаш музика, централната колона няма да работи, освен ако не си качил допълнителни plugin-и за тази цел. Централната колкона ще ти работи при филми с 5.1 звук, като от центъра ще излиза само говора.

Ами и аз съм с тази карта колоните са ми privileg A-9501 5.1 обаче както писах в една друга тема звука се слуша както падне.Някой път се слуша срудната друг път не.Пълна прецакня е и всичко е нагласено както трябва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...