Fibaman Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Няма ли вече някакъв DVD Rip, гледа ми се втората част Ако не се лъжа в арена-та го има ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Аз пък си го имам на оригинално DVD в нас Голям кеф е да си го гледаш с нормален звук и картина Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Реших да постна тук ! Намерих филма със БГ субс и смятам да го кача в play.evrocom.net , а , който иска може да го качи на movies ! Незнам защо , но ако , някой ми направи услугата да качи Night Watch (nochnoy dozor) ... филма доколкото знам се води като 1ва част ... на play.evrocom.net , защото искам да го гледам и то много , но за съжаление не може да се свали от movies (цялата секция с руски филми не работи) ! От торент не мога да свалям , защото ще ми прекъснат връзката поради пречината , че правя много конекцйй и интернет-а на съседите пада на цяло хъх (това е смешно , но какво да се прави) . Почти съм го свалил ... до 1 час вече ще е качен на play-a ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.