frodo Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Omg мисля че за първи път ин май лайф ми се пада парата :П и аз тва се опитвам да си спомня, че май за първи път на коледа ми се пада парата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Най-важното е че парата се падна на къщата. Иначе на мен се падна някво такова с годеж и булка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 На мен ми се падна - още питка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 И на мен нищо. Damn it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Спечелих добре изпечена пухкава питка. Към нея, в промоционалния пакет вървеше още едно парче питка. А монетата, за щастие не я спечелиха нечии зъби, а парчета, наречено на дома... За последен път съм печелил късмет от питка, когато баба ми и дядо ми нарочно ми даваха парчето, в което е монетата...Преди двайсетина години... Сигурно за това понякога съм такъв карък :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 за поредна година... нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Падна ми се късмета. Не ми се е падал още от когато като малък правеха някви нагласации за да ми се падне. Ама то нащо не беше питка де. То след толкоз работа се задоволихме с няколко парчета кекс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Днес е времето на баницатааа и по случая да кажа какво ми се паднааа- "Плюй си на петите и далече беж, че очаква те годеж". Хахахах много се смях когато го прочетох (добре че сестра ми махна късмета с бебето) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Подобряване на професионалното състояние. Бахти късмета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Екскурзия в чужбина те очаква таз година . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 "Плюй си на петите и далече беж че чака те годеж" и паричката от баницата в нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 "Плюй си на петите и далече беж че чака те годеж" и паричката от баницата в нас Хахаха колега Тази година много годежи много нещо се заформиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Хахахах много се смях когато го прочетох (добре че сестра ми махна късмета с бебето) За едни тва е късмет, ама за други..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 На мен ми се падна "За теб ще е Веселие, нормалното ежедневие!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 "През таз година ще си имаш бебче, пухкаво и бяло като хлебче" иии "Работа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 от питката нищо както обикновенно беше в баща ми от първото парче на баницата "Нов бизнес" което си е чисто съвпадение с това че в понеделник отварям заведението ми от второто парче "Годеж" ....... трябва да намалая алкохола до минимум тази година и да спра да се виждам с жени .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 от питката нищо както обикновенно беше в баща ми от първото парче на баницата "Нов бизнес" което си е чисто съвпадение с това че в понеделник отварям заведението ми от второто парче "Годеж" ....... трябва да намалая алкохола до минимум тази година и да спра да се виждам с жени .... и аз не сполучих с питката но я кажи кво е тва твое заведение А иначе от баницата м исе падна работа дано да е за добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 На мен ми се паднаха много любезни късметчета: "повишение в работата" и "вълнуваща почивка в Палма де Майорка". Няма лошо. Ми да Особено първото... представяте ли си... предпочетох промяна на работата пред Палма... освен наистина да напусна днес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Падна ми се парата втора година поред ама ей на няма ефект!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 И на мен ми се падна паричката, но пък на НГ бях на работа, а късметът ми беше УЧЕНИЕ, да му ... и късмета! То че учене ще падне, ще падне... ама поне пари да има, че съм жена - ОБОЖАВАМ ДА ХАРЧА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 И на мен ми се падна учене Дано тази година е сполучлива и влезе нещо в кратуната и науча този пуст немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 Айде и тази година да изровим темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Вилата xD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 ЛИбоФ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Пак паричката е у мен, а така се надявам на здраве... никога не се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.