Rex Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Искам да ви разкажа как мина моя ден днес. Сутринта /което за мен е 12 по обяд / запалих бодро колата за да прекарам деня с приятели, че вечер знаете е семеен празник. Още не бях минал и 100 метра и за пореден път един образ /40 годишен чичка с жена му и семейния опел/ ме засече без да му мигне окото. Ситуация - от главен път той прави ляв, а аз правя десен. Класика! Набих спирачки за да не събера чичката и жена му на една седалка /щото женицата не беше виновна все пак /. Тоя тип даже не се обърна да ме погледне. Не казвам, че карам като светец, ама такива глупости не помня да съм правил. Всеки се прави на състезател понякога нормално е, ама се нервя щото за близките 2седмици ми се случва за 2 път на това кръстовище /трябваше да запомня болида от първия път да не би да е същия чичка/ . След това късмета ми изневери и колата ми изгасна точно след кръстовището/може би възмутена и тя от чичката щото по принцип нямам проблеми с колата :D/ Запалих я след 5 минутки мъки и си казах майната му /подобни простотии се случват ежедневно/. Обаче след това стана нещо интересно - трябваше да заредя газ и отидох на Лаута /срещу Ескалибура - там зареждам за пръв и последен път между другото / Ами бях минал 120км, което при зимни условия значи 12.5-13 литра газ максимум за моята кола. Е, да ама не /бях си направил сметката без кръчмар/. Миличката колонка ми показа 21.5 литра. Не че нещо ама моята бутилка е 20 литра и АБСОЛЮТНО празна не е събирала повече от 19.5 литра. Зарадвах се много не толкова заради парите, а поради причината, че толкова явно мошеничество едва ли може да се види по белия свят /щото както и да го смятам 21.5 - 13 = 8.5 литра отгоре/ Бедна ми е фантазията ако бях с 60 литрова бутилка колко щяха да ми "заредят". Сигурно ако вземах заплата половината щях да я оставя. След случката със зареждането настроението ми тотално се прецака и след това прецаках настроението и на всички приятели /не беше нарочно ама просто бях полудял/. Сега горе-долу се успокоих вече, ама сигурно едва утре ще се нормализират нещата, но никога не съм имал такъв 24декември като тоя /стават по зле нещата или аз имам все по-малко късмет незнам - вие преценете/ Извод /поне за мен/: Няма какво да се лъжем /не им завиждам на оптимистите/, просто нещата тук в България никога няма да бъдат нормални. Хубавото за мен е, че такива случки ме надъхват да не живея в тая страна повече, защото имам много приятели тук и все не ми се прави жертвата да изоставя всичко и да почна наново. BTW за 5 месеца в Америка тая година не видях нито една от случките с автомобили, които виждам сигурно по 10 на час тук /между другото странното е, че там лично аз не видях и нито една катастрофа, а тук още първата седмица след завръщането ми престанах да ги броя/. Пожелавам ви весели празници, прекрасни преживявания и на шофьорите безпроблемно и леко пътуване /а милата Община се надявам да почисти снега навсякъде, щото не само Главната и главните улици са Пловдив/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 На всеки се случва да има кофти ден, не се сдухвай ами си прекарай хубаво тая веЗер със семейството, после си пусни хубава музичка или погледай весело коледно филмче и тамън ще се настроиш на подходяща вълна за утре Бтв досега гледах филмчето по Бтв мисля, за едно момче, на което му беше спретната доста сериозна шега-отмъщение от приятелите му... Облякоха го с дрешки като Дядо Коледа и го оставиха в постинява. После той бая случки изтърпя, но помогна на доста хора и най-накрая се прибра благоплучно вкъщи И все пак той си беше весел такъв, бъди и ти В крайна сметка всеки има своите ужасни дни, но гледай от другата страна, утре е Коледа - най-светлия християнски празник Поздрави, приятна вечер на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted December 24, 2005 Author Share Posted December 24, 2005 На всеки се случва да има кофти ден, не се сдухвай ами си прекарай хубаво тая вечер със семейството, после си пусни хубава музичка или погледай весело коледно филмче и тамън ще се настроиш на подходяща вълна за утре Бтв досега гледах филмчето по Бтв мисля, за едно момче, на което му беше спретната доста сериозна шега-отмъщение от приятелите му... Облякоха го с дрешки като Дядо Коледа и го оставиха в постинява. После той бая случки изтърпя, но помогна на доста хора и най-накрая се прибра благоплучно вкъщи И все пак той си беше весел такъв, бъди и ти В крайна сметка всеки има своите ужасни дни, но гледай от другата страна, утре е Коледа - най-светлия християнски празник Поздрави, приятна вечер на всички. Мерси много. Ей затова го харесвам тоя форум - винаги има кой да те подкрепи като ти е кофти. Ще се опитам да си прекарам добре тия дни въпреки всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Случките по пътищата и "зареждането" с гориво вече не ги забелязвам. Просто се правя, че нищо не виждам, зареждам само на SoftOil, свиркам си и толкова. Знам какво е! Преди за 10 мин. зад волана и имах желанието да си срежа шофьорската книжка и талона, след което никога повече да не шофирам. По улиците има всякакви мекерета. Кой пиян, кой друсан, кой жена му го дразни и изобщо не мисли какво прави и къде изобщо отива и т.н. Препоръчвам ти да правиш като мен - не обръщай внимание на случките по улиците, свиркай си и всичко ще е наред P.S: А, щях да забравя - никога не ползвай предимството, което имаш на пътя! Весела Коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.