HAKERA® Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Abe, xora, Daemon Tools ne6to ne mi trugva. Instalirax q, no kogato se opitam da q startiram mi izpisva "Virtual SCSI driver not detected." . Pravi mi virtualno DVD, no ne moga da vuveda kakvo da ima na nego . Kogoto sum v druga identi4nost oba4e vsi4ko si trugva bez nikakvi problemi. Nqkoy moje li da pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Ban za 1 sedmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 V toia forum ima tolkova mnogo napisano za Deamon Tools.Prosto potarsi i 6te nameri6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Bahti idiota ... Ako iska6 napi6i 20 temi za edno i sa6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 ами работи под чyждата самоличност под която работи DT Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 17, 2003 Author Share Posted October 17, 2003 Iskam purvo da se izvinq na vsi4ki! Sorry ! ! ! Rabotata e tam, 4e kogato napisax topic-a mi se poqvi edin stranen prozorec, v koyto pi6e6e nqkakva glupost i si vikam, 4e nqma da mi izkara post-a i mu natisnax Refresh, pokaza mi nadpis i natisnax retry i pak mi izpisa su6toto, re6ix pak da probvam i kato pak ne stana se otkazax, no posle vidqx, 4e se e poqvil i se zaradvax. 4estno kazano predi da vidq kakvo ste pisali si nqmax i predstava, 4e e izlqzlo tolkova mnogo puti . P.S. Ostanalite topici mojete da gi closevate, delete-vate i kakvoto si iskate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Znachi ako imash zapisvachka izpolzvai NERO za da otvorish CD image-ite, a ako niamash i daemon tools ti prai problem izpolzvai Fantom CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 18, 2003 Author Share Posted October 18, 2003 Az moga da si otvarqn failovete i s WinISO, no mi e po - udobno da si gi pravq na virtualni diskove. 6to se otnas6 do Fantom CD 6te go izpolzvam samo v kraen slu4ay, ako ne uspeq da opravq daemon-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 23, 2003 Author Share Posted October 23, 2003 E, nqma li nikakvi predlojeniq kak da opravq Daemon-a. Xayde de xora, siguren sum, 4e vse nqkoy bi trqbvalo da znae ne6to po vuprosa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 HAKERA® ,vzemi se stegni mom4e.Drazni6 :, ot teb ni edna svqstna misal .Pro4eti si help fila ili napravi uninstall i stiga si tormozil s prostotii . Za edno ne6o sam na edno mnenie s ZGAN - na teb ti trqbva ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 ami problema mozhe da e v komputara, zemi go otvori da se provetri, barem se opravi, Ti ne mu davai takiva saveti ,4e 6e vzeme da si skape kompa i sled tova nas 6e ima da ni vini Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor litov Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Pich vsichki sa idioti sas izvinenie no Deamon vertual CD-rom e chudesen. Obache sas tazi programa trqbva da imash i NERO 5.5.9.0 za da napravash ( image file ). Neznam obache trqbva da imash svobodna mqsto vav harda. 1. Instaliray Deamon Tools ( ako iskash da ti go pratq na poshtata ) moq. 2. Instaliray NERO 5.5.9.0 3. I si pochti gotov za vertoal CD-ROM 4. Pishati tocha po tocha kakvo trqbva da napravish ok. 5. Vlizash vav NERO 5.5.9.0 i ti izliza na monitora nero express , taka natiskash (( More>> )) izliza dvoynoto dano i natiskash (( Save tracks to HD )) ilaza ti cd-rom -ovete isi izbirash cd natiskash ok , izlizati programkata , natiskash GO i izchakvash da go kachi na HDD. 5.Programata avtomatichno ti go kachva vav C:\Program Files\Ahead\MyMuzik\Track No01.nrg 6. Natiskash desniq buton na ikonata na Deamon Tools i otivash vav virtual CD/DVD-ROM sledtova vav Device 0 [E:] No Media , i otovash vav Mount image zadavash mu tazi deaktoria C:\Program Files\Ahead\MyMuzik\Track No01.nrg , kadeto go kachi vav parviq moment nqma da ti izlezne fayla no vlizash vav Files of type i go pravish na , All files (*.*) i prabva da ti izlezne veche na prozoreca i go otvarqsh i GOTOVO PRIQTNA RABOTA SAS DEAMONT TOOLS I NERO 5.5.9.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 todor litov ,interesno tuturial-4e si napisal ,ama se 4udq 6o sas tolkova pravopisni gre6ki Ne se pi6e DEAMONT TOOLS ,a deamon tools .Sa6o ne vertual CD-rom , a virtual CD-rom. Kakto i da prosto tova mnogo me izdrazni. .: PEACE :. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Pich vsichki sa idioti sas izvinenie no Deamon vertual CD-rom e chudesen.Obache sas tazi programa trqbva da imash i NERO 5.5.9.0 za da napravash ( image file ). Neznam obache trqbva da imash svobodna mqsto vav harda. I kakvo mu e 4udesnoto togava? Ako izpolzva6 FantomCD ima6 i virtual CD i moje6 sas samia FantomCD da pravi6 image na CD, kakto i da zapisva6 na CD-ROM... Za kakvo mi e Daemon Tools? Za6to da si instaliram 2 programi, kato ima 1 koiato var6i rabotata na tia dvete?? Kato se zamisli6 taka 6te ima6 i "svobodna mqsto vav harda."... Na vsi4koto otgore Fantom-a poddarja i po-goliam broi formati za image-tata... da ne kaja vsi4ki. A - i o6te edin plius za FantomCD - dobavia6 novi virtualni CD drive-ove bez da e neobhodimo da restartira6 Win za da moje6 da gi izpolzva6... Prosto mu kazva6, 4e ti triabva o6te edin CD drive, toi ti go sazdava i napravo moje6 da zarejda6 image v nego - bez restart, bez prostotii... I sega da ti napi6a i az to4ka po to4ka kakvo triabva da napravi6 s FantomCD: 1. Instalira6 FantomCD i si napalno gotov da pravi6 image i da ima6 virtualno CD. 2. Natiska6 butona "Create Virtual CD" - i ima6 virtualen CD drive. 3. Natiska6 butona "CD Image Wizard" i sledva6 instrukciite za da napravi6 image na CD-to deto ti e v istinskia CD drive. 4. Ima si i "Burn CD image" - ako iska6 posle da zapi6e6 image-to na podlojka. 5. Aide sas zdrave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 А като инсталирам ми пише че е имало конфликт с там нещо си на Windows и кат дам Continue Instalation после ми дава грешка че тряя да преинсталирам програмата за да тръгне какво да правя?Дава ми грешки при инсталацията и на Диймън Туулс и на Алкохол ама не същата грешка а друга няма с какво да записвам и ще луднааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 I kakvo mu e 4udesnoto togava? Ako izpolzva6 FantomCD ima6 i virtual CD i moje6 sas samia FantomCD da pravi6 image na CD, kakto i da zapisva6 na CD-ROM... Za kakvo mi e Daemon Tools?Za6to da si instaliram 2 programi, kato ima 1 koiato var6i rabotata na tia dvete?? Kato se zamisli6 taka 6te ima6 i "svobodna mqsto vav harda."... 5. Aide sas zdrave. Sega 6te te pitam kato ima6 internet explorer na windowsa za6to ne izpolzva6 nego? Ta po temata i az imam sa6tiq problem pisah v eto tazi tema ama mi e zatvoriha http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=42082 potarsih no samo tuka e tova kadeto tarsq i to nqma obesnenie za6to ne se puska Daemon toolsa ima samo obesneniq za drugi programi e pa ne iskam druga sviknal sam si s tazi i s neiq 6te sam si,samo4e vaprosa e za6to ne iska da tragne,predi ne be6e taka na staroto dyno sega sam s novo i mi pravi problem.Ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Mnogo hora imat tozi problem qvno tova e ot versiqta na daemona e tuka sa se opitali da go potkarat no uvi http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...ndpost&p=158266 MAI OSTAVA DA CHAKAME NOVATA VERSIQ I DA SE NADQVAME CHE TAM PROBLE 6TE GO OPRAVQT Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Понеже не намерих конкретна тема с коментари и въпроси относно програмата ще пиша в тази. Извинявам се, ако има такава. Някой ще ми обясни ли каква е разликата между Daemon Tools 4.03HE и 4.03 и дали има нужда да слагам новата версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.