*lola* Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Трябва ми драйвер за USB кабел на samsung X640, а си нямам и идея от къде да намеря. Мерси предварително и весела коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Не ти трябва драйвър, трябва ти програма за пренос на данни, но не знам такава за Самсунга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Бях се зарекъл да не давам линк наготово, щото някои ги мързи да питат Гугъл-а, ама айде, от мен да мине: Стъпка1, Стъпка2, Стъпка3 е прост даунлоуд, Стъпка4 е стартиране на *.exe. Сега дойде ли ти идея? П.П. Весела коледа П.П.П. На някои USB кабели за телефони (понеже не знам за всички) има надпис: "Внимание! Инсталирай софтуера (разбирай включително драйвера) преди да включиш устройството!". Надали е случайно написано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted December 24, 2005 Author Share Posted December 24, 2005 Благодаря благодаря. Не че ме мързи, цяла вечер разпитвам насам натам и се ровя из сайтове, ама в гугъл пиша гсм драйвърс и иди намери... Ти хубаво ми обесни, ама аз съм си простак, инсталнах го, обаче след това .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 Оправих се с тия драйвъри. Свалих си програма за качване на снимки, включвам я и нищо. Изобщо не прави връзка с гсм-а. от 3 дена разпитвам насякъде, ровичкам се из сайтове, няма оправяне П.П оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.