danio Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Пък на мен - "Любовта, която търсиш." Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Най-важното ми се падна на мен - Здравето питката на коледа не се ли прави само с паричка или просто от 26години нашето семейство е в няква дълбока заблуда парата се падна на къщата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Абе какви са тея късмети на коледа На бъдни вечер е питка с паричка, баницата е за Нова година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Парата се падна на сестра ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Баси, парата отиде в брат ми, а така ми трябваше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Какво ви се падна от питката ... Недопеченото парче . Ами... паричката )))... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Абе какви са тея късмети на коледа На бъдни вечер е питка с паричка, баницата е за Нова година. Съгласен съм тамън това се чудих , при нас няма баница с касмети та си викам дали не бъркаме Коледата ЕДИТ : отговора е , че при католиците питата с късмет е на нова година а днес се яде мръфка ( не постно ) без значение на броя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Парата се падна на...Света Богородица Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 парата се падна в гостенина в леля ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Парата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 На мен "главата" , а на мама парата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Брата сви парата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Брата сви парата! :D :D Аз си останах само с Халката Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Мии парата ми са падна, ама да видим ква файда ша донесе тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Брата сви парата! Същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Еми в мойто семейство Майка ми взе парата , ама аз половин питка изядох Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 отговора е , че при католиците питата с късмет е на нова година а днес се яде мръфка ( не постно ) без значение на броя . Глупости, ние сме католици и си празнуваме нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Глупости, ние сме католици и си празнуваме нормално Някъде да съм писал , че аз не съм спрециално ния си имаме баница на нова година не на бъдни вечер. А какво искаш да кажешс това нормално празнуване ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 Ааа пак дойде време за темичката! От готовите листчета ми се падна пътуването, а иначе паричката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 парата ми се падна Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Абе кога ще научите традициите, днеска се прави само пита с ЕДНА пара. Баницата с късметите се прави на нова година. Едит нищо не ми се падна, само хляб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Нищо не ми се падна as usual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Нищо не ми се падна as usual Подкрепям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Omg мисля че за първи път ин май лайф ми се пада парата :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Абе кога ще научите традициите, днеска се прави само пита с ЕДНА пара. Баницата с късметите се прави на нова година.Едит нищо не ми се падна, само хляб и аз тва се питам иначе на мен ми се падна парата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.