dX Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 това дразни изключително много! 1. не мога да си направя taskbar-а на два реда.. 2. не може да се сменят опциите отстрани на sidebar-а.. тоя slideshow ако знам защо ми е, та на.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 28, 2005 Author Share Posted December 28, 2005 това дразни изключително много!1. не мога да си направя taskbar-а на два реда.. 2. не може да се сменят опциите отстрани на sidebar-а.. тоя slideshow ако знам защо ми е, та на.. може,един пич си го беше променил сайд бара,ама не знам как BuFu50 прозрачността на прозорците,не на таксбара Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 как Мога да Смения syle na taskbara 4е нещо не мога да откриа каде е ? А по принцип моя Winxp Sp2 оба4е незнам що нямам WIndowsXp Style ДИмек този Новия не класи4иския.. Аиде помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 BuFu50 прозрачността на прозорците,не на таксбара Даваш Settings на Glass2k и даваш на Transparency Popup - Enabled или задаваш някаква клавишна комбинация. След това като натиснеш съответната комбинация се появява прозорчето, от което си избираш прозрачността на прозорците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Някои ИзобЩо ще ми помогне ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 как Мога да Смения syle na taskbara 4е нещо не мога да откриа каде е ?А по принцип моя Winxp Sp2 оба4е незнам що нямам WIndowsXp Style ДИмек този Новия не класи4иския.. Аиде помогнете Properties на десктопа - Appearance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Инсталнах и видях, че не е нищо особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Инсталнах и видях, че не е нищо особено Наистина е така отначалото много радва, но след 1ден омръзва... + това нещо взе много рам да гълта и викам "айде бегай от тука" Royale на медиа център най си ми допада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Наистина е така отначалото много радва, но след 1ден омръзва... + това нещо взе много рам да гълта и викам "айде бегай от тука" Royale на медиа център най си ми допада Ако не бъркам Royale е от transform pack-а с медиа центъра идва само Media Center Style Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Ако не бъркам Royale е от transform pack-а с медиа центъра идва само Media Center Style http://www.microsoft.com/nz/windowsxp/down...s/newbliss.mspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 28, 2005 Author Share Posted December 28, 2005 рам ти гълтат сайд бара,глас2к и/или LClock последното не знам зашо в самия пак ,не само тази версия,се бъгва като се правят настройки(аз си го свалих отделно) иначе честно,аз съм с Луна тема,защото тези бета 1и 2 на виста ми дразнят очите... айде махам се,че кал (калдата) се опитва да ме убеди колко е умен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 А кое от всички които изброихте да слагам.Апък и много рам гълта.Как мога да го наглася че рама ми е само 256 и мн ще лагва.Кое е най добре да сложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 кое гълта рам? ааа да,аз не полвам прозрачни прозорци и side bar ползвам си само стайловете и иконките между дрфугото съвсем скоро ще излезе версия 4,с оправените бъгове от версия 3 и надявам се,с Vista Sound,защото ме мързи да си ги слагам ръчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 кое гълта рам? ааа да,аз не полвам прозрачни прозорци и side bar ползвам си само стайловете и иконките между дрфугото съвсем скоро ще излезе версия 4,с оправените бъгове от версия 3 и надявам се,с Vista Sound,защото ме мързи да си ги слагам ръчно Хм, аз съм с 512РАМ и не усещам някаква разлика...... само да вметна, че Глас2к заема 4328к Айде като излезе новата версия кажи във форума, може и линкче да пуснеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 кое гълта рам? ааа да,аз не полвам прозрачни прозорци и side bar ползвам си само стайловете и иконките между дрфугото съвсем скоро ще излезе версия 4,с оправените бъгове от версия 3 и надявам се,с Vista Sound,защото ме мързи да си ги слагам ръчно Ай да дадеш някакво линкче към Vista Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 момент само да изровя линка Working on... -Vista sounds scheme (from channel9's ripped sound by digitalfive) значи ще го има в новата версия на пак-а... иначе ето линк към самите НЕОФИЦИАЛНИ Windows Vista Sounds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Има ли някакъв начин да ги сложа тези звуци направо всички наведнъж, а не 1 по 1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 мисля,че не,поне аз не открих начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.