Jump to content
BulForum.com

Pak tezi subtitri...

Recommended Posts

Nqkoi moje li da mi obqsni za6to Media Playera edni subtitri gi pokazva, a drugi ne(naprimer na bruce almighty), pri polojenie, 4e vsi4ki sa edin i sy6t format (sub) , i 4e vsi4ki sym gi svalil ot wareza,t.e. o4akva se da rabotqt. A i ne samo Media Playera, i Bsplayer pravi sy6tite nomera.

Pitam, za6toto 6te mi idvat gosti , koito angliiskiq ne sa go i pomirisvali, a pyk ideqta da im prevejdam filma v efir nikak ne mi dopada :)

ve4e gi pokazva , ama na ciganski.. Kakvo o6te da im pri4inq, za da izlizat normalno, na bylgarski kato ostanalite? :confused

Prosto si nastroi programata s koito gleda6 filma da pokazva 6riftovete v cyrilic script.Tova v pove4eto slu4ai (a za6to ne i vav vsi4ki slu4ai) 6te ti re6i problema.Estestveno triabva da ima6 instalirani cyrilic fonts. :woot

ako razreshite da wmukna neshto kum otgowora na Dreamer :

moje da polzwate MicroDVD player-a kato pomoshtno sredstwo za da namirate po-lesno kade ima problem s SUB faila - kato se opitate da otworite SUB s greshka, MDVD-to kazwa tochno na koi red e purwata greshka, sled towa s niakoi textow redaktor koito moje da pokazwa na koi red se namirate, lesno se lokalizira problema...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...