KnoppiX Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Точно в контра с горния пост на мен ми се падна: "Ах, каква любов те чака, силна, страстна, сладка, с кой ли? - Изненадка!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 На мен се падна "Красив и нежен, но и небрежен" - ах колко е вярно тва за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Абе при мен всичко е ясно сутринта на нова година си намерих 20 кинта пред блока 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Na men mi se padna "golqma, strasna i drugo lubow". Ama istinata e kwo sa padna na edin priqtel maina - "Mnogo qk sex s mnogo myje". E twa e maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 пари и мързелуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Годеж - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 че съм щял да намера истинска любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 "Печалба ще спечелиш - джакпота ще уцелиш." иха почвам да пускам ТОТО, все пак от 3-4 години не сам пускал и може да ми се е насабрал късмета ... а на един колега му се падна, че ще има бебе, реши да си изтегли друг късмет - Годеж. Не може да си представите колко "весело" му беше XEAxeAXeAXea Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Всички ли сме използвали късметите на Белла Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Определено не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Аз май съм изял единия късмет,защото не го помня,а на сутринта ми се падна пътуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Тая година-булка,догодина-люлка и щастие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 "Страстна любов" - хмммммм !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 От баницата вкъщи -> Кола От баницата на купона -> "Пари, жени, телефони и коли цяла година ще имаш ти!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Яко кинта ми влезна, ма както са тръгали нещата ша има да духам баницата само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Готина тема,Брао! 1.сватба 2рата-пари (май) 3тата- либоув,хаха ма аз не вервам на питки.Не на първата,не на втората и не на третата. ...Освен ако това не стане,тогава ще се плясна по челото. Миналата година ми се падна кола(май) и тогава се изсмях...ма баща ми си купи нова кола и я записа на мойте документи,че да се избави от данъци или нещо такова.Никога не съм карал тъпата кола,само ме разкарваше по МВР-та и разни такива и висях на опашки като гион.Колата се скапа и ще ни излезе през носъ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Нова работа и здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Padna mi se-6te spe4elih jackpota i 2roto-mnogo pari wheeeeeeeeeeeeee!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Опааа,слава на техниката ,не съм си изял късмета,паднала ми се е любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
mEd0 Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Ауе аз са чуда дали да си изхарча паричките от баницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 При мен някое-си от момичетата решило, че тряя да има и лоши късмети в баницата, ама друго я разубедило и сложили само един лош късмет... Е, познайте на кого се падна!!! "От глупав, по-глупав". Естествено беше да остана непримирен и на второто парче, което ми сервираха се падна "Около света за 80 дни"... На друга баница пък ми се падна "Бързо куфарите стягай... бля-бля" пак за екскурзия + още един "Във висшето учебно заведение ще блеснеш без съмнение" Е.. аз не съм във висшо, но поне в средното (където съм в момента) да блесна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 При мене на нова година бяха наслагали от тези готовите, та ми се падна "годеж" Не че има изгледи това да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 Да стягам багажа и да тръгвам да пътувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Най-важното ми се падна на мен - Здравето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.