zynth Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Не знам дали се нуждае от обяснение променя темите ,иконите ,добавя сайдбар и прозрачност на прозорците (всичко е по ваше желание) аз препоръчвам да се инсталира в сейф моуд,за да се избеднат предупреждаващите прозорци на уиндоуса ENJOY! ScreenShot download Vista Transformation Pack 3.0 download Vista Transformation Pack 3.0 Lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 изглежда приятно ;щ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 ама няколко визуални бъга,доколкото знам се отстраняват в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Кое е по добре Лите или само 3.0 !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 лайт е създадено за хора на dial-up за щастие ние не сме оттях в него има само последните теми,без старите Lite version contains only Vista stuffs which saves bandwidth over 20MB! Best choice for dial-up users after all само искам да кажа на тези,които ще го инсталират,направете го през safe mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Да ви запитам наистина ли половината менюта стават прозрачни? Я направо щракнете няколко шота... Че аз сега съм с Vista Inspirat но ако шотовете повече ми харесат го сменям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Аз ся ша го сложа и ша си каа мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Има ли кам тая програма саит кадето да се свалят Visual,Theme,Icons и така нататьк!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Човекът на който е директорията, ако пише тук, може ли да сподели коя програма за widget-и ползва, и как точно се казва widget-a за времето в този шот ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Лудник е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jino_69 Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Като изключим визуализацията нещо друго променя ли се. Ако ли не за това си има готини програмки. Talisman например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Като изключим визуализацията нещо друго променя ли се.Ако ли не за това си има готини програмки. Talisman например. Vista Transformation Pack е цял пакет със самите теми и няма нужда от допълнителни програмки Става въпрос, че ти прави Win-а да изглежда като Vista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Някой знае ли от къде се намаля прозрачността на прозорците, защото така е много дразнещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Чесно да си кажа мене не ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Някой знае ли от къде се намаля прозрачността на прозорците, защото така е много дразнещо. От Glass2k Setings -->> Taskbar Transparency Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Аз използвам Vista Inspirat и ме кефи много повече от тва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 моя е директорията значи този скрий шот е с vista transformation pack 2.0 както и DesktopX widget от wincustomize.com и ObjectDock Plus за времето не е в директорията на widgets ,а в тази на object казва се clear clock прозрачността не може да се намали,аз затова glass2k не го инсталирам,щото ме дразни я дайте линк към това vista inspirant разликата между този пакет и програмите от типа windowsblints е,че като си пуснеш компа не ти замръзва няколко секунди или минути,докато се зареди темата,както е при програмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 я дайте линк към това vista inspirant Ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 ей сега ще го пробвам едит:и в това ги има същите бъгове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Тея бъгове да не са некви много големи да ми направят леш ОС Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 неее,чисто визулни са и сега или брико или уиндоус екс е откраднал от еидния и в двата пака има бъг,в който се вижда оригиналното изображение в старт менюто ако собственото е по-малко по размер еми еднакво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 неее,чисто визулни саи сега или брико или уиндоус екс е откраднал от еидния и в двата пака има бъг,в който се вижда оригиналното изображение в старт менюто ако собственото е по-малко по размер еми еднакво е Има нещо такова, разработчиците и на двете пишат в neowin.net/forum и е много вероятно да си обменят идеи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 неее,чисто визулни саи сега или брико или уиндоус екс е откраднал от еидния и в двата пака има бъг,в който се вижда оригиналното изображение в старт менюто ако собственото е по-малко по размер еми еднакво е ААА ОК Обаче изглежда доста хубаво Според мен по-добрия вариант е DesktopX , ама какво да се прави като вкъщи има овчи хакери и ще ми викат закакво съм сменил темата бла-бла-бла Поне с това ще се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 качих го в play.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 моя е директориятапрозрачността не може да се намали,аз затова glass2k не го инсталирам,щото ме дразни Защо да неможе аз как си я намалих От Glass2k Setings -->> Taskbar Transparency Само, че нещо много бързо ми омръзна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.