the_UniCorn Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Мисля да си купя 29 инчов телевизор. Има голям избор от марки и модели в Техномаркет и Технополис, но кой колко си заслужава - нямам си и на идея. Знам със сигурност, че искам да е стерео, да е 100 херцов и с плосък кинескоп. Ако някой има някакви наблюдения ще му бъда благодарен да ме насочи към марка, модел и т.н. Предварително ви благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Sony s koneskop wega trinitron sa best Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 29" в никакъв случай !!! вземи си 28 и ще го гледаш 100 годиниза разлика от 29-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 29" в никакъв случай !!! вземи си 28 и ще го гледаш 100 годиниза разлика от 29-та Къде е логиката тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Къде е логиката тука? ами логиката е в това,че 29 инчовите кинескопи имат дефект и трудно изкарват 5 години, обикновено им окъсява едната пушка, а това не се ремонтира... не знам как стои въпроса с флат кинескопите на SONY ...май само такъв не е идвал в сервиза, иначе имам един 32 инчов самсунг на няма и 3 месеца 16/9 формат със скапан кинескоп, а това не са го признали в гаранцонния сервиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_UniCorn Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 За сега се спрях на този Панасоник. Няма да успея да събера кинти за 100хз, така че ... http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=11534&cat=54 Чувам добри отзиви, но не е 28'', а е 29''. Дано не се скапе кинескопа скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.