Killerincho Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Ми точно така си е. Жена като каже няма значение в 99.9% от случаите е обратното. Кво толкова те вбесява като почти всички жени така се изразяват. Такова като директно казване на проблема няма. Това е невъзможно едва ли не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 . Такова като директно казване на проблема няма. Това е невъзможно едва ли не. я,стига моля те!казвам си а зпроблема директно,симплизиран в 2 изречения и отсреща чувам:"кво?я дай пак,малко по-....обясни ми с тва кво искаш да кажеш?" :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Ти още не си жена, не се броиш в статистиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Ти още не си жена, не се броиш в статистиката и тва също ми омръзна да го слушам!от днес си вадя салама и почвам на ред,стига вече съм го крила! и той душа носи, и той свят тряаа да види Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 я,стига моля те!казвам си а зпроблема директно,симплизиран в 2 изречения и отсреща чувам:"кво?я дай пак,малко по-....обясни ми с тва кво искаш да кажеш?" :ph34r: Мдааааа, същата работа и при мен. Колкото повече обяснява човек, те толкова по-малко разбират. А тва че не сме жени... Такива сме, ама в умален вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Мдааааа, същата работа и при мен. Колкото повече обяснява човек, те толкова по-малко разбират. А тва че не сме жени... Такива сме, ама в умален вариант Колкото повече обяснява човек, толкова повече се обърква сам в думите си. Поне аз съм така. Как може да се обяснят учещания! Пожелавам успех на всички, които поне опитват да го правят Иначе аз също не разбирам в повечето случаи мъжете и не съм забелязвала някой от тях да формулира сносно проблематиката на проблема Въпреки че при тях нещата стоят по по-различен начин. Обикновено гледат жените да са доволни от това, което чуват Не заня, обаче картинката на netrootbg ме разби от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Като стана въпрос за жени, искам да ви постна нещо което ми напражи много силно впечетление. Има доста истина в него. Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и даси купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание: 1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”. - - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя! Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин! А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 този виц не го ли беше пуснал пак netrootbg? Айде, като сме започнали с вицовете, ето един за размисъл: Една жена залита и пада през терасата на 20 етаж. Докато си лети надолу некъв я хваща на 16 и й казва: -Абе, мойто момиче, аз те спасих. Сега трябва да ми се отплатиш. Кажи ми какви техники от Кама Сутра владееш и съответно ще приложиш, докато ми се отплащаш? Жената му казала, че е луд и той я пуснал. Друг я хваща на 12 етаж и й казва: -Аз те спасих. Сега ще трябва да ми врътнеш поне една *вирка. Жената му теглила една майна и той я пуснал. На 7 етаж я хваща още един мъж. Жената разбрала, че това е последния й шанс и въобще не го изчакала да й каже какво иска от нея и изстреляла: -Владея всякакви техники от Кама Сутра, ще ти направя такава *вирка, че цял живот ще ме помниш! -Егати и к*рвата!-казал той и я пуснал. Малко ми се струва тъпо да ропташ за нещо, което сам си създал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Седи някакъв мъж и плаче. Минава състрадателна девойка: - Защо плачеш? - Гладен съм. Отишла и му купила ядене, изял го той и пак заплакал. - Защо плачеш сега? - Пие ми се... Отишла, купила му и пиене, той го изпил и пак заплакал. - Защо пак плачеш? - Жена ми се иска. Съгласила се, пуснала му. Човекът пак заплакал. - А сега защо пак плачеш? - Гаден живот... накъдето и да погледнеш, само курви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Mnoo e wqrno twa maina. Osobeno 4asta s "dobre" i s "nishto" miana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy_g Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Леле, тук са събрани най-често ползваните от мен фрази в такива моменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.