NEFARIOUS Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Хора, как мога да сложа парола на директория в сайт? Примерно имам сайт Х.хит.бг и вътре директория Документи. Мога ли да огранича достъпа до нея с парола или направо да си слагам индекс.хтмл вътре с АУТОРАЙЗЕЙШЪН РИКУАЙЪРД Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Хит.бг май не позволяват такава опция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Хит.бг като цяло не позволяват индексирането на директория. Ако става въпрос за хит.бг - никой не може да разбере как се казват файловете, които си качил. Ако въпросът ти е принципен - поинтересувай се за .htaccess. Дано съм помогнал [EDIT] - а за ауторизация - погледни тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Четете какво ви пишат хората! Направи си папка /private и ще имаш достъп до нея само ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Аз да питам нещо! Изпълняват ли се JavaScript и Flash приложения в страница на хит.бг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Аз да питам нещо!Изпълняват ли се JavaScript и Flash приложения в страница на хит.бг? Не бе, хора, съветът да четете наистина е много добър! 9. Поддържат ли се Javascript, Flash и RealMedia?Да. Хитрини като Flash, DHTML и JavaScript са клиентски технологии и не се изпълняват на уеб-сървъра. RealAudio/Video се поддържат единствено чрез HTTP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Ама и те така са го написали, че... Имат предвид, че Хитрини като Flash, DHTML и JavaScript са клиентски технологии и се изпълняват на клиентския компютър, т.е. независят от уеб-сървъра и могат да се изпълняват от страниците на хит.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Ама и те така са го написали, че... И как са го написали? Само с две букви- "Д" и "а". От това по-конкретен отговор- здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 Заради 10те МБ пък се опитах да си сложа ХТМЛ Апаче и МиСКЛ , но незнайно защо само тръгва и не приема команди! Евроком забраняват ли сървъри на определени портове или изобщо ? (Знам за ограничените портове) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Както и да е! С JavaScript съм пробвал и се изпълнява,но с Flash нещо не се получава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 С JavaScript съм пробвал и се изпълнява,но с Flash нещо не се получава... Няма причина, проблемът е във Вашия телевизор. Аз имам качени там сайтове с флаш. Работят си перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Заради 10те МБ пък се опитах да си сложа ХТМЛ Апаче и МиСКЛ , но незнайно защо само тръгва и не приема команди! Евроком забраняват ли сървъри на определени портове или изобщо ? (Знам за ограничените портове) Нищо не разбрах. Опита се да сложиш Апач и MySQL на hit.bg?! Ако е така - ти си хакера на всички времена братче. Евала ти. Отивам да рупам ряпа в ъгъла и да се срамувам колко съм некадърен аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Заради 10те МБ пък се опитах да си сложа ХТМЛ Апаче и МиСКЛ , но незнайно защо само тръгва и не приема команди! Евроком забраняват ли сървъри на определени портове или изобщо ? (Знам за ограничените портове) Хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Заради 10те МБ пък се опитах да си сложа ХТМЛ Апаче и МиСКЛ , но незнайно защо само тръгва и не приема команди! Евроком забраняват ли сървъри на определени портове или изобщо ? (Знам за ограничените портове) Много добре си го казал, братче, явно другите не те разбират. За мен стана ясно, че на твоя комп си опитал да сложиш споменатите сървъри и нещо не вървят, така ли е? Ако не е, явно наистина зле си обяснил, освен ако не си качил файловете на сървърите там и да очакваш да тръгнат . Ако да, значи да ти кажа, че ЕК вече не филтрират портове както преди, например порт 80, 21, и т.н. се виждат от целия свят. В случая проблема наистина е в твоя телевизор, нещо не си настроил както трябва, най-вероятно файруола. MySQL слуша на порт 3306, този порт в никакъв случай не трябва да е видим отвън, предполага се че приложенията които ще го ползват, са на твоя комп, които го достъпват локално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 Инсталирах MySQL и Apache, обаче ми правят проблеми. Идеята ми беше да мога примерно да си използвам някакво инфо когато съм на друг компютър. Освен да тръгнат друго не стана със сървърите, само че не ми стигат 10те МБ в хит.бг. Пробвах да задам някоя команда - йок. Дори MySQLto ми се самоизгаси веднъж. ПС. Принципно нямам файъруол, дори Уиндоуския е изгасен. Овърмане, спирай да хрупаш ряпата в ъгъла, на моя комп ги слагах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.