ultra_botev Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Не знам дали ще ме разберете, но търся някаква игра, в която да има мисии за изпълнения, но да не са типично екшънски ами човек да вложе и малко мисъл и още нещо... Не знам омръзнаха ми другите игри4ки и ако някой се сеща за нещо подобно да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Splinter Cell Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Значи не съм ги играл но някои приятели ми казаха че поредицата от игрите CSI: били яки,но поради причината че трябвало да мислят им омръзнала,като на филма било разнищваш случаи. Само предложение Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Значи не съм ги играл но някои приятели ми казаха че поредицата от игрите CSI: били яки,но поради причината че трябвало да мислят им омръзнала,като на филма било разнищваш случаи. Само предложение Две ръце вдигам за CSI мноо яка игра ама ако търсиш нещо от типа стреляне с тактики няма да ти хареса тя е от типа Кликни и гледай тоест не се движиш а само кликваш иначе е голяма зарибня!А ако търсиш нещо от типа за стреляне с тактики няма по-добра игра в тоя жанр от Splinter Cell Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Какво да играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.