pi4aga Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 тва направо ме вбесява просто,по-висша форма на цигания от това да подпалваш кофи за боклук едва ли има и не е като да живея в аджисана,баш на центърчето си живея,а ето на-някой ш*бан мръсен циганин/чалгар българин е решил да подпали ш*бания казан и сега цялата ми стая МИРИШЕ на пушек и няма какво да направя по въпроса айде къде са сега ш*баните куХи,дето с ш*баните си патрулки се скъсаха да обикалят и да _следят_(ше им е*а майката) за спазването на реда???!що не са били две палки в тиквата на л*йномета,отговорен за тая мизерия? ейй,е*и му майката,някой ден ще я подпаля ш*баната джамия,щото тва не се случва за 1-ви път,и подозирам,че пак е бил някой от ш*баните мангали,дето се подвизават около гнусната джамия избеснявам,чесно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Уфф...Тва е мноо кофти по принцип се пали от хвьрлена пиратка ама нз кво е станало при тебе..Тва наистина е кофти на будни вечер даже коледа Аиде и аз сьм с тебе да им е*ем маиката Весела Коледа и да не се нервиш тва си е БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.