mimi_boq Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Вярно е, че германците са различни, ама и германките са различни от българките. От германци пък съм чувал не особенно ласкави изказвания по адрес на българки, както принципно и за източно европейките. Германките пък смятали, че германците са много студени, то пък за сметка на това на мода е негърът. Колкото по-черен толкоз по-модерен. Другата често срещана гледка, която си спомням беше 40-50 годишен германец с 20-25 годишна виетнамка и малко дете. Може би греша, но думите ти ми звучат като: "Българските жени не заслужават, затова и мъжете им не се отнасят така добре с тях, както германските". А аз съм убедена, че българките сме много по-красиви от германките, например. Ти обърна упрека отново към жените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Може би греша, но думите ти ми звучат като: "Българските жени не заслужават, затова и мъжете им не се отнасят така добре с тях, както германските". А аз съм убедена, че българките сме много по-красиви от германките, например. Ти обърна упрека отново към жените... Аз също мисля, че българките са много по-красиви от всички жени на света. Просто много племена са хвърляли семе тук и гена е страшно разнообразен... Харесвам и азиатки и негърки, но предполагам, просто ме привлича екзотиката (особено в азиатките ). Ако пък на вас не ви харесваме ние, българските мъже... Направо не смятам да коментирам. Намерете си чужденци, но се съмнявам, че с тях бихте били по-щастливи. Или поне повечето от вас не биха. Наистина има сериозна деградация, но смятам че до 1-2 поколения нещата ще се нормализират. Иначе деградация определено има и сред нежния пол. Колкото и да не понасям МиШмара ще го цитирам: "Това е така, защото пички всички станаха, а готини момичета въобще не останаха..." Твърде жалко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Може би греша, но думите ти ми звучат като: "Българските жени не заслужават, затова и мъжете им не се отнасят така добре с тях, както германските". А аз съм убедена, че българките сме много по-красиви от германките, например. Ти обърна упрека отново към жените... Нали знаеш, че не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава. Zingam е прав, че германките са по-различни(а по мои наблюдения и повечето жени от богатите W държави). Това си личи първо от дрехите-унисекс, фризурите-преобладават късите коси. Има една такава силно изразеноа тенденция половете да си разменят ролите-жените се държат като мъже и обратното. Българските мъже биха казали за другите същата приказка:не е луд този, който яде баницата... В България лека-полека започва да се усеща същата тенденция, но тук определено ще е доста по-трудно, защото в процентно отношение, независимите жени са едно нищожество. А относно красотата-красиви жени има навсякъде. Жени, които се обличат без вкус-също Тук може би жените залагат повече на подчертаната женственост(обаче рядко го правят със стил поради ред причини ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Може би греша, но думите ти ми звучат като: "Българските жени не заслужават, затова и мъжете им не се отнасят така добре с тях, както германските". А аз съм убедена, че българките сме много по-красиви от германките, например. Ти обърна упрека отново към жените... Не знам, дали сте по красиви от германките, ама ще ти кажа, какво забелязах - когато отидох в Германия - германките никак не ми харесваха. Когато поседях по-дълго започнаха да ми харесват повече от българките, когато се върнах в България и мина известно време - българките започнаха да ми харесват повече. Има много хубави и елегантни (не толкова откъм обличане, а откъм фигура) момичета в България, ама истината е, че много, много не умеете да се поддържате. Може би нещата се променят, но що се отнася до по-възрастните - ужас! Прекалявате с кафето, прекалявате с грима, за цигарките да не говорим! Направо си е невероятна рядкост да срещнеш красиво и непушещо момиче! Проблемът на българите ни е, че не търсим първопричината за мизерията ни в себе си! Нали знаеш, че не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава. Zingam е прав, че германките са по-различни(а по мои наблюдения и повечето жени от богатите W държави). Това си личи първо от дрехите-унисекс, фризурите-преобладават късите коси. Има една такава силно изразеноа тенденция половете да си разменят ролите-жените се държат като мъже и обратното. Това пък ми е адски гадно! Не може ли жените да се държат по-серизно, без да стават мъжествени, а мъжете да са по-деликатни, ама да не се обръщат на обратно. Между другото съм останал с впечатлението, че гейовете на Запад са многократно пъти в повече или поне се забелязват многократно пъти повече. В България лека-полека започва да се усеща същата тенденция, но тук определено ще е доста по-трудно, защото в процентно отношение, независимите жени са едно нищожество. А това хубаво ли е? Смятам, че в България не само, че това няма да стане по-трудно, ами напротив - дори по-лесно. Разликата е само във времето - там тези тенденции са започнали още преди 50 години, а тук тепърва навлизат. Вероятно до 20 години и тук ще е като там. Отново както в близкото минало - за десетилетия ще постигаме онова, което други народи са постигнали за столетия. Само дето така ги настигнахме, че ги подминахме и се върнахме назад, за да видим, какво става и къде са отишли тия народи. *** Цялата тая работа не е природосъобразна и в крайна сметка ще довете до физическото самоунищожение на тия "богати" народи. Все пак още не са измилили пресоването на биологични единици от машина и всичко все още става по добрия стар процес изобретен още преди милиарди години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Във връзка с гореписаното относно модерните жени искам да добавя следното: тук Заб.: Това е и поздрав за NEO_DDT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 rolling on the floor laughing... Zingam, опазил господ. Преди време в махалата имаше една мадама, дето беше глава и нещо над мен... хората които ме познават, знаят, че не съм от най-ниските... та влизам в магазина и гледам на няква едва ли не колана... тая беше по-висока от телефонния автомат, мамка му! Та си представям няква, дето ръката й е колкото крака ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Човек вървял през пустинята без капка вода. Накрая видял един оазис и един змей до водата. Човекът събрал смелост и сили и започнал да се бие със змея. По някое време змеят го попитал: - Какво искаш ти, бе? - Да пия! - отвърнал човекът. - Ами пий бе, що се биеш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Zingam прав си за цигарите,кафето и грима(за жалост).В на6то даскало се пове4е и пове4е се газарят с тея кафета,някои се пробват да пу6ат о6те нямат 8 клас...други пък ходат секо между4асие до кенефа се гримират...просто нямам думи,наистина ве4е е трудно да си намери6 свясно моми4е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Zingam прав си за цигарите,кафето и грима(за жалост).В на6то даскало се пове4е и пове4е се газарят с тея кафета,някои се пробват да пу6ат о6те нямат 8 клас...други пък ходат секо между4асие до кенефа се гримират...просто нямам думи,наистина ве4е е трудно да си намери6 свясна жена Абе извинявам се за саркастични OffTopic, ама в училище и жена?! Ти да не се заглеждаш по учителките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Абе извинявам се за саркастични OffTopic, ама в училище и жена?! Ти да не се заглеждаш по учителките? tи пък веднага-що да не се заглежда по учителките?! дай сега да спрем и по учителите да се зеглеждаме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 tи пък веднага-що да не се заглежда по учителките?! дай сега да спрем и по учителите да се зеглеждаме!!! май ти се е прияло вкисаното сиренце Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 The`ScorpioN едитнах си го споко не се заглеждам по тях 6тот си4ките са грозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 май ти се е прияло вкисаното сиренце зависи за кво сиренце си говорим,ссамо да не става-гроздето е кисело! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 зависи за кво сиренце си говорим,ссамо да не става-гроздето е кисело! Ако стане кисело, отиваме да крадем в съседните лозя кичури грозде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ufo, май ти се иска да повозиш фарел на планинския бегач :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Или по-точно на рамката на байка Уфо, мръсник с мръсник Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Любовната треска ни хвана вече, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Никога не ни е пускала, ако искаш да знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Абе извинявам се за саркастични OffTopic, ама в училище и жена?! Ти да не се заглеждаш по учителките? Aбе имаше един виц за, 5 годишното, велосипеда, бозата и мацките, но не се сещам сега! Интересно е, как всеки приказва за жени, ама според възрастта си разбира различни неща! Аз като приказвам из този форум за жени имам предвид такива дето са най-малко на 23, но по-често за техните майки и баби Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ufo, май ти се иска да повозиш фарел на планинския бегач :Р Или по-точно на рамката на байка Уфо, мръсник с мръсник Любовната треска ни хвана вече, а? Фанахте ме в крачка Насъскахме кучетата, ходи сега кради гроздето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Фанахте ме в крачка Насъскахме кучетата, ходи сега кради гроздето Ufo, споко, тя farrell ако е риба с тиган ще я ловиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 aбе ... берекет да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 И най - малката грешка е фатална. Успех с настройването . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Ей, това е страхотно! Продава ли се? Къде, колко? Има ли упътване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Би трябвало да се добави още един термин: като каже женското "няма значение", това значи, че има значение. Или поне мъжките така си мислят. Което ме вбесяваааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.