paradox___ Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Zdraveite na vsi4ki! Mnogo dylgo tyrsih iz net-a mp3-ki na Getoboys,no ni6to. Ako nqkoi moje da upload-ne ili da mi poso4i link 6te sym mu mnogo blagodaren 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 pi4, ne boi se... koito tarsi - si namira nai-nakraia... ban-a... ti kato gledam mnogo iska6 da bade6 bananiziran... napravo gori6 ot jelanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Poneje gornoto beshe naglo i nahalno malko po-rqzki merki. Moderation team-a kazva, che sum bil mek... Ostavqm temata otvorena, zashtoto nqkoi po nevnimanie moje da se nauchi neshto ot neq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 hm.. az ti predlagam da izprobvame drugo - zatvori i tazi da vidim do kade moje da stigne 4ove6kata naglost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Ami ne moje... zashtoto e banned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 e karai... i bez tova podoziram, 4e niama granici za neia... drug 6te se poiavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 abe vie dobre li ste we ... 4oveka e naprail 3 posta v foruma mn znae kakvi sa pravilata...mislite li 4e oshte e vsiknal s tqh.... shte se nau4i ... ama kvo li se razpravqm s moderation team-a PS. Tva da ne e nqkva kazarma we s tolkova strict rules... v kraina smetka horata sa go kazali "4ovek se u4i ot greshkite si" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 ne si prava. mislia 4e vednaj sam go spomenaval, no pak 6te go kaja - az kato se regnah tuk za sefte i okolo 2 meseca samo 4etoh i razglejdah... dokato usetia koe kak e. a sega im e i po-lesno za6toto si ima forum rules - samo triabva da gi pro4etat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 Mi dobre de i ti si prav 4e taka trqbva da se postapi(v smisal da se porovi i dap ro4ete rules ala bala) no mislq 4e ne vseki pravi tova pak i kvo zaradi tva zaslujava ban li q ne se izlagaite we.... preduprejdenie da ma 4ak pak ban:) ma huu de vii si znaete men tva ko me zasqga samo spomenah Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 haha spored mene tiq pravila sa super zle :+P i spored mene tv sa samo komplexarski raoti modern team ala bala da ne mislite che as primerno kato vlizam v nqakoi forum nqama znachenie koi primerno v foruma na warcraft3 sam trygnal da im cheta pravilata ? BULLSHITS moderatorite ne sa za da banvat spored mene a da opravqt tochno rabotite na userite deto sa tupi za da go pravqt. a ne da razdavat pravosadie aaaaa nachi Post Nomer 2 : editvam go da ne dobavqm 2ri post ta znachi : Eto glupost na pravilata naprimerno nachi rechnicite documentaciata programite ala bala det kachi ScherZ koito sa nasocheni kam TOEFL ta primerno ako tq iskashe da pita "KAde da gi uploadna tezi neshta" tq pita de no nqama znachenei ta na vaprosa NA SAMIA VAPROS "KADE DA GI KACHA" kade triiashe da se postne v win appz li v docs li kade ?? pi4a prosto iska mp3ka fashtash mestish post-a i tva e : primer foruma na FMI PU moje i da ne se poseshtava ama pone as kakto postnah drugade moderatora vednaga mi premesti temata i daje postna tema za izvinenie ala bala che mi q e premestil daje mi prati messege e tva e raotata ne e da se karate na choveka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 ban-a e za drugo - za nedosetlivost i naglost... samo 20 min predi da postne tozi topic i da bade bananiziran be6e postnal sa6tia topic i mu go biaha zakliu4ili... e? ako na teb ti zakliu4at topic sled 20min. bi li postnala sa6tia topic nanovo vse edno 4e ni6to ne e stanalo? Mi tva si e ravnosilno na tova da napsuva6 moderatora - edin vid "Abe ia si e*** maikata!! Ti si zakliu4vai, az 6a si postvam, boli ma organa za tebe i pravilata ti!!"... Nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 imash pravo ama 4ove4ecat moje vaovshte da ne eimal tova predvid prosto ti taka si go raztalkuval:)))) abe pravete kvot si iskate v kraina smetka az sam nikoq )) samo izrazih mnenieto si ) ai closevaite i taq tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 mi kazal si e " A kvo li e stanalo brei neshto se e bygnalo chakai da go post-na pak" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 mi kazal si e " A kvo li e stanalo brei neshto se e bygnalo chakai da go post-na pak" ami 4udesno - sega ve4e e naiasno 4e ne se e bagnalo... kato ne iska da se u4i po normalnia, 6te se nau4i po trudnia na4in.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 a ne mislish li che post-a mu prosto triiashe da se premesti kadeto triabva i tova e ? i da mu se prati edin messege : post-a ti beshe premesten ot edi kade si edi kade si zashtoto tam mu e miastoto i da se nauchi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 a ne mislish li che post-a mu prosto triiashe da se premesti kadeto triabva i tova e ? i da mu se prati edin messege : post-a ti beshe premesten ot edi kade si edi kade si zashtoto tam mu e miastoto i da se nauchi ? i We have 962 registered members a ne misli6 li 4e ako moderatorite samo s tova se zanimavat 6te triabva za drugo da zabraviat?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 ami ako 3ma nemogat da stanat 5ma ako 5ma ne mogat da stanat 10tima tva im e rabtoata zakvo sa moderatori da banvat ? sq kato kazvash statistiki : Current local users: 733 Max: 753 Current global users: 13869 Max: 13916 - Current identified users: 6536 Max: 6573 1 Admin 2 Globala na server 38 server-a sa linknati v momenta ... znachi tuka sa vleznali moje bi grubo 13000 - 6000 = 7 000 user-a det neznaqt pravilata no sichko e oki nali ? ama ako teq admini i globali pochnat da razdavat KLINE-ove GLINE-ove shtoto si pital primerno v linuxhelp ot kade da si namerish documentaciq za iptables ama toq vapros e triialo da se zadade v DOCSHELP primerno SICHKI SHA POCHNAT DA PISKAT nali ?? seki sha pochne da mrynka da vika da pcova... apak pi4a 4e postnal drugade basi boi boi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 Кат ги 4ета тия работи и "...запо4вам да се 4удя" защо Dreamer не затвори тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 btw : RULES ( PONE SAMO TIQ NAMERIH ) http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383 taka che kade pishe che za post ne kadeto triia ban na post-a ili pak za povtoren post ban na user-a ? ala bala edinstvenoto miato det se spomenava ban e : 15. Абсолютно се забранява регистрирането на повече от един акаунт във форума за даден потребител. Такива действия се приемат като abuse и се наказват с 50% Warn или директен бан по преценка на администраторите opredeleno ne moje da se kaje che sluchaqt e sashtiq 10x i leka nosht Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 Predavam se - razbi me... davai vseki da si pravi kakvoto si iska i mainata mu na vsi4ko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 az puk ne moga da razbera kvo se palite tolkova!? ka4ili nqkoi vi e izial hliaba?!?!?!?? Novobraneza v kazarmara e sushtiq. Zamislete se malko.....???? Vseki e bil takav. Edni shvashtat po-barzo, drugi po-bavno. drug primer: v u4ilishte da ne Vi gonqt shtoto ne si znete uroka!? Tva e. Ne mislia, 4e krainite merki sa neshto dobro i neobhodimo pou4itelno. i ne e nikak "gordo". Neka v takiva slu4ai da se postupi po-demokrati4no Edna kratka zabelejka i tolkova. puk ako prodaljava naro4no izvun rules... ne e nujno samo moderatorite da obiasnqvat kade sa greshkite. ima dostata4no registrirani users, koito savsem spokoino mogat da poqsnqt. t.e. ne se nalaga edin i sashti 4ovek da obiasnqva edno i sushto, nali? A moderatorite neka premestiat temata kadeto trqbva. ...ami tva mi e mnenieto po vaprosa (za magdanosa ) za bannnnn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 Nali v drugiq topic mu se napisa, che tova ne e mqstoto i nachinat. Beshe zatvoren. Toi vijdaiki tova pravi vtori (ne vijdam druga prichina sled kato veche ima edin)... Aide maham mu bana, no e mirage da si mislete, che tuk vseki shte pravi kakvoto mu skimne i kakto mu padne Mai poveche nqma kakvo da se kaje i naistina zatvarqm. Ako nqkoi ima neshto da spodeli otnosno moderation things neka napravi tema v others. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.