Дочо Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Супер странен проблем. Като цъкна старт бутона и започва да зарежда, там където дава Memory Test.... и долу пише Press Del to enter setup ми е изместено в страни и не се вижда лявата част. Тоест, е отрязано, а в дясната част е черен екран...после ми дава Detection IDE....и до там спира понякога. Рестартирам и понякога тръгва, понякога не. Като стартирам от бутона, по принцип ми дава Биип и почва да си зарежда. А от снощи Биип-а е по-продължителен и на екрана не се появява нищо. Изобщо не тръгва монитора. И Биип-а се повтаря така продължително, докато не го прасна от контакта. Оставих го да размисли, разглобих всичко и сглобих наново нещата и сега тръгна по някаква случайност, но пак така ми е изместен екрана като зарежда в началото преди уиндоус-а. Не е от уин-а де, понеже имам 2 хард-а с 2 уин-а Единя е пресен и току-що преинсталиран. На някой да му се е случвало нещо подобно? Някой да знае къде да го нося на ремонт? Ще трябва ли? Възможно ли е да е от видео картата? А от дъното? Да съм му измъкнал някоя част? Помощ П.П. 1 година във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Супер странен проблем. Като цъкна старт бутона и започва да зарежда, там където дава Memory Test.... и долу пише Press Del to enter setup ми е изместено в страни и не се вижда лявата част. Тоест, е отрязано, а в дясната част е черен екран...после ми дава Detection IDE....и до там спира понякога. Рестартирам и понякога тръгва, понякога не. Като стартирам от бутона, по принцип ми дава Биип и почва да си зарежда. А от снощи Биип-а е по-продължителен и на екрана не се появява нищо. Изобщо не тръгва монитора. И Биип-а се повтаря така продължително, докато не го прасна от контакта. Оставих го да размисли, разглобих всичко и сглобих наново нещата и сега тръгна по някаква случайност, но пак така ми е изместен екрана като зарежда в началото преди уиндоус-а. Не е от уин-а де, понеже имам 2 хард-а с 2 уин-а Единя е пресен и току-що преинсталиран. На някой да му се е случвало нещо подобно? Някой да знае къде да го нося на ремонт? Ще трябва ли? Възможно ли е да е от видео картата? А от дъното? Да съм му измъкнал някоя част? Помощ П.П. 1 година във форума Прили4а на надути кондензатори?Каква марка дъното?Провери кабела на диска... АТА 100 кабелите и нагоре се гътват от 4есто сваляне т.н. Диска нулира ли нормално в смисъл ..не се 4ува мототонно по4укване и никакво откриване на диска .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Прили4а на надути кондензатори?Каква марка дъното?Провери кабела на диска... АТА 100 кабелите и нагоре се гътват от 4есто сваляне т.н. Диска нулира ли нормално в смисъл ..не се 4ува мототонно по4укване и никакво откриване на диска .. Дъното е Асус А7N8X-X... Не вярвам да е от хард-а, но ще пробвам със смяна на кабелите. А това за нулирането - нямам представа какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Ми,на това дъно не е редно да му се надуват кондензаторите!Иползва ли 4удодейното "коп4е" F13 - Clear CMOS ? То всъщност си е джумпер на дъното. И го направи при изклю4ено от мрежата ПЦ! Някои монитори при BOOT сгъват "скриват" 4аст от POST [power on self test] и това не би тябвало да те притеснява,стига да зареди де Размени местата на паметите...Отщипи и защипи ЦПУ-то,ако никога не си ги правил ,по добре си трай Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Ако,си близо до "Д.Николаев"43,намини да му наместя кокалите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristotel19 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Приятел това е напълно нормално, когато зарежда в началото си в една резолюция и на едни херци после влизаш в друга. Това е често срещано и не е никакъв проблем а просто така трябва да си бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Приятел това е напълно нормално, когато зарежда в началото си в една резолюция и на едни херци после влизаш в друга. Това е често срещано и не е никакъв проблем а просто така трябва да си бъде. Ти май не четеш, какъв е проблема, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 мирише на памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.