Jump to content
BulForum.com

Getoboys

paradox___

Recommended Posts

abe vie dobre li ste we ... 4oveka e naprail 3 posta v foruma mn znae kakvi sa pravilata...mislite li 4e oshte e vsiknal s tqh.... shte se nau4i ... ama kvo li se razpravqm s moderation team-a

PS. Tva da ne e nqkva kazarma we s tolkova strict rules... v kraina smetka horata sa go kazali "4ovek se u4i ot greshkite si"

ne si prava. mislia 4e vednaj sam go spomenaval, no pak 6te go kaja - az kato se regnah tuk za sefte i okolo 2 meseca samo 4etoh i razglejdah... dokato usetia koe kak e. a sega im e i po-lesno za6toto si ima forum rules - samo triabva da gi pro4etat...

Mi dobre de i ti si prav 4e taka trqbva da se postapi(v smisal da se porovi i dap ro4ete rules ala bala) no mislq 4e ne vseki pravi tova pak i kvo zaradi tva zaslujava ban li q ne se izlagaite we.... preduprejdenie da ma 4ak pak ban:) ma huu de vii si znaete men tva ko me zasqga samo spomenah

haha spored mene tiq pravila sa super zle :+P i spored mene tv sa samo komplexarski raoti modern team ala bala da ne mislite che as primerno kato vlizam v nqakoi forum nqama znachenie koi primerno v foruma na warcraft3 sam trygnal da im cheta pravilata ? BULLSHITS :) moderatorite ne sa za da banvat spored mene a da opravqt tochno rabotite na userite deto sa tupi za da go pravqt. a ne da razdavat pravosadie

aaaaa nachi Post Nomer 2 : editvam go da ne dobavqm 2ri post ta znachi :

Eto glupost na pravilata naprimerno nachi rechnicite documentaciata programite ala bala det kachi ScherZ koito sa nasocheni kam TOEFL ta primerno ako tq iskashe da pita "KAde da gi uploadna tezi neshta" tq pita de no nqama znachenei ta na vaprosa NA SAMIA VAPROS "KADE DA GI KACHA" kade triiashe da se postne v win appz li v docs li kade ?? pi4a prosto iska mp3ka fashtash mestish post-a i tva e : primer foruma na FMI PU moje i da ne se poseshtava ama pone as kakto postnah drugade moderatora vednaga mi premesti temata i daje postna tema za izvinenie ala bala che mi q e premestil daje mi prati messege e tva e raotata ne e da se karate na choveka

ban-a e za drugo - za nedosetlivost i naglost... samo 20 min predi da postne tozi topic i da bade bananiziran be6e postnal sa6tia topic i mu go biaha zakliu4ili... e? ako na teb ti zakliu4at topic sled 20min. bi li postnala sa6tia topic nanovo vse edno 4e ni6to ne e stanalo? Mi tva si e ravnosilno na tova da napsuva6 moderatora - edin vid "Abe ia si e*** maikata!! Ti si zakliu4vai, az 6a si postvam, boli ma organa za tebe i pravilata ti!!"... Nali?

a ne mislish li che post-a mu prosto triiashe da se premesti kadeto triabva i tova e ? i da mu se prati edin messege : post-a ti beshe premesten ot edi kade si edi kade si zashtoto tam mu e miastoto i da se nauchi ?

a ne mislish li che post-a mu prosto triiashe da se premesti kadeto triabva i tova e ? i da mu se prati edin messege : post-a ti beshe premesten ot edi kade si edi kade si zashtoto tam mu e miastoto i da se nauchi ?

i

We have 962 registered members

a ne misli6 li 4e ako moderatorite samo s tova se zanimavat 6te triabva za drugo da zabraviat??

ami ako 3ma nemogat da stanat 5ma ako 5ma ne mogat da stanat 10tima tva im e rabtoata zakvo sa moderatori :) da banvat ?

sq kato kazvash statistiki :

Current local users: 733 Max: 753

Current global users: 13869 Max: 13916

-

Current identified users: 6536 Max: 6573

1 Admin 2 Globala na server 38 server-a sa linknati v momenta ... znachi tuka sa vleznali moje bi grubo 13000 - 6000 = 7 000 user-a det neznaqt pravilata no sichko e oki nali ? ama ako teq admini i globali pochnat da razdavat KLINE-ove GLINE-ove shtoto si pital primerno v linuxhelp ot kade da si namerish documentaciq za iptables ama toq vapros e triialo da se zadade v DOCSHELP primerno SICHKI SHA POCHNAT DA PISKAT nali ?? seki sha pochne da mrynka da vika da pcova... apak pi4a 4e postnal drugade basi boi boi

btw :

RULES ( PONE SAMO TIQ NAMERIH )

http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383

taka che kade pishe che za post ne kadeto triia ban na post-a ili pak za povtoren post ban na user-a ? ala bala edinstvenoto miato det se spomenava ban e :

15. Абсолютно се забранява регистрирането на повече от един акаунт във форума за даден потребител. Такива действия се приемат като abuse и се наказват с 50% Warn или директен бан по преценка на администраторите

opredeleno ne moje da se kaje che sluchaqt e sashtiq :)

10x :) i leka nosht

az puk ne moga da razbera kvo se palite tolkova!? ka4ili nqkoi vi e izial hliaba?!?!?!?? :P

Novobraneza v kazarmara e sushtiq. Zamislete se malko.....???? Vseki e bil takav. Edni shvashtat po-barzo, drugi po-bavno. drug primer: v u4ilishte da ne Vi gonqt shtoto ne si znete uroka!? Tva e. Ne mislia, 4e krainite merki sa neshto dobro i neobhodimo pou4itelno. i ne e nikak "gordo".

Neka v takiva slu4ai da se postupi po-demokrati4no :rolleyes: Edna kratka zabelejka i tolkova. puk ako prodaljava naro4no izvun rules...

ne e nujno samo moderatorite da obiasnqvat kade sa greshkite. ima dostata4no registrirani users, koito savsem spokoino mogat da poqsnqt. t.e. ne se nalaga edin i sashti 4ovek da obiasnqva edno i sushto, nali? A moderatorite neka premestiat temata kadeto trqbva.

...ami tva mi e mnenieto po vaprosa (za magdanosa ;) ) za bannnnn.

Nali v drugiq topic mu se napisa, che tova ne e mqstoto i nachinat. Beshe zatvoren. Toi vijdaiki tova pravi vtori (ne vijdam druga prichina sled kato veche ima edin)...

Aide maham mu bana, no e mirage da si mislete, che tuk vseki shte pravi kakvoto mu skimne i kakto mu padne :)

Mai poveche nqma kakvo da se kaje i naistina zatvarqm. Ako nqkoi ima neshto da spodeli otnosno moderation things neka napravi tema v others.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...