Jump to content
BulForum.com

Аре честито на Aquilla

Blitz^^

Recommended Posts

Аре честитутка Aquila!!! Пожелавам ти мноо здраве, щастие, успехи, любов и още дълги години да постваш в този форум.

Прати ми ЛС за да знам кога ще ме черпиш ;) .

Честито всичко най-хубаво ти желая!Всичките ти мечти да станат реалност!!! :punk

Честито! На всички, но по-специално на Aquila - желая ти на първо място здраве, след това любов(тези двете строго ти ги пожелавам!) и след това вече каквото ти си пожелаеш :P Приятно прекарване ви желая!(моето там, където след малко отивам със сигурност ще е ;) ).

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти всякакви хубави работи, но искам да ти пожелая специално да имаш особено голям повод да спреш със самосъжаленията и мрънкането и да правиш снимки "happy happy joy joy" като мен...

ЧРД и от мен! Пожелавам ти много подаръци, здраве и щастие, и всичко дето са ти пожелали преди мен. Също така ти пожелавам да сбъдваш мечтите си, но по бавно, за да ти остава време да мечтаеш нови, защото няма по-тъжно нещо от човек без мечти! :)

Честит Рожден Ден Иво!

Най вече ти желая здраве да имаш пък за другите неща ти сам ще се погрижеш :)

Благодаря на всички за вниманието, особено на тези които останаха с мен. Беше една много поучително вечер :\

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...