Jump to content
BulForum.com

Daemon Tools

HAKERA®

Recommended Posts

Abe, xora, Daemon Tools ne6to ne mi trugva. Instalirax q, no kogato se opitam da q startiram mi izpisva "Virtual SCSI driver not detected." . Pravi mi virtualno DVD, no ne moga da vuveda kakvo da ima na nego :( . Kogoto sum v druga identi4nost oba4e vsi4ko si trugva bez nikakvi problemi. Nqkoy moje li da pomogne :confused

Iskam purvo da se izvinq na vsi4ki! Sorry ! ! ! Rabotata e tam, 4e kogato napisax topic-a mi se poqvi edin stranen prozorec, v koyto pi6e6e nqkakva glupost i si vikam, 4e nqma da mi izkara post-a i mu natisnax Refresh, pokaza mi nadpis i natisnax retry i pak mi izpisa su6toto, re6ix pak da probvam i kato pak ne stana se otkazax, no posle vidqx, 4e se e poqvil i se zaradvax. 4estno kazano predi da vidq kakvo ste pisali si nqmax i predstava, 4e e izlqzlo tolkova mnogo puti :sick .

P.S. Ostanalite topici mojete da gi closevate, delete-vate i kakvoto si iskate!

• 2 weeks later...

Pich vsichki sa idioti sas izvinenie no Deamon vertual CD-rom e chudesen.

Obache sas tazi programa trqbva da imash i NERO 5.5.9.0 za da napravash

( image file ). Neznam obache trqbva da imash svobodna mqsto vav harda.

1. Instaliray Deamon Tools ( ako iskash da ti go pratq na poshtata ) moq.

2. Instaliray NERO 5.5.9.0

3. I si pochti gotov za vertoal CD-ROM

4. Pishati tocha po tocha kakvo trqbva da napravish ok.

5. Vlizash vav NERO 5.5.9.0 i ti izliza na monitora nero express , taka natiskash

(( More>> )) izliza dvoynoto dano i natiskash (( Save tracks to HD )) ilaza ti cd-rom -ovete isi izbirash cd natiskash ok , izlizati programkata , natiskash GO

i izchakvash da go kachi na HDD.

5.Programata avtomatichno ti go kachva vav C:\Program Files\Ahead\MyMuzik\Track No01.nrg

6. Natiskash desniq buton na ikonata na Deamon Tools i otivash vav

virtual CD/DVD-ROM sledtova vav Device 0 [E:] No Media , i otovash vav

Mount image zadavash mu tazi deaktoria C:\Program Files\Ahead\MyMuzik\Track No01.nrg , kadeto go kachi vav parviq moment nqma da ti izlezne fayla no vlizash vav Files of type i go pravish na , All files (*.*)

i prabva da ti izlezne veche na prozoreca i go otvarqsh i GOTOVO :woot

PRIQTNA RABOTA SAS DEAMONT TOOLS I NERO 5.5.9.0

todor litov ,interesno tuturial-4e si napisal ,ama se 4udq 6o sas tolkova pravopisni gre6ki :confused Ne se pi6e DEAMONT TOOLS ,a deamon tools .Sa6o ne vertual CD-rom , a virtual CD-rom.

Kakto i da prosto tova mnogo me izdrazni. .: PEACE :.

Pich vsichki sa idioti sas izvinenie no Deamon vertual CD-rom e chudesen.

Obache sas tazi programa trqbva da imash i NERO 5.5.9.0  za da napravash

( image file ). Neznam obache trqbva da imash svobodna mqsto vav harda.

I kakvo mu e 4udesnoto togava? Ako izpolzva6 FantomCD ima6 i virtual CD i moje6 sas samia FantomCD da pravi6 image na CD, kakto i da zapisva6 na CD-ROM... Za kakvo mi e Daemon Tools?

Za6to da si instaliram 2 programi, kato ima 1 koiato var6i rabotata na tia dvete?? Kato se zamisli6 taka 6te ima6 i "svobodna mqsto vav harda."... :D :D :D

Na vsi4koto otgore Fantom-a poddarja i po-goliam broi formati za image-tata... da ne kaja vsi4ki.

A - i o6te edin plius za FantomCD - dobavia6 novi virtualni CD drive-ove bez da e neobhodimo da restartira6 Win za da moje6 da gi izpolzva6... Prosto mu kazva6, 4e ti triabva o6te edin CD drive, toi ti go sazdava i napravo moje6 da zarejda6 image v nego - bez restart, bez prostotii...

I sega da ti napi6a i az to4ka po to4ka kakvo triabva da napravi6 s FantomCD:

1. Instalira6 FantomCD i si napalno gotov da pravi6 image i da ima6 virtualno CD.

2. Natiska6 butona "Create Virtual CD" - i ima6 virtualen CD drive.

3. Natiska6 butona "CD Image Wizard" i sledva6 instrukciite za da napravi6 image na CD-to deto ti e v istinskia CD drive.

4. Ima si i "Burn CD image" - ako iska6 posle da zapi6e6 image-to na podlojka.

5. Aide sas zdrave.

• 2 years later...

А като инсталирам ми пише че е имало конфликт с там нещо си на Windows и кат дам Continue Instalation после ми дава грешка че тряя да преинсталирам програмата за да тръгне какво да правя?Дава ми грешки при инсталацията и на Диймън Туулс и на Алкохол ама не същата грешка а друга няма с какво да записвам и ще луднааа

• 3 months later...
I kakvo mu e 4udesnoto togava? Ako izpolzva6 FantomCD ima6 i virtual CD i moje6 sas samia FantomCD da pravi6 image na CD, kakto i da zapisva6 na CD-ROM... Za kakvo mi e Daemon Tools?

Za6to da si instaliram 2 programi, kato ima 1 koiato var6i rabotata na tia dvete?? Kato se zamisli6 taka 6te ima6 i "svobodna mqsto vav harda."... :D :D :D

5. Aide sas zdrave.

Sega 6te te pitam kato ima6 internet explorer na windowsa za6to ne izpolzva6 nego?

Ta po temata i az imam sa6tiq problem pisah v eto tazi tema ama mi e zatvoriha http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=42082 potarsih no samo tuka e tova kadeto tarsq i to nqma obesnenie za6to ne se puska Daemon toolsa ima samo obesneniq za drugi programi e pa ne iskam druga sviknal sam si s tazi i s neiq 6te sam si,samo4e vaprosa e za6to ne iska da tragne,predi ne be6e taka na staroto dyno sega sam s novo i mi pravi problem.Ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu blagodaren.

• 2 months later...

Понеже не намерих конкретна тема с коментари и въпроси относно програмата ще пиша в тази. Извинявам се, ако има такава. Някой ще ми обясни ли каква е разликата между Daemon Tools 4.03HE и 4.03 и дали има нужда да слагам новата версия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...