Jump to content
BulForum.com

Crazy frog racer!

ABIDE

Recommended Posts

Стана модерно да се мрази пишорестия жабок :) Като оставим настрана главния герой, играта е приятна, особено с геймпад :)

OMFG :angry1 :angry1 Кой трябва да изплющя за да са спре с тая жаба :angry1 :angry1 Мразя я ... мразя я ... мразя я ... мразя ... мразя ... мамка му мразя я ... мразя ... мразя ... мразя ......

Сега я играх и какво да кажа ... не е много зле . Бръмчиш и се състезаваш :) с други или пък те гони червения робот (или там каквото е ) , жабата отново издава яки звуци ... :)

Сега я играх и какво да кажа ... не е много зле . Бръмчиш и се състезаваш :) с други или пък те гони червения робот (или там каквото е ) , жабата отново издава яки звуци ... :)

И мен преди много ме радваше т'ва бръмчене :laughing: Много и се радвах ама те прекаляват майна.Бахти жабата.Вече т'ва бръмчене ми бърка в....здравето.

Мен Ли4но мен Толкова ве4е да ме дразни тая жаба 4е няма накаде пои4е....................

Няма ли да спрат тея хора ...?!?!?

Макр4е си вадат бая хляба....

OMFG :angry1 :angry1 Кой трябва да изплющя за да са спре с тая жаба :angry1 :angry1 Мразя я ... мразя я ... мразя я ... мразя ... мразя ... мамка му мразя я ... мразя ... мразя ... мразя ......

Споделям мнението ти

abe svalix si q intaliram q oba4e kato q startiram mi dava nqkuv kod da napi6a ?!

kvo trqbva da e tva ?

Предлагам ти да не се занимаваш с краставия...

Някои хора май така и не разбраха ,че става дума за играта , а не отношението ви към жабата :laughing: .

Играта на мен много ми харесва , като ми дойде геймпад-а с един приятел ще пойграем още малко :D Определено е много забавна ,изобщо неангажираща и приятна игра :P

В началото ме кефеше жабата, ама после стана банална :sick Мога само едно да й кажа: :stfu:

Стува ми се бебешка,не бих я дръпнал.Това си е лично мое мнение..разбира се.

Главния герой, или играта? Защото ако играта е бебешка, то и NFS:MW е бебешка ;) Само дето Crazy Frog има по-реална физика от NFS :D

hmmm igrata kat i vidqh screen-ovete mislq 4e 6te e qka ama za takiva igri4ki se iska PAD-4e , a az nqmam. ina4e i na men mi e pisnalo ot taq jaba . ama ne seriozno , napraiha pesni , napraiha remix-ove na pesnite , napraiha drugi pesni , napraiha tqhni remix-ove , napraiha igra , mi da pravqt remix i na igrata i sled tva da vrutnat 1 film awe daje 1 trilogiiq ei tva 6a e nai-banalnoto....... awe nemam sri4ki :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...