Jump to content
BulForum.com

Vista Transformation Pack

zynth

Recommended Posts

Не знам дали се нуждае от обяснение

променя темите ,иконите ,добавя сайдбар и прозрачност на прозорците (всичко е по ваше желание)

аз препоръчвам да се инсталира в сейф моуд,за да се избеднат предупреждаващите прозорци на уиндоуса :)

ENJOY!

ScreenShot

download Vista Transformation Pack 3.0

download Vista Transformation Pack 3.0 Lite

лайт е създадено за хора на dial-up

за щастие ние не сме оттях

в него има само последните теми,без старите

Lite version contains only Vista stuffs which saves bandwidth over 20MB! Best choice for dial-up users after all

само искам да кажа на тези,които ще го инсталират,направете го през safe mode

Да ви запитам наистина ли половината менюта стават прозрачни? Я направо щракнете няколко шота... Че аз сега съм с Vista Inspirat но ако шотовете повече ми харесат го сменям.

Като изключим визуализацията нещо друго променя ли се.

Ако ли не за това си има готини програмки.

Talisman например.

Vista Transformation Pack е цял пакет със самите теми и няма нужда от допълнителни програмки :wub:

Става въпрос, че ти прави Win-а да изглежда като Vista...

Някой знае ли от къде се намаля прозрачността на прозорците, защото така е много дразнещо. :wacko:

От Glass2k Setings -->> Taskbar Transparency

моя е директорията

значи този скрий шот е с vista transformation pack 2.0

както и DesktopX widget от wincustomize.com

и ObjectDock Plus :)

за времето не е в директорията на widgets ,а в тази на object казва се clear clock

прозрачността не може да се намали,аз затова glass2k не го инсталирам,щото ме дразни

я дайте линк към това vista inspirant

разликата между този пакет и програмите от типа windowsblints е,че като си пуснеш компа не ти замръзва няколко секунди или минути,докато се зареди темата,както е при програмите :)

неее,чисто визулни са

и сега или брико или уиндоус екс е откраднал от еидния

и в двата пака има бъг,в който се вижда оригиналното изображение в старт менюто ако собственото е по-малко по размер

еми еднакво е :)

неее,чисто визулни са

и в двата пака има бъг,в който се вижда оригиналното изображение в старт менюто ако собственото е по-малко по размер

Има нещо такова, разработчиците и на двете пишат в neowin.net/forum и е много вероятно да си обменят идеи и т.н.

неее,чисто визулни са

ААА ОК :D Обаче изглежда доста хубаво :D

Според мен по-добрия вариант е DesktopX :punk , ама какво да се прави като вкъщи има овчи хакери

и ще ми викат закакво съм сменил темата бла-бла-бла :P Поне с това ще се оправят.

моя е директорията

прозрачността не може да се намали,аз затова glass2k не го инсталирам,щото ме дразни

Защо да неможе аз как си я намалих :confused От Glass2k Setings -->> Taskbar Transparency

Само, че нещо много бързо ми омръзна :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...