Error Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Значи имам FX5200 на Axle(спестете си коментарите по картата, знам че е боклук ) Взех си дълъг кабел 10м на HAMA да си вържа телевизора в другата стая. Кабелчето е S-Video+Stereo към SCART с позлатени буксички. Включвам всичко правя си настройките като хората. Естествено на B/PAL и пак шиб*ния телевизор предава черно-бяло(Телевизора е Samsung модела не го помня ама е 2004/2005 купих го преди 4 месеца). Изчетох всички теми из форумите и никъде нищо по този въпрос. Драйверите са NVIDIA Forceware 81.95 Дайте някаква информация от къде се получава проблема че ми се вкисна целия ден. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Здравей знам го решението на твоя проблем, Control Panel/Settings -> Advanced избираш GeForce FX5200 на nView Display Setting маркираш ТВ-то(което трябва да е номер2) Device Setting -> Select TV Format -> Advanced и излиза меню горния прозорец го правиш B/PAL а долния Composite Video Out Ако тази комбинация не стане пробваш всички останали П.П. Аз съм с подобна карта и честно да ти кажа бая се озорих докато подкарам правилно филми на ТВ-то, даже още ми прави въртели BS Palyer-а чат пат. Между другото защо се бръкна с 12 лева отгоре за тоя кабел с позлатени пинове, аз съм със обикновения(19.4 лева), няма смисъл при такава евтина карта от такава инвестиция. Като погледна внимателно те и драйверите ни са същите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Между другото защо се бръкна с 12 лева отгоре за тоя кабел с позлатени пинове, аз съм със обикновения(19.4 лева), няма смисъл при такава евтина карта от такава инвестиция. Аз моя го купих 19лв. Вали са вносител на HAMA 16лв. е без ДДС при тях Между другото пробвах на Composite Video Out и стана Благодаря ти много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.