CTAH4O Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Не знам за къде е тая тема,затова я пуснах тук! Искам да гледам Ливърпул - Нюкасъл в някой пъб/може и да не е точно пъб/ Та.. въпроса ми е къде има Диема Екстра Тъпа тема,но сега чета,че в София имало такива заведения,където щали да пускат мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 dublina Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 dublina Не е ли в ремонт?Нали Дъблина беше на Кап.Райчо?Ако става дума точно за този пъб значи е в ремонт....в петък щяхме да ходим ама както казах вече в ремонт е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Имаше някъв The crow. Мноо е як. Преди няколко години бях там. Ся не знам дали още работи. Мноо е як, но предпочитам в Дъблина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Ами в Густо имат всички програми. Гледал съм не малко мачове там, на долния етаж, и мога да кажа, че става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Viking. Do Paisiq se namira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Имаше едно точно срещу входа на хотел България на центъра. Като минавах един път, там на табелата на менюто им пишеше, че ще дават някъв мач. Предполагам дават и други мачове, може да погледнеш, като минаваш от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 Благодаря на всички! Много ми се гледа тоя мач Ами в Густо имат всички програми. Гледал съм не малко мачове там, на долния етаж, и мога да кажа, че става! А това къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 9ball club има голяма видео стена, като в ексалибур (може и по-голяма да е) със сателит и кабелна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Благодаря на всички! Много ми се гледа тоя мач А това къде се намира? Ми Густо е точно срещу хотел българия Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 9ball club има голяма видео стена, като в ексалибур (може и по-голяма да е) със сателит и кабелна. kade se namira tva 4e ne6to ne moga da se orientiram v saita Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 kade se namira tva 4e ne6to ne moga da se orientiram v saita До Макалали... там до централни хали горе-долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.