d3Mag Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 И на мен ми се падна паричката.. За първи път!! Сега Силата е в наши ръце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Е тая година парата не отиде в мене ама кво да се праи За другото ще споделя след ново година някаде 1-2 Като сьм се оправил от мухморлука макарче спирам алкохола Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 "Малко юначе в къщата ще проплаче." Definetely not good... EDIT: Бебе и плач wink.gif Малко бебе ще проплаче в кащи xmas.gif Демек... use condoms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 "Малко юначе в къщата ще проплаче." Бебе и плач Малко бебе ще проплаче в кащи Демек... use condoms! Yeppp...Сигурност преди всичко..Макарче и пьлното удоволствието се иска от време на време.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 За трета поредна година вадя парата, ама само дето бачкам много... Под пари не съм останал... Кой знае, може пък тази година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 kolega tejka godina te 4aka spoko smqtam da spe4elq ot tototo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 на Коледа слагаме само паричка и отново при дядо ми литна..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 вече се отказвам да ровя за парата-за не знам коя по ред година отива в майка ми!и още по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 И на мен ми се падна пауичката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 парата тая година се падна на майка ми... добре че не е на мен, щото квито и пари да набарам все за глупости отиват. ся поне тя като ги зима ше ги даде за нещо умно, а може и за мен да отдели Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalprey Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Падна ми се паричката :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 И на мен ми се падна паричката и аз доста и се радвах , щяла да ми донесе късмет и щастие . А баницата е на нова година . Ебати миналата година ми се падна обора !@#$#$$%$@%%^><:" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Парата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 падна ми се парата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 вчера от 1-вия ми късмет се падна, че ще спечеля пари от някъде, а 2-ия, че ще живея в нова къща (явно купена с парите от тото-то) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 На мен ми се падна "Ще работиш без да спираш-плановете си ще реализираш" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Бебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 "старата бричка на съседа подари, кола ще вземеш ти" Бла, аз нямам кола бе, к'во да подаря на съседа, бъгливото си колело ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 На мен ми се падна пътуване/пътешествие (супер...баш като за мен), а на жената й се падна да ме приемат да уча при нея... Айде де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Пътуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Na mene mi se padna "Не си размътвай ти главата,че днес е в теб парата. а дано неска да е че сьм пуснал ТОТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 От коледните бяха нова къща, по занаята дето се казва А от снощните здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Еми не мога да намеря касметите каде са ся да предам кво пише точно,ама е от сорта "Малко юначе ще проплаче в кьщи" и втория "че ме чака пьтуване" кои ли знае може пак ако имам юначе да ме изселат от нас тва да е патуването П.С.Аиде Честита 2006 година всичко наи-наи,аз отивам да спа че сам доста зле чЕ довечера продьлжаваме; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Здраве и че ще ударя джакпота от тотото. Таз година мяй любов няма да има. Карай. Май така е по-яко. Тая година се наситих на любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.