Jump to content
BulForum.com

Какво ви се падна от питката ... ?

Fibaman

Recommended Posts

Omg мисля че за първи път ин май лайф ми се пада парата :П

и аз тва се опитвам да си спомня, че май за първи път на коледа ми се пада парата :D

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Спечелих добре изпечена пухкава питка. Към нея, в промоционалния пакет вървеше още едно парче питка. А монетата, за щастие не я спечелиха нечии зъби, а парчета, наречено на дома...

За последен път съм печелил късмет от питка, когато баба ми и дядо ми нарочно ми даваха парчето, в което е монетата...Преди двайсетина години... Сигурно за това понякога съм такъв карък :Р

:P :P :P Падна ми се късмета. Не ми се е падал още от когато като малък правеха някви нагласации за да ми се падне. Ама то нащо не беше питка де. То след толкоз работа се задоволихме с няколко парчета кекс... :blink:

Днес е времето на баницатааа и по случая да кажа какво ми се паднааа- "Плюй си на петите и далече беж, че очаква те годеж". Хахахах много се смях когато го прочетох (добре че сестра ми махна късмета с бебето) :lol:

"Плюй си на петите и далече беж че чака те годеж" :wacko:

и паричката от баницата в нас :)

Хахаха колега ;) Тази година много годежи много нещо се заформиха :wacko:

Хахахах много се смях когато го прочетох (добре че сестра ми махна късмета с бебето) :lol:

За едни тва е късмет, ама за други.....

от питката нищо както обикновенно беше в баща ми

от първото парче на баницата "Нов бизнес" което си е чисто съвпадение с това че в понеделник отварям заведението ми :P

от второто парче "Годеж" ....... трябва да намалая алкохола до минимум тази година и да спра да се виждам с жени .... :D

от питката нищо както обикновенно беше в баща ми

от първото парче на баницата "Нов бизнес" което си е чисто съвпадение с това че в понеделник отварям заведението ми :P

от второто парче "Годеж" ....... трябва да намалая алкохола до минимум тази година и да спра да се виждам с жени .... :D

и аз не сполучих с питката но я кажи кво е тва твое заведение ;) :D А иначе от баницата м исе падна работа :punk дано да е за добро :D :P

На мен ми се паднаха много любезни късметчета: "повишение в работата" и "вълнуваща почивка в Палма де Майорка". Няма лошо. Ми да :music Особено първото... представяте ли си... предпочетох промяна на работата пред Палма... освен наистина да напусна днес? :dry:

Падна ми се парата втора година поред ама ей на няма ефект!!

:P :rolleyes:

И на мен ми се падна паричката, но пък на НГ бях на работа, а късметът ми беше УЧЕНИЕ, да му ... и късмета! То че учене ще падне, ще падне... ама поне пари да има, че съм жена - ОБОЖАВАМ ДА ХАРЧА !!! :P

• 11 months later...

Вилата xD!

Пак паричката е у мен, а така се надявам на здраве... никога не се получава.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...